Veliko srce Robina Vilijamsa, video poruka devojci oboleloj od raka

Još za života, nazivali su ga talentovanim, duhovitim, zabavnim i velikodušnim. Smrt Robina Vilijamsa možda ne bi toliko zaprepastila svet da sa ovog sveta nije otišao dobrovoljno, izvršivši samoubistvo. Ljudi prosto ne mogu da veruju da je neko ko ih je toliko zabavljao ovaj svet video kao tužno i nemoguće mesto za sebe.

Ovih dana, svet obilazi video snimak koji pokazuje da ovaj glumac i humanista, skoro do svog kraja, nije odustao od toga da drugima pruži utehu i pažnju.

Samo par dana pre nego što je okončao svoj život, Robin Vilijams je poslao poruku jednoj svojoj obožavateljki sa Novog Zelanda koja je u terminalnoj fazi raka pluća, a koja je izrazila želju da ga upozna.

Ovu priču otkrio je u intervjuu za novozelandski Sunday Star Times, momak devojke po imenu Vivijan koja je bolovala od raka pluća a koja je sastavila spisak želja koji je uključivao da se pre smrti uda, proslavi svoj 21. rođendan, proslavi prvi rođendan svoje ćerke Sofi i upozna Robina Vilijamsa.

Put od Novog Zelanda do Kalifornije gde je živeo Vilijams, za Vivijen je bio previše rizičan i naporan pa su njeni prijatelji odlučili da kontaktiraju glumca i zamole ga da se upozna s njom.

“Zdravo devojko, ša ima na drugoj strani sveta?“ – počeo je svoju video poruku Vilijams i završio je sa – „Sada možeš da izbrišeš ovo sa svoje liste želja.“

Kao što su i očekivali, izjavio je njen dečko, video je oduševio Vivijan. Razlog zbog čega je obelodanio ovu priču je, po njegovim rečima, da bi svetu pokazao koliko je poseban bio ovaj glumac.

Baš kao “klovn” u filmu “Peč Adams”, glumac je pokazao da je posebno osetljiv prema bolesnim ljudima, naročito deci. U filmu je činio sve kako bi ublažio patnju dece, izmišljao priče i skečeve, oblačio različite kostime kako bi im misli odvratio od bolova koje su trpeli, tako je uradio i u životu.

Ova priča podsetila je na to da je 2004. godine, kada je čuo za devojčicu Džesiku Kol koja je bolovala od tumora na mozgu, Vilijams seo na avion i odleteo do Severne Karoline gde je proveo jedno popodne sa njom. Devojčica je umrla posle dva meseca a Robin je sa još većim žarom nastavio rad sa bolesnom decom.
Izvor: amando.it

Foto u zaglavlju: phimdata.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *