Gordana Radojković

Rođena u Beogradu 1963.godine kao Gordana Vukoje. U detinjstvu odmah znala šta će biti kad poraste i to i ostvarila.

Od 1986. godine živi u Jagodini iz ljubavi i zbog ljubavi. Radi na Narodnom Univerzitetu , predaje na kursevima engleskog jezika za decu i omladinu.

Mama svojoj deci, „tičer” svojim đacima, sestra svom divnom bratu. Volonter u Udruženju za razvoj dobrovoljnog rada, prevodilac-saradnik  u Udruženju  za samostalni život invalida, i Tetkina kuma.

U slobodnom vremenu čita, piše, prevodi, podučava i druži se. Voli da kuva i pravi kolače.

Ljubav je  vodi kroz život  kroz koji ide sa osmehom. Smatra da je sve lakše  kada se ima cilj i kada se sve lepo deli sa drugima. Trudi se da bude primer sadašnjim i budućim tetkama.

Uređivaće rubriku Očajne domaćice, podsećaće nas na stara dobra jela koja su nepravedno proterana sa naših trpeza i nesebično će deliti savete o kuvanju.

Gordana na Facebook-u

gordana na Twitter-u

4 comments

  1. А имате слику дивног брата?

  2. Moj naklon Gordani, sigurna sam da ću jednako voleti njene recopise kao i njena „razmišljanja“, obzirom da je dugo znam sa nekih odličnih foruma. 🙂

  3. Slika mog divnog brata nalazi se na mom FB profilu. Hvala draga Tetka Esma, i moj naklon tebi i poštovanje 🙂

  4. i divna kuma svojoj drugarici iz detinjstva, i ‘goca lepa’ kuminoj ‘maloj’ sestri :-)…za gocu vazi:’prijatelj kao zvezda – i kada se ne vidi na nebu, znam da je tu!’ 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *