Rančevi su ponovo u modi

Ove jeseni, rančevi će biti ponovo u modi. Ove udobne i praktične torbe već su počeli da promovišu razni dizajneri, kako za žene, tako i za muškarce. Zapravo, oni nikada nisu potpuno izašli iz mode, ali ove jeseni će biti trend.

Rančevi su suvereno vladali modom devedesetih godina, u hiljadu različitih stilova i napravljeni od svih materijala, od platna do kože. Bili su dizajnirani za potrebe svakodnevnnog života, izuzetno izdržljivi i praktični.

Foto: myluxury.it
Foto: myluxury.it

Nosila su ih deca predškolskog i školskog uzrasta, studenti, sportisti, ali i poslovni ljudi, i svaki od njih je imao mnogo džepova i pregrada. Danas ih još uvek nose đaci, studenti i sportisti, ali ove jeseni će široko zavladati svetom tašni kod svih uzrasta.

Foto: purseandco.com
Foto: purseandco.com

Rančevi se posebno preporučuju onima koji vode aktivne digitalne živote, koji ne mogu da rade bez svojih laptopova i tableta. Oni će posebno biti dizajnirani za digitalne nomade, sa mnogo specijalnih džepova, čak i rupicama kroz koje će moći da prođu gajtani za slušalice. Oni su napravljeni tako da budu funkcionalni i udobni i, naravno, da olakšaju život onima koji stalno nose teret na ramenima.

Foto: gadgetblog.it
Foto: gadgetblog.it
Foto: samsonite.it
Foto: samsonite.it

 

Foto u zaglavlju: Just Fashion Magazine

One comment

  1. Obožavam rančeve, korisni su za razne stvari, možeš sa njim u školu na fakultet ili na sport. Bravo ranac….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *