U Beogradu otovoren Sugar and Spice, restoran u kome poslužuju devojke na rolšuama

Sinoć je u Beogradu otovoren Sugar and Spice, pancake house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo – salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva a gostima je na raspolaganju i kompletan koktel bar sa najpopularnijim klasičnim koktelila i kreacijama kuće, kao i bezaloholni napici i sporo ceđeni sokovi., najbolja vina iz regiona i celog sveta.

Sugar and Spice, je restoran koji za inspiraciju ima srećno vreme sedamdesetih godina prošlog veka, šarenilo pop-arta, naivnost i sreću koju donose rolšue i hranu koja se objedinjuje pod sloganom : Volimo brzo (spremljenu) hranu, ali ne volimo brzu hranu, ili We like food fast and not fast food .

_L_24054

Sugar and Spice se izdvaja po jedinstvenom načinu usluge, njihove konobarice služe na rolšuama. One su “Sweeties” ekipa, imaju imena na poslu i na njih se odazivaju, zovu se Coco, Dolce, Chilly, Honey, Ginger a brojevi su im poslenje dve cifre godina u koje se vraćamo. Sedamdesete i osamdesete… Između primanja i služenja porudžbina jure se po prostoru i izvode trikove na rolšuama.

_L_24045

Ambijent je nesvakidašnji ukupna dužina šanka je preko 50 metara, sa isto toliko barskih stolica. Sala je ogromna i prostire se na preko 500 metara kvadratnih i ima 150 sedećih mesta. U okviru koktel bara nalazi se DJ pult od stakla koji “lebdi” u vazduhu opremljen najsevremenijom opremom za puštanje muzike kao i upravljanjem svetlom i svetlosnim efektima. Arhitekta koji se potpisuje na idejno rešenje je Miško Trpković i njegov studio Domaa. Ozvučenje u lokalu je deo je ozvučenja koje su Rolling Stones-i koristili na poslednjoj evropskoj tuneji što garantuje odličan zvuk.

U okviru objekta nalaziće se prodavnica rolšua na četri točka sa preko 30 različitih modela a u procesu je osnivanje sportskog društva za razvoj i popularizaciju roler derbija.

Full size roller derby teren biće izgradjen na proleće u okviru letnje bašte.

Do tada koncept pametne zabave i pametne hrane, uz enterijer i rasvetu , kao i zvuk, odvešće vas daleko od sivila i inspirisati novom energijom i ukusima, na radost svih čula.

_L_24272

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *