Staklena cipela kao inspiracija najvećih svetskih dizajnera – u čast početka prikazivanja filma Pepeljuga

Ako ste se ikada pitali koja je cipela najpoznatija na svetu, to je ona staklena iz bajke Pepeljuga, nema devojčice koja nije maštala da ima ovakve cipelice.

Iako je ova bajka uvek aktuelna, ovog proleća doživljava svoj novi filmski život. Na 65. Berlinskom filmskom festivalu, 13. februara ove godine, premijerno je prikazan film Pepeljuga, američka romantična fantazija, koji je režirao Kenet Brana, a napravljen je kao rimejk animiranog filma Pepeljuga, Volta Diznija iz 1950. godine. U ovom filmu se pojavljuju Kejt Blanšet i Helen Bonam Karter, a u bioskopima širom sveta će se pojaviti za par dan, 13. marta.

pepeljuga

Kostimografski, ovaj film je bio pravi izazov i kostimi će, pored priče, biti prava poslastica za romantične duše, ali kako bi obeležili početak pohoda na bioskopske dvorane ovog filma, iz Disney Consumer Product (DCP) su zatražli od devet velikih imena iz sveta mode da dizajniraju cipele inspirisani bajkom Pepeljuga. Sve cipele najpoznatijih svetskih dizajnera iz ove kolekcije su napravljene sa Svarovski kristalima, sve žene koje ih budu poželele, ali i mogle da priušte, mogu ih videti i kupiti na promociji u Milanu, mi ostale ćemo i dalje sanjati svoju staklenu cipelicu.

Savatore feragamo
Savatore feragamo
Džimi Šu
Džimi Šu
Rene Kaovila
Rene Kaovila
Stjuart Vajcman
Stjuart Vajcman
Šarlot Olimpija
Šarlot Olimpija
Žerom Ruso
Žerom Ruso
Birman
Birman
Pol Endrju
Pol Endrju
Nikolas Kirkvud
Nikolas Kirkvud

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *