Nedeljni horoskop od 29.09. do 06.10.2014.

Ovan – Nedelja u kojoj će se od vas očekivati saradnja, taktičnost kao i diplomatičnost. Vi ne umete ništa od ovoga da budete, ali ćete morati ako želite uspeh, a uvek ga želite. Dakle, menjaćete pravce i smerove delanja kao i ljude ali suština mora biti ispoštovana i zato jezik za zube, ne cupkajte kolenom, dok ste u timu. Osmeh i psovka u sebi i biće sve kako treba. Ljubavni život će biti podložna promenama, većini pozitivnim, a oni u manjini neka sebe zapitaju zašto im ne ide dobro.

Bik – Odlična nedelja za one koji se bave kreativnim poslom ili nekom vrstom umetnosti. Vaš rad će doći do izražaja, dobićete publicitet u javnosti kao i materijalnu nadoknadu. Naravno oko svega vi morate da se potrudite, ali uspeh neće izostati. Pred ostalima je jedna mirna i harmonična nedelja u kojoj će uz rad i uživati. Ljubavni život će postati cvršći, dobiće osnov za budućnost. Uživaćete u prijatnim, lepim i opuštajućim trenucima uz voljenu osobu. Oni slobodni će upoznati nekoga na javnom mestu!

Blizanac – Vaši talenti će ove nedelje doći do izražaja, a oni se uglavnom odnose na pisanje i govorništvo. Dakle imaćete priliku da pre javnim mnjenjem pokažete svoje umeće, šarmirate ljude i dobijete aplauze i zasluženu nagradu, bilo materijalne ili bilo koje druge vrste. Bićete zadovoljni, puni entuzijazma, nekima dosadni sa optimizmom koji ćete širiti. Ljubavni život će vam biti lep, predstoje vam izlasci, druženja, romantične večeri. Sve u svemu pred vama je jedna lepa nedelja u svim segmentima vašeg života i uživajte u njoj!

Rak – Nedelja u kojoj ćete imati dosta razgovora u kojima ćete, najzad, imati sagovornike koji će vas razumeti. Dogovori svih vrsta će biti povoljni, posebno oni koji imaju veze sa inostranstvom. U svemu, ipak, poslušajte svoju intuiciju jer će vam ona biti najbolji pokazatelj ljudi spram vas. Takođe i razgovori sa porodicom, sa kojom postoji konflikt, će ići malo boljim tokom. Ljubavni razgovori će biti najbolji i najstrastveniji, biće svađa, biće nerazumevanja, biće svega što jednu ljubav čini živom! Svađajte se,mirite, ljubite i volite!

Lav – Očekuje vas nedelja sa dosta kontakata, kraćih putovanja, javnost kao podrazumevana vrednost, bez nje kao da se ništa nije dogodilo. Poslovni deo vašeg života će biti zadovoljavajući ali ne onoliko koliko vi očekujte, a vaša očekivanja su uglavno prevelika. Budite zadovoljni svakim uspehom! Porodica je ono gde vam stoji kočnica, kao kost u grlu, i dalje, zbog obostrane tvrdoglavosti. Nervoza će biti posledica vaših odnosa koji ostaje takav do daljneg. Ljubavni život će biti dobar, pravićete planove za budućnost a neki bebe! Srećno!

Devica – Bićete u prilici da donesete brzu odluku a to je ono što ne podnosite jer nista imali vremena da analizirate situaciju. Oslonite se na iskustvo, pošlost i nećete pogrešiti iako ćete biti besni cele nedelje zbog toga što ćete biti dovedeni pred svršen čin. Time nećete ništa postići sem što ćete biti nervozni i unosićete nervozu u vaše privatno i intimno okruženje. Ljubavni odnos će biti dobar ako uspete da smirite sebe zbog poslovnog života, ako ne uspete bićete još nervozniji. Odluka je na vama, radite na kontroli besa.

Vaga – Pred vama je jedna prijatna nedelja, imaćete dobre ljude oko sebe, privlačićete poglede, udvaranja i flertovanja će vam biti deo svakodnevice. Kraća putovanja su takođe u opticaju kao i druženje sa prijateljima. Širiće vam se vidici u svim segmetnima života kao i ljubav.Osmeh će biti deo vaše svakodnevnog stila. U svemu tome imaćete i dobre poslvone ponude kao i poboljšanje materijalne situacije, neki će rešiti probleme oko nekretnine. Sve u svemu jedna uspešna radna i paradna nedelja je pred vama, uživajte u njoj!

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Vaše borbe na ličnom i poslovnom polju se nastavljaju s tim što ćete u ovoj nedelji imati dobru komunikaciju, razumljiviju, samim tim će biti lakše rešavanje nekih problema. Ovo se najviše odnosi na pravne, pečatirane stvari ali i uopšteno, razgovori sa sobom i ljudima će biti jasniji i praktičniji. Neke nejsanoće ćete konačno rešiti, neke stvari koje stoje zatvorene, zbog straha, otvorićete i suočiti se sa problemima koji predugo stoje nerešeni. Važno je da ćete sebe najzad razumeti samim tim će vam biti lakše da idete dalje i borite se za sutrašnjicu.

Strelac – Imaćete energije i optimizma za obavljanje svih dužnosti i obaveza koje vas očekuju. Ono što će vas dovoditi u probleme su prijateljstva. Prijatelji će vas stavljati u nezgodne situacije i vi kao iskreni nećete umeti da se snađete u njima, to će kod vas izazivati loša osećanja. Vaša naivnost će i ovoga puta da dođe na naplatu kao i očekivanja vezana za prijatelje. Isto tako zaposleni u privatnom sektoru će imati problema sa nadređenima i moguće su teške reči, budite spremni na to. Ljubavni život će biti dobar, pun akcije, avanture, putovanja, izlazaka, druženja sa ljudima. Povoljan period za bebe!

Jarac – Pritiskaće vas pitanja budućnosti, statusa, karijere, sudbine, osetićete se kao da ste pritisnuti uz zid ili da vas neko davi za vrat. Velika verovatnoća je da ste sami sebe doveli do ovih pritisaka jer uvek morate da idete unapred, nagomilali ste sebi obaveze koje se moraju ispuniti. U ovoj nedelji će stići većina do praktičnih rešenja i to će vas uplašiti i osetićete se kad da ste saterani u ćošak. Rešićete sve polako, kao i do sada, ali neka vam ovo iskustvo bude škola da ubuduće ne tovarite tolika očekivanja i planove za sutrašnjicu. Ljubavni životom nećete biti zadovoljni i odvijaće se na intelektualnom nivou a to nije strast koja vam treba. Menjate nešto.

Vodolija – Nedelja u kojoj se nastavljaju vaši problemi i prepreke bilo i poslovnom ili privatnom životu, nekima u obe oblasti. Ovi problemi si izazovni, dovodiće vas u sitaucije da razmislite o sebi i svojoj budućnosti, partnerstvu, braku. Neke odluke bi bilo dobro da donesete i okončate dugogodišnju agoniju. Odluka je na vama, ne očekujte promene jer se ni vi ne menjate. Ovo bi trebala da bude nedelja osvešćivanja problema i njihovo rešavanje. Snagu imate, postanite svesni toga. Ljubavni život će bit promenjiv jer ćete se vi tako postavljati u njemu jer nećete znati šta hoćete. Zar mislite da je dovoljno što znate šta nećete? Nije.

Ribe – Iako ćete se boriti sa sobom, vremenom, birokratijom ovo je lakša nedelja od prethodnih. Komunikacija će biti dobra i samim tim kroz razumevanje ćete lakše rešavati probleme. Nećete se osećati kao prethodnih nedelja u razgovoru sa zidom, sada će se vrata otvarati i imaćete mogućnost da rešavate stvari. Ljubavni život, vama najvažniji, biće strastven, imaćete dosta razgovora i nekih zajedničkih rešenja. Slušajte svoju intuiciju i vodite se njom jer ćete sa razumom, kao i uvek, imati problema. Ono što osetite je uvek istina, dovoljno je da je sebi priznate i tako postupite, što uglavnom ne radite nego se nadate.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: FreeDigitalPhotos.net

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *