Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet! Otkrijte Shoestar cipele!

Kao male, kad nam prvi put ispričaju bajku o Pepeljugi, počnemo da maštamo o istim takvim cipelama koje neminovno povezujemo sa princom na belom konju. Kasnije saznamo da princ na belom konju postoji samo u bajkama, ali ljubav prema cipelama ostaje.

Cipele su jedna od najvećih ženskih ljubavi i strasti, nema žene koja bar jednom nije ispustila čežnjivi uzdah ispred izloga u trenutku kad se zaljubila u neke cipele na prvi pogled i kasnije uradila sve kako bi ostvarila tu ljubav.

Cipele su ono što kompletira naš izgled, možemo biti perfektno obučene, ali ako stajling ne prate i odgovarajuće cipele, izgledaćemo “modno promašeno”. A kad imamo dobre cipele, i u najobičnijim farmericama izgledaćemo glamurozno, moderno i kao da smo krenule da osvajamo svet. Jer, znate kako je rekla Merilin Monro – Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!

UntitledDSCN6315

Cipele imaju veoma dugu I zanimljivu istoriju, skoro kao i ljudski rod,  bile su slavljene, hvaljene, zabranjivane, proglašavane bogohulnim, pa simbolom prestiža i ugleda.

Potpetica, ono što cipelu čini elegantnom, što vizuelno može da produži noge i učini ih zanosnijim, bila je u 18. veku proglašena vulgarnom i žene iz finih kuća ih nisu nosile. Ali čitav vek pre toga, žene su nosile cipele sa štiklom visokom 15 santimetara, ali i štap na koji su se oslanjale jer su često padale.

DSCN6314

Posle Drugog svetskog rata, cipele su imale vrlo male štikle, ili su bile čak ravne, svet se oporavljao od razornih posledica rata u čemu su žene aktivno učestvovale i obuća je pre svega morala da bude udobna za celodnevni rad. No, krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina prošlog veka, potpetice se vraćaju u modu i suvereno vladaju svetom cipela.

Ocem moderne cipele smatra se Salvatore Feragamo, Italijan, što je sasvim logično, Italija je zemlja sinonim za dobre cipele. Nekada, u vreme stare zemlje, sezonski smo odlazile u Italiju kako bismo kupile neki kvalitetan par cipela i bile smo preponosne kada bi nas neka žena zaustavila na ulici i pitala nas gde smo ih kupile.

DSCN6289

DSCN6288DSCN6311

Danas ne moramo putovati čak do Italije, dobre italijanske cipele možemo kupiti i ovde, što je još bolje, dobre, kvalitetne cipele, odlične linije, u kojima ćemo se osećati kao kraljice na pijedestalu, stižu i iz domaće proizvodnje.

Ako tokom portage za cipelama iz svojih snova niste naletele na neku od Shoestar prodavnica, vreme je da posetite jednu od njihovih radnji i malo se izgubite među cipelama kao Alisa u zemlji čuda. Naći ćete se u radnji koja potpuno vizuelno podseća na italijanske prodavnice cipela, ali i među cipelama za koje biste se zaklele da su stigle pravo iz Italije.
Neke od njih i jesu, Shoestar brend sarađuje sa renomiranim svetskim brendovima, ali ćete ostati iznenađene i domaćim brendom Antoanella Rossi koji se nimalo, ni izgledom, ni kvalitetom ne  razlikuje od poznatijih svetskih brendova i nećete morati da ih zagledate i pitate se od kog su materijala napravljene, jer su sve napravljene od prirodnih materijala.

DSCN6303Untitled

Cipele Antoanella Rossi izrađuju se u pogonima u Rumi i Sremskoj Mitrovici, istim pogonima u kojima se izrađuju cipele za renomirane svetske brendove Prada, Valentino Garavani, Louis Vuitton, Dior, Louboutin…

S obzirom da nam je kupovna moć iz godine u godinu manja, to se, naravno, odražava na svaku kupovinu pa i kupovinu cipela. Kako bi svakoj ženi omogućili da kupi cipele koje su joj se svidele, Insert Retail d.o.o, kompanija koja stoji iza Brenda Shoestar, omogućuje kupovinu na više rata, čekovima, plaćanje debitnim karticama, putem administrativne zabrane i kreditnim karticama, bez kamate. Prilikom prve kupovine u nekoj od prodavnica Shoestar, dobićete Shoestar Loyalty Club kartice  kojima stičete brojne pogodnosti prilikom sledećih kupovina, popuste koje možete iskoristiti i kada su cene već snižene, odnosno dobićete popuste i na akcijskim sniženjima.

DSCN6296DSCN6297

Shoestar prodavnice su prvenstveno koncentrisane u Beogradu, prošle godine je otvorena i prva outlet prodavnica u Rumi, a nedavno i prodavnica u Novom Sadu. Mapu sa lokacijama maloprodajnih objekata možete pogledati ovde.
Posetite jednu od Shoestar maloprodajnih objekata, pronađite sebi prave cipele i osvojite svet!

Novosti iz sveta Shoestar cipela možete pratiti na sajtu Shoestar ili na Fejsbuk stranici Shoestar Serbia.

DSCN6307

 

 

2 comments

  1. Odličan tekst. Obuća je zaista dobra i kvalitetna i srećom lično sam se uverila jer je prodavnica nedavno otvorena i u Jagodini. Toplo preporučujem.

  2. Već par godina nosim samo njihovu obuću i ne planíram da menjam. Vrhunski kvalitet, domaća proizvodnja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *