Udžbenik iz natalne astrologije

Astrologija – Jezik nebeskih simbola autorke Jelene Studen Vojvodić je jedinstveni astrološki udžbenik na našim prostorima.

U knjizi se autorka obraća učeniku i govori mu puteve kojim mora ići da bi naučio astrologiju. U njoj ne postoje recepti koji se mogu naći u drugim knjigama i na internetu. Ona piše đaku prvaku i objašnjava logično svaki astrološki simbol, planetu, znak, aspekte, kao kada učenik u školi uči da piše slova. Kroz knjigu ona vodi svog učenika, svakog čitaoca, kako da nauči ovu staru veštinu predviđanja.

Put kojim vodi učenika u svojoj knjizi autorka tera na razmišljanje. Na sopstvene zaključke. Ona nagoni učenika da ne bude bubalica, štreber, već da uči i nauči da razmišlja svojom glavom.10472728_10206248550882759_897964950137921822_n

Ona sama je večni učenik astrologije bez obzira na dugogodišnje iskustvo i radu u praksi. Čitaoce takođe navodi da uče, ako žele da se usavršavaju u ovoj veštini.

U knjizi ima početnih koraka, astrološke azbuke, tačnih smernica kojima se ulazi u svaki natalni horoskop, natalnih karti, primera, iz javnog i ličnog života.

Astrologija – Jezik nebeskih simbola je knjiga za đake prvake u astrologiji, ali i za one koji se razumeju u astrologiju. Nema nerazumljivih delova jer je sve potkovano činjenicama i logičnim objašnjenjima.

Beogradska promocija je u subotu 14.03. od 18h u Baru Strategija, Makenzijeva 29 na Slaviji.

Knjiga je već u prodaji i može se naručiti putem interneta.

Radica Milovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *