Nedeljni horoskop od 23.03. do 30.03. 2015.

Ovan – Koliko god nailazili na nerazumljive ljude, okolnosti, a nailazićete, neće vas napuštati volja i snaga da nastavite dalje sa akcijama. I ovo je nedelja u kojoj ćete biti nezaustavljivi. Mnogo toga će se odnositi na praktična pitanja i novac će vam biti jedna od motivacija za rad i napor koji ćete sa radošću ulagati. Drugi motiv je da nanovo dokažete sebi, ljudima, celom svetu da ste najbolji. Bićete i nerviraćete mnoge zbog toga a to će vas tek posebno radovati. Ljubavni život će i dalje biti aktivan, pozitivan, čak ekspolozivan sa dosta strasti. Uživajte u svim igricama koje budete imali tokom nedelje!

Bik – Nedelja u kojoj ćete moći da realizujete vaše kreativne sposobnosti u praktične i isplative. Dakle, sve što vam pričinjava uživanje, hobi, vrsta umetnosti će moći da se plasira i da se od toga zaradi za praktični život. Naravno, neće pasti s neba nego je potrebno da se uključite u akcije koje će vam biti dostupne i krenete da se probijate. Komunikacija sa ljudima će biti pristojna i pričaćete sa onima koji vas razumeju. U svim segmetnima života sem u porodičnom. Tu i dalje vlada obostrana tvrdoglavost i inat. Genetika i dalje vlada. Što se tiče emotivnog dela života on će biti dobar jer ćete vi privlačiti ljubav, lepo ponašanje, uživanje. Samo ne preterujte u hrani i piću i biće dobra nedelja pred vama.

Blizanac – Pred vama je nedelja u kojoj će privatni poslovi biti otežani i naići ćete na dosta problema, takođe neka prijateljstva će biti pod znakom pitanja. Ljutićete se na ljude koji vam ukazuju na loše osobine prijatelja, bez obzira iako su argumentovani. To će biti još jedan u nizu deo vaše potrebe da branite kada nekoga napadaju iako znate da su u pravu. Dakle, komunikacija vas i ostatka sveta će biti loša, sklona svađama, čarkama i nesporazumima. U emotivnom odnosu će takođe postojati nezadovoljstvo jer će vas opterećivati partnerova želja za intimom, romantikom. Imaćete osećaj da se u ovoj nedelji ne snalazite nigde sem u porodičnom domu. Tamo i budite i njih poslušajte šta vam govore.

Rak – Pritiskaće vas pitanja budućnosti, budiće strah u vama zbog neizvesnosti i nesigurnosti koju nosite u sebi. Pokušajte da razgovarate sa sobom, razumećete odlično sopstvene reči, osetićete ih, onda shvatite da je sutrašnjica svima neizvesna a ne samo vama i ne dižite sebi tenziju bez potrebe. Uživajte sa prijateljima, družite se, sa nekima od njih ćete moći da pokrenete poslovnu saradnju. Jedino je potrebno da izađete iz sebe i iz kuće i sve će se dalje samo nameštati. Ljubavni život će vam prijati jer će biti praktičnih predloga koja će vam davati osećaj sigurnosti. U ovoj nedelji je jedino potrebno da živite sadašnjicu u ništa više, ostalo će doći samo po sebi.

Lav – Imaćete priliku da spoznate, intelektualno, sve što vas je prethodni Saturn mučio i učio emotivno. To će obeležiti ovu nedelju jer ćete na neki načim imati ispit zrelosti u emotivnom odnosu odnosno ljubavnoj vezi. Vratiće vam se neke situacije kao bumerang i sada bi trebalo da znate šta vam je činiti. Naravno da će to biti teško prihvatiti i logika će vam se buniti protiv mnogih stvari, ali ovo je nedelja u kojoj ćete sesti i gledati sebe, svoj život i ljubavnu vezu. Nećete leteti, dominirati, sešćete i shvatiti sve. Srećno vam bilo jer neće biti jednostavno. Što se ostalog dela života tiče tu će sve ići po vašem planu i uspeh je zagaranotvan kao i pozicija na vrhu. Sebe treba da iznesete u ovoj nedelji, to vam je zadatak.

Devica – Nerazumevanje u komunikaciji će i dalje vladati kao i nesloga u vašem okruženju. Osetićete se kao padobranac među ljudima jer će oni trabunjati o nečemu što nema suštinu a vi kao praktičar nećete imati živaca da to slušate. Bez obzira na njih, vi kao jedinka ćete imati priliku da rešite neke životne statuse i pitanja na praktičan način. Težak, ali ćete uživati u tome jer ćete imati cilj. Pitanja doškolovavanja, saradnje sa inostranstvom će takođe biti pokrenuta i povoljna po vas. Tako da, gledajte sebe i pustite ljude oko vas neka maštaju a vi praktično delajte. Ljubavni život će vam takođe biti zanimljiv i uživaćete u njemu ako uspete da isključite mozak i prepustite se.

Vaga – I dalje ćete se mučiti da ostvarite saradnju sa ljudima. Nailazićete na one koji su slobodnjaci i neće da rade u grupi. Razmislite da li vam je to poruka da se i vi osamostalite. Imaćete priliku da u ovoj nedelji iskažete svoju kreativnost i za to vam zaista neće biti niko potreban za realizaciju. Poradite na svom samopouzdanju. Družite se sa prijateljima, ljudima iz umetničke branše, uživajte u izlascima jer u nekom od njih ćete sresti nekog zanimljivog. Postoji mogućnost zaljubljjivanja ili zanimljivog flerta za slobodne pripadnike ovog znaka i prijatni trenuci i izlasci udvoje za one koji su već u vezi ili braku.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Vaša svakodnevica će biti aktiva ali ako nameravate, ili se bavite javnim poslom tu ćete nailaziti ne nepremostive prepreke. Stoga je bolje da se u takvoj vrsti delatnosti ne oglašavate, a ako to već radite očekujte napetu nedelju i neslaganje sa saradnicima. Poslovi koji treba da vam obezbede sigunu budućnost se šire ali ćete biti pod pritiskom. Uostalom, naučili ste do sada da vama ništa ne ide lako i iz prve, ali to vam je i izazov da osvajate. Ljubavnim životom takođe nećete biti zadovoljni iako će on generalno biti dobar. Biće dobre komunikacije, strasti, ali će vama faliti ’ono nešto’ i to će vas činiti nezadovoljnima. Kad saznate šta je to recite i partneru, čisto da zna kako da se ponaša.

Strelac – Odnosi sa porodicom i porodičnom okruženju će obeležiti ovu nedelju po pozitivnoj liniji. Nećete se vi kao i do sada najbolje razumeti za neke stvari, ali će vas pokretati zajednička energija i okupljanja koja će vam prijati uprkos različitim mišljenjima o mnogim stvarima. Bićete srećni zajedno. Sa ostatkom sveta komunikacija neće biti sjajna jer ćete imati osećaj kao da pričate sa mutavim ljudima. Dogovore, bilo kojih vrsta, bilo poslovne, privatne ili intimne nećete uspeti da ugovorite i dođete do zaključaka. Dakle, pred vama je nedelja bez zaključaka i dogovora. Isto tako, što bi u raznim horoskopima rekli, posao, zdravlje i ljubav vam neće ići na ruku i stalno će vam nešto faliti. Ali, zato kad dođete kući, tu vas čeka mir.

Jarac – Imaćete razgovore, ali ne i dodvore i ugovore o poslovanju. Očekuju vas i kraća putovanja kao i dobri kontakti sa ljudima u okolini. Iako vas najviše zanima status i karijera u ovoj nedelji će biti najaktivniji emotivni odnosi. Otvoriće vam se vrata razumevanja, prema sebi, nekome, ljubavi uopšte i spoznaćete istine koje ste dugo čutali u sebi. To otkrovenje će vam pomoći da sagledate svoj emotivni život, pobedite neke ustaljene, pa skoro i konzervativne navike u sebi po pitanju ljubavnih veza. Naravno da će sve ovo pokrenuti neka osoba ili neki događaj. U svakom slučaju osetićete se dobro na kraju ovog puta jer ćete znati da vidite ispravno sebe i poradite na delovima koji su do sada pravili probleme u vezi a poticali su od vas.

Vodolija – Pred vama je dobra nedelja za materijalne stvari, poslove ali one koji nemaju veze sa javnošću i pravima. Oni koji se bave ovakvim poslom ili imaju pravne akte, suđenja, neće dobro proći i sve će biti protiv vas. Odložite sve što se odložiti može. Takođe problemi sa porodicom, decom će kulminirati u ovoj nedelji. Ništa strašno što već niste doživeli samo ćete biti nervozniji nego inače. Usmerite se ka prirodi, šetnji, čitanju, maštanju i neka vam misli kad god možete budu daleko od svakodnevice. U ljubavnom životu vas očekuju iazzovi u kojima ćete pobeđivati sebe i dobijati ljubav. Nekada vam to neće prijati ali rezultat će biti dobar samo verujte u sebe. Aktivna nedeljaje pred vama u kojoj vam neće biti dosadno ali imaćete snage i volje za sve.

Ribe – Praktična pitanja, u vezi novca i materijalne dobiti kao i putovanja u ovoj nedelji će biti pozitivna i bićete zadovoljni. Vi ste sve dali od sebe a sada će se situacije nameštati u vašu korist. Bićete aktivni, komunikacija i razumevanje će vladati u vašoj okolini. Nećete se osećati neprijatno gde god da ste. Ljubavni život takođe ide na bolje i dobiće praktičnu notu. Nećete više biti ni na nebu ni na zemlji, znaćete tačno gde vam je mesto. Na vama je da ga prihvatite ili ne. Igrajte igre na sreću postoji mogućnost dobitka. Srećno!

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Foto: maimagazine.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *