Top pet najpoznatijih parfema na svetu

Žene vole parfeme, a na osnovu toga koji odaberu potpuno su sigurne da to nešto govori o njima., odnosno da odabrana aroma otkriva njihov stil, zato ne čudi što kozmetička industrija specijalizovana za parfeme širom sveta donosi profit u milionima evra godišnje.

Neke žene vole da koriste samo jedan parfem nevezano za godišnju sezonu, u svakom trenutku svog života, dok druge vole da eksperimentišu sa različitim vrstama, posebno u različitim godišnjim sezonama.

Evo spiska pet najprodavanijih parfema na svetu:
Chanel Chance Eau Tendre – ima jedinstvenu notu mešavine voćnih i cvetnih esencija sa blagim mirisom grejla i jabuke, pomešan sa eterskim uljima jasmina i belog mošusa, smatraju ga savršenim parfemom za prvi sastanak.

lola

Lola – Marc Jacobs – ima jedinstvenu kombinaciju ružičastog bibera, vanile, božura i geranijuma, sa notom mirisa kruške i rubin crvenog grejpfruta i mošusa. Od 2010. godine kada je bio najviše tražen parfem, ostao je u top pet parfema i smatra se apsolutno zavodljivim mirisom.

Quelques Fleurs

Quelques Fleurs – je parfem koji smatraju najboljim izborom za najvažniji dan u životu žene, za venčanje, kažu da je bezvremen i da se prenosi s majke na ćerku.

nanette

Nanette – Nanette Lepore – je savršeni parfem za tinejdžere jer kombinuje cvetne note sa senzualnim mirisom tamjana.

with love

With Love –  Hilary Duff Eau de Parfum –  je mešavina meda, vanile, u suštini slatkast, voćni i svetao, obogaćen egzotičnim začinima

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *