Nedeljni horoskop od 15.05. do 22.06. 2015.

Ovan – Kao i prethodne nedelje bićete zadovoljni ishodom akcija u kojima budete učestvovali ili koje ste vi organizovali. Komunikacija će vam biti dobra čaki sa nadređenima i nećete imati razloga za nerviranja, sem ako ih sami ne napravite. Takođe je dobra nedelje za druženje, izlaske, putovanja, polaganje ispita. Ljubavni život će biti pomalo haotičan, ali nikako loš ili da bilo šta sluti na loše. Samo će strast malo biti slabija ali će zato prilike za flert biti uvećane. Uživajte u nedelji pred vama jer u njoj neće biti ničega lošeg, sem, kao što rekoh, sami to ne napravite!

Bik – Pred vama je nedelja u kojoj će praktične stvari biti lakše za obavljanje samim tim i način sticanja materijalnih prihoda će biti proširen. Dobra saradnja sa mlađim ljudima i novim firmama. Ostalo će vam oduzimati deo privatnog i intimnog dela života. Počećete da osećate emotivna zatezanja od strane porodice ili partnera ili oboje u paketu. To će biti situacije nad kojima nećete imati kontrole već ćete morati da se snalazite u trenutku. Boleće vas mnogo toga ali pokušajte da shvatite i prihvatite da se neke stvari moraju konačno završiti bez obzira na bol. Ovo je nedelja u kojoj počinje to završavanje. Ne budite inadžija i tvrdoglavi već samo realni kako samo vi umete. Srećno!

Blizanac – Ne znam šta bi moglo da vas zaustavi u ovoj nedelji sem ako sami to ne odlučite. Nećete imati nikakvu prepreku za postizanje bilo kakvog cilja, posebno onih koji se tiču intelekta, na fizičke radove se kod vas i ne računa ozbiljno. Dakle, u čemu god, sa kim god se budete našli bićete uspešni jer ne postoje vrata koja će vam se zatvoriti, sva će se otvarati. Da li ćete ući, krenuti uopšte ka njima ili ih zatvoriti, na vama je. Ljubavni život kao i društveni biće usko povezani i daće vam jednu prijatnu nedelju u kojoj ćete se smejati i zabavljati. U svim sferama vašeg života se igrajte sa sobom, ne drugim ljudima, to je jedini savet!

Rak – Bićete u situaciji gde ćete morati da racinalno razmišljate jer će vaša materijalna situacija zavisiti od toga. Dakle, imaćete poslovne razgovore u kojima je potrebno da budete praktični i racionalni. Imaćete poriv da uz šarm unesete i dozu osećanja u razgovore, ali bolje nemojte. Bićete razočarani sobom na kraju i to će vam biti patnja. Budite poslovni i ozbiljni to je sve što je potrebno u ovoj nedelji i pozitivna realizacija će biti tu. Na emotivnom polju počeće da vam se javljaju slike prošlosti, tačnije one uvek postoje samo što vi nećete da ih vidite. U ovoj nedelji ćete morati i neće vam biti prijatan susret. Završavajte neke stvari da vam se ne bi vraćale i oduzimale vam budućnost.

Lav – Dobra nedelja za druženje, izlaske, rad u privtanom sektoru, putovanja. Ono što će vas izbacivati iz koloseka su mladi ljudi sa kojima nećete moći da se sporazumete ni razumete a njihovo ponašanje će vas izluđivati. Uglavnom ćete uspeti sve uspešno da odradite što se od vas očekuje. Samopouzdanje će vam porasti od pohvala koje ćete dobiti kao i ego. Od ove nedelje kreću vraćanja na neka stara emotivna, nezavršena stanja kao i problemi sa porodicom. Prolazićete krzo emotivne krize ali dobićete priliku da neku situaciju završite zauvek!

Devica – Pred vama je nedelja u kojoj ćete se boriti za svoju budućnost i to sa ljudima koji su neozbiljni a isped vas su. Oni su snalažljivi a vi to ne umete da budete jer ste pošteni. Imaćete priliku da im pokažete svoje intelektualno znanje ali neće ih to preterano zanimati. Briga vas za njihovo zanimanje ili nezanimanje, vi se pokažite jer je važno da nadređeni to vide a videće. Dakle, igra živaca i reči će obeležiti ovu nedelju koja će vas ostavljati bez snage jer je borba za budućnost a sitno kamenje sapliće, dok one velike ste uklonili. U emotivnom životu ćete takođe imati razmirice i nerazumevanja ali to neće biti nešto novo već nešto što se periodično ponavlja.

Vaga – Dobra nedelja za polaganje ispita, saradnju sa inostrantvom kao i za rešavanje pravnih stvari. Isto tako pred vama je nedelja u kojoj će vaš socijalni I društveni život biti podignut na viši nivo. Imaćete priliku da budete na kulturnim mestima i uživate u lepim I skupim stvarima. Važno je da obratite pažnju na svoj novčanik I da se ne razbacujete previše sa novcem jer pred vama su dani kada ćete do istih teže dolaziti. Ljubavni život će vam takođe biti prijatan i dobiće višu notu. Nekako ćete se osećati bogatije u emotivnom smislu I to će vam jako prijati jer vam je važan partnerski odnos. Uživajte u nedelji pred vama i pazite na novac.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – U radnom okruženju ćete se snaći jer vam intelekt neće faliti, kao i uvek. Dešavaće se glupe situacije sa površnim ljudima, nerviraće vas, ali naćićete modus da izađete iz takve situacije. Polje koje će vam zadavati probleme, vama najvažnije, jesu osećanja. Pritom ne mislim samo u partnerskim odnosima, već uopšte. Prema nadređenima, porodici, deci pa i partneru. Šta će vam osećanja prema nadređenima? Kakva god bila. Posao se odrađuje, slušaju se naređenja i tačka. Nema tu mesta razočaranju, mržnji ili osveti. To ostavite za intimni život jer vas tu očekuje, ako niste završili, završavanje davno započetih krajeva koje odugovlačite kao lastiš. Snaga vam je tu potrebna. Srećno vam bilo I završavajte ono što morate!

Strelac – U ovoj nedelji ćete se najviše baviti papirima, administracijom, računima i sa svim stvarima koji vam u suštini idu na živce. Ništa od toga neće biti nešto novo, nešto radikalno i strašno, ali će vam oduzimati vreme koje biste inače iskoristili na pametniji način. Imaćete dobru saradnju sa nadređenima kao i starijim ljudima uopšte. U ljubavnom životu vas očekuju lepi i strastveni trenuci. Biće situacija u kojima ćete dolaziti u sukob, svađanja, razmirice, oko glupih stvari ali pomirenja će vam biti savršena i učvrstiće vaš odnos. Generalno pred vama je jedna napeta nedelje, nervno napeta ali će sve imati pozitivan ishod a to je najvažnije. Ostalo ide u radni staž.

Jarac – Većina sitaucija će se dešavati mimo vas i vaše volje. Osetićete se kao da vas ljudi, okolnosti i situacije bacakaju levo desno, a vi nećete umeti da se snađete u svom tom haosu. Ništa vam se loše neće desiti samo ništa neće ići po planu koji ste zamislili. Iako ste strateg I taktičar u ovoj nedelji vam ništa od toga neće vredeti. Dani će ići kako oni hoće a vama jedino preostaje da se snađete u njima. U emotivnom životu ćete se naći pred nekom starom situacijom, strahom, osobom iz prošlosti. Ako vam je stalo, ne dozvolite egu da vas nadvalada kao i strahu. Vama je važno je da imate svoj stav. Onda lepo stanite i gledajte kako od njega nema ništa. Pred vama će biti emotivno bolne situacije iz kojih treba da izvučete pouku i naučite nešto. Zgazite prošlost da biste imali budućnost!

Vodolija – Porodični, prijateljski i društveni odnosi će biti dobri, unosiće vam mir u svakodnevicu. Poslovni odnosi će biti zategnuti i javiće se problemi sa naderđnima. To će biti nešto kroz šta ste već prošli i mislili da ste završili tu priču. Koliko god vi bili tvrdoglavi i uporni toliko su i oni. Ovo će vam pomeriti živce ali ne i intelekt, tako da ćete umeti da nađete izlazi i iz ove situacije, ali pokušajte ovaj put da je okončate. Ljubavni život će vam biti dobar u komnukaciji, ali u svemu drugome će biti daleko od vas i vašeg načina poimanja ljubavi. Kompromisa neće biti, dakle, odlučite da li vam takva emotivna veza prija ili vam se čini nemogućom i završite sa njom.

Ribe – Vama predstoji nedelja u kojoj ćete imati dosta mogućnosti u svakodnevici ali i susreti sa ljudima koji vam neće prijati, a doneće vam mogućnost proširanja materijalne zarade. Potrebno je da ne proradi vaše gađenje na takve ljude i da budete samo poslovni. Vama je to u interesu. Mislićete o tome kako će to predstavljati napor za vas i sutrašnjicu, hoće, ali ako imate drugog izbora vi nemojte raditi ovo. Ljubavnim životom nećete biti zadovoljni jer ćete upadati u konstatne rasprave oko nebitnih stvari. Nezadovoljstvo će isplivavati na površinu, obostrano, i u ovoj nedelji rešenja neće biti.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Foto: intelligonews.it

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *