Savršen veš za prirodne obline

Kao što znate, konfekcijske brojeve unazad godinama smanjuju, s obrazloženjem da žene vole iluziju da mogu „ući“ u manje brojeve, tako da su retke žene koje se ispred izloga neće osećati predebelo, šta god da gledaju, od haljina do veša.

Nakon što su neki svetski brendovi u izloge počeli da postavljaju lutke sa oblinama, koje podsećaju na prave žene, što je izazvalo pravu buru među muškarcima, ali i veliko oduševljendje među ženama jer ova lutka ima realne dimenzije, znate već, lutke u izlozima su savršeno „građene“, kao nijedna prava žena, došao je red da se zaista okrenu pravoj ženi, onoj sa oblinama, ženstvenoj, koja se može podičiti i strukom i kukom i grudima.

IMG-20150523-WA0002

Sve veća potražnja plus size modela, navela je i jedno malo žensko carstvo veša u srcu Beograda, da za potrebe svih žena sa oblinama nabavi kolekcije kojima su do tada mogle samo da se dive gledajući ih na lutkama. Ako niste sigurne gde možete pronaći lepo, udobno, senzualno, seksi, romantično, praktično, zavodljivo, šareno, elegantno i luksuzno donje rublje, a da u svojoj ponudi ima i plus veličine, preporučujemo vam da posetite Lemoni Lingerie i njihovu prodavnicu u Kralja Petra 22 u Beogradu.

11257838_910246725688455_849454710496745851_n

Lemoni ima odličan izbor High-Fashion, Haute Couture luksuznog modnog ženskog veša, kakav ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu u Beogradu jer se dizajnerske marke iz njihove ponude nalaze u samom vrhu svetske visoke mode. IMG-20150523-WA0012

Ono po čemu se ova prodavnica u mnogome razlikuje od ostalih je što imaju veliki izbor plus size modela, kupaćih kostima, a uskoro će se ovde pojaviti i onaj osnovni basic veš za svaki dan, odličnog kvaliteta, a modeli nosivi i preko dana u svakoj prilici, po veoma pristupačnim cenama.

Victoria’s Secret je glamurozna marka gde je svaki komad napravljen tako da predstavi ženu u naizgled nemogućem spoju čednosti i fatalnog seksepila bez obziran na njene godine.

Sa druge strane se nalaze takvi brendovi kao što su Aubade, Andres Sarda, Lise Charmel, Simone Perele, Valisere, Lejaby, Marie Jo, Primadonna, Luna, sve su to najbolje ocenjene dizajnerske marke na svetu u kategoriji luksuznog modnog ženskog veša („lingerie“) i redovni pobednici na prestižnim sajmovima u Parizu, Barseloni, Milanu i Njujorku.Svaki komad je umetnost za sebe. Luksuz i prefinjena evropska elegancija sa neodoljivo lepim detaljima raskošno blistaju na svakoj fotografiji proizvoda koji se nalaze u ponudi.

Ovaj savršeno luksuzni veš možete kupiti i po cenama koje su 2 do 3 puta niže od cena u nekoj od evropskih ili svetskih metropola, a pored veša u ovoj prodavnici možete kupiti i nešto od velikog izbora Victoria’s Secret kozmetike, odlične Furla tašne, ili nakit ’’Dve Šmizle’“.

Lemoni-89-450x450Lemoni-119-450x450

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *