Novo ludilo na Internetu – Belly Button Challenge

Za razliku od toga da na društvenim mrežama morate da molite za šerovanje informacija da je nekome potrebna bilo kakva pomoć, pa i ona za lečenje, neke druge stvari se šire brzinom svetlosti, pred nama je novi izazov za kojim su svi “poludeli” – Belly Button Challenge, koji uključuje dodirivanje pupka rukom koju držite iza leđa. Pripremite se da sledećih dana budete bombardovani ovim fotografijama.

Belly Button Challenge je potekao sa društvene mreže Weibo, kineske društvene mreže slične Twitteru.

Izazov se sastoji u tome da ruku stavite iza leđa a zatim tom istom rukom treba prstima da dodirnete pupak jer, prema jednom naučnom istraživanju, ako vam ovo ne uspe, to znači da je vreme da počnete da gubite kilograme.

Naravno, uporedo sa novom pomamom oglasili su se i stručnjaci i rekli da ovo ne znači apsolutno ništa sem da je onaj ko je uspeo fleksibilan, što dokazuje i fotografija ovog momka koji očigledno ima višak kilograma.

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Dakle, možda ste fleksibilni, ili imate tanji struk, uže kukove, ali šta je sa onima koji, recimo, nemaju višak kilograma ali imaju kraće ruke, a ima i takvih?

Kako god, posle izazova da “napumpavate” usne dok ne dostignu nenormalne razmere, ne brijete se ispod pazuha, ovaj izazov je, sudeći po tome kako je krenulo, spreman da osvoji društvene mreže, podjednako i muškarce i žene a ne predstavlja ništa više od čistog egzibiconizma.

Foto: abplive.in
Foto: abplive.in

Ljudima je očigledno previše dosadno, sad možemo očekivati neki još luđi izazov, recimo da na posao idete unatraške, pa ako vam ne bude uspelo to će značiti da se ne snalazite u prostoru, ili da nožnim palcem dodirnete vrh nosa, što će, najverovatnije značiti, ako vam ne pođe od ruke, pardon noge, da su vam noge prekratke…

Foto u zaglavlju: express.co.uk

 

One comment

  1. a kako je tom momku palac gore?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *