Home / Kafa sa tetkom / Tata uvek ima način da pokaže koliko voli svoju ćerku
Tata uvek ima način da pokaže koliko voli svoju ćerku

Tata uvek ima način da pokaže koliko voli svoju ćerku

Mekenzi Mišel Keri je dvanaestogodišnja devojčica koja boluje od Mitohondrijalne bolesti koja joj je dijagnostifikovana kada je imala godinu i po dana. Ova bolest utiče na niz organa, jetru, pluća, srce i ceo endokrini sistem. Ovoj bolesti nema leka, ali njeni roditelji su posle mnogo sati, dana i meseci istraživanja otkrili neke alternativne metode lečenja koje mogu poboljšati kvalitet njenog života.

Video koji ćete videti, nastao je na letnjem festivalu u Dalasu, njen otac je plesao sa njom kako bi upoznao ljude sa njenom bolešću i animirao ih da pomognu u prikupljanju sredstava koja će pomoći da njen život bude što kvalitetniji i sadržajniji iako je dete sa posebnim potrebama.

Ne postoji ništa što ograničava moju ljubav prema njoj i ništa što ne bih uradio kako bih joj pomogao, rekao je Mekenzin otac.

Ovaj video je ubrzo nakon što je postavljen postao viralan, pregledan je više od pet miliona puta a odnos oca prema ćerki kao prema svakoj tatinoj princezi, motivisao je mnogo ljudi da uplate novčanu pomoć.

Pogledajte njen osmeh dok pleše sa tatom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*