Nedeljni horoskop od 17.11. do 24.11. 2014.

Ovan – Nametaće vam se situacije krutih stavova, nefleksibilnih ljudi, zacrtanih linija po kojima ćete morati ići. Izbora nećete imati sem da se okrenete i odete od svega što ste do sada radili i započeli. U vama će proraditi bunt, nervoza, neprihvatanje pravila, odbijanje a ujedno i takmičarski duh da pobedite i urušite takve situacije, ljude, stavove. Ako pobedite sebe i krenete tim zacrtanim linijama, budućnost je vaša. Budete li ih krivili, vratićete se par koraka unazad ako ne i na početak. Izbor je na vama. Ljubavni život će se pretvoriti u biranje dve i više „kandidata“. Lepiće se za vas a vi birajte i uživajte u tome.

Bik – Porodica će obeležiti ovu nedelje, kao uporište, kao nerviranje, kao briga, kao opiranje. Šta god budete uradili bićete u mislima ili fizički sa njima. U trenucima će vas nervirati do besvesti u drugim ćete želeti da zauvek ostanete uu tople skute koje vam pruža vaša krv. To je obostrana ljubav, prava u kojoj ima svega. Javnost će vam i dalje okretati leđa i nećete moći da se probijete u javnom poslu. Snage ćete imati ali će vam kao i uvek nedostajati snalažljivost i šarm. Promeniti se ne možete ni vi ni oni. Za sada je tako. Ljubavni i intimni život dobiće primesu avanture što vama koji ste posesivni neće prijati. Opustite se, nećete nikoga izgubiti, igrajte se.

Blizanac – Vaša svakodnevica će biti aktivna, puna dešavanja ali ne sa prijatnim i razumnim ljudima. Moraćete da upotrebite snalažljivost i napor da bi sa ljudima koji nisu otvoreni za ideje odradite posao na njihov način iako će vam se od toga želudac okretati. Možete vi da napustite sve ako hoćete ali ova nedelja će vam biti izazov u kojoj ćete naučiti nešto o sebi. Mogući su zdrastveni problemi, verovatno nešto staro ili će se nešto vratiti kao recimo virus. Vaš emotivni status se najviše svodi na intelektualni nivo. U ovoj nedelji će postojati prilika ili promenite partnera ili nešto u vašem odnosu što vam ne odgovara.

Rak – U ovoj nedelji vam komunikacija neće biti sjajna, dolaziće do nerazumevanja zbog sitnica, gluposti i praviće se od toga velike stvari. Biće priča o „komarcu i slonu“. Vi ćete takođe burno reagovati jer ste takvog temperamenta ali kada biste zastali i oslušnuli šta vam intuicija govori znali bi da grešite. Znači nesvesno ćete srljati u situacije koje će biti periferne i gubićete vreme i energiju na to. Svakodnevica će vam biti prepuna takvih dešavanja i kada biste se smejali svemu tome, bilo bi svima dobro. Vaš intimni život je savršen ali će biti u nekom zastoju kao da se nećete sretati sa partnerom u istoj vremenskoj zoni. Sve što vama bude odgovaralo njemu neće obrnuto a to će vas vraćati na sumnje. Ne sumnjate, reč je samo o ličnim afinitetitma i organizaciji vremena i ničemu više.

Lav – Entuzijazam vas neće napuštati, udružen sa inatom će vas voditi i ove nedelje u borbe koje vas očekuju. Neće biti lako, ispred vas će biti porodica, iza vas prošlost u vama ideje i zacrtani ciljevi. Gde god da krenete povredićete nekoga, verovatno i sebe. Vrtećete se u tom krugu tražeći izlaz. On je u prijateljima ili ljudima koji imaju nekakvu vezu sa inostranstvom, ako imate nekoga takvog kome verujete i ko hoće da vam pomogne uspećete da se izvučete. Ako nemate primirite se i budite sa porodicom, oni su vam uvek tu. Za razliku od ovog segmenta života emotivni će biti zadovoljavajući i činiće sve da se osećate dobro. Uživajte u tome i ne vraćajte se nikako u prošlost ma koliko primaljivo delovala!

Devica – U ovoj nedelji vas očekuje dosta razgovora, pregovora, potpisivanja, ugovora. Važno je da znate da nema promena i predomišljanja. Ono što kažete, napišete ili potpišete u ovoj nedelji biće dugotrajno i teško promenjivo. Zato budite oprezni i konsultujte se ako imate nedoumica u vezi nekih konačnih potpisa. U običnoj svakodnevnoj konverzaciji takođe možete reći nešto što će vas skupo koštati. Dakle merite sve reči i budite skoncetrisani uvek i sa svima. Što se emotivnog dela života tiče on će od vas zahtevati da razumete slobodu u ljubavi a to će se kositi sa svakom vašom mišlju. Poslušajte srce, možda ono bude pametnije i shvati šta partner od vas traži. Misli će vas ubiti ako im to dozovolite kao i ljubomora. Saberite se ako ne želite da ostanete sami.

Vaga – Poslovi u privatnom sektoru će biti plodnosni i težiće proširenju, javni sektor i ostali mogu da očekuju neočekivano. Od sjaja do bede, šta im se zalomi. U svakom slučaju komunikacija će biti dobra, posebno sa inostranstvom, tako da ćete moći da napravite dogovor u svoju korist ili bar čekanje. Materijalna situacija jeste teška ali u ovoj nedelji dobija konotaciju stabilnosti. Vaš intimni i ljubavni život će biti praktičan, naizgled, u suštini će biti dubokih emocija, strasti od kojih oboje bežite već mesecima. Opustite se i uživajte. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da stupe u vezu sa prijateljem ili nekim strancem.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Nemerljiva količina strasti pomešana sa praktičnošću vodiće vas i ove nedelje u borbama za budućnost. Osrednjost za vas neće postojati ni u jednom segmentu vašeg života ići ćete do kraja. Boje izbrisane, crna i bela kao mogućnosti, kao isterivanje svega iz sopstvenih dubina, skidanje kože sebi, ljudima, ljubavi. Dramatičnost će pratiti sva dešavanja, nekima unutrašnja, nekima sa ljudima i protivnicima. Napetost koja će vam davati snagu, onu tvrdoglavu i nepomerljivu koju posedujete, onu koja iz bola izlazi jača nego ikada. U celoj ovoj borbi, nedelji, životu jedino i uvek se čuvajte sebe, sa ostalima ćete lako!

Strelac – Očekuje vas prijatna nedelja u kojoj ćete upoznati zanimljive ljude, sem druženja ostvarićete dobre poslovne kontakte a neki će proširiti poslovanje. Vi nemat problem sa sujetom i egom, ali ljudi koje ćete sretati imaju i stoga je važno da ne budete neformalni, već ljubazni , da im se osmehujete, u suprotnom možete biti prozvani ružnim imenom ili ismejani pa ćete se osetiti povređenima. Ljubav je na vašoj strani. Privlačićete ljude, dobijaćete ponude za izlaske, za brak, vezu. Oni koji su u vezi ili braku, njihova ljubav će biti uvećana na neki način. Proširena, možda bebom recimo..

Jarac – Vaša snaga će se i ove nedelje dokazati na poljima koja se tiču vaše karijere i budućnosti uopšte. Gde drugi budu odustajali vi ćete uletati i pobeđivati. Kakva god situacija da vam se namesti verujte sebi i upustite se u borbu jer niste svesni snage koju imate. Bićete u situaciji nakon koje ćete se boriti sa sobom, svojom prošlošću i ta situacija će vam, ipak pomoći jer ćete spoznati svoje vrednosti i odbacićete deo prošlosti zauvek. Vaš ljubavni život će se odvijati više na prijateljskoj bazi što vama neće odgovarati. Imate izbora ili da odete ili budete strpljivi i sačekate promene. Mada ni vi se ne menjate pa ne bi trebalo da očekujete od partnera. Prihvatite ili presecite.

Vodolija – I u ovoj nedelji će postojati prepreke sačinjene od krutih stavova, pravila i hladnih ljudi. Nepoznati ljudi, stranci, prijatelji će u ovoj nedelji biti od pomoći sa idejama, sa šalama, sa navođenjem na smeh. Značiće vam opuštanje, samim tim će polako nestajati ukočenost u vratu, duši, glavi. Opuštanje će vam pomoći da uz pomoć prijatelja dobijete svoje ideje i nađete put koji će vam odgovarati u budućnosti. Nekih pravila ćete morati i dalje da se pridržavate ali će vam od ove nedelje mnogo toga biti lakše. Ljubavni život će biti po vašoj meri. Šašav, avanturističan, slobodan, davaće vam krila za svakodnevicu.

Ribe – Svakodnevica će biti takva da ćete morati da poštujete naređene, starije ljude kao i da poštujete pravila. Većina će vam pasti teško i tražićete izgovore da ne odradite neke stvari ili da ih uradi neko umesto vas. Zid na koji budete naišli baciće vas u očaj u kome će svi drugi biti krivi sem vas. Poštedite sebe i radite onako kako vam se kaže jer će to biti situacije nad kojima nećete imati mnogo izbora a ticaće se i vaše budućnosti. Ljubavni život će biti dramatičan, tajnovit, strastven u njemu problem možete da napravite samo vi. Ne zatežite, opustite se i uživajte u ljubavi koja vam je data.

Astrolog: Radica Milovanović,  astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *