Za zalogaj bolja – DELICATA – pašteta od čistog mesa po recepturi naši baka

Namazi, među koje spadaju i paštete, mnogima su omiljeni za doručak ili večeru, ako spadate u ovu grupu a imperativ vam je da se hranite zdravo, Delicata paštete su pravi izbor za vas.

Kao što znate, svako ko zagovara zdravu ishranu peporučuje izbegavanje prerađevina od mesa jer one u većini slučajeva sadrže aditive i konzervanse koji se, iako dozvoljeni, smatraju nezdravim.

Kada su Delicata paštete u pitanju, one ne sadrže ni konzervanse ni aditive, kao ni gluten, veštačke boje, aditive sa E-brojevima i pojačivače ukusa, a konzerviraju se toplotnom sterilizacijom. Ove paštete napravljene su na isti način kako su ih pravile naše bake, od najkvalitetnijih delova mesa koja se kuvaju u supi od povrća i začina, a zatim se, za razliku od toga kako su to radile naše bake, umesto mlevenja vodenicom za meso , usitnjuju u blenderima kako bi se dobila lako maziva masa ujednačene teksture, bez veštačkih boja i ukusa.

DSCN8775

Liniju Delicata pašteta čini sedam pažljivo odabranih i pripremljenih ukusa: kokošija, pikant kokošija, ćureća, pačija, guščija, tuna i pašteta od svinjskog mesa. Živinske pašete se prave od najboljih delova kokošijeg, ćurećeg, pačijeg i guščijeg mesa – filea, bataka i karabataka, dok se posna tuna pašteta pravi od fileta tune, a jedinstvena, domaćinska pašteta od bažljivo odabranog svinsksog mesa i jetre.

DSCN8765

Prateći tržište i promene u načinu ishrane koje sve više teže ka zdravom, pokretanjem ove linije pašteta, kompanija Yuhor iz Jagodine  ponudila je svojim kupcima zdrav namaz za celu porodicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *