Horoskop od 14.07. do 21.07. 2014.

Ovan – U ovoj nedelji ćete početi da radite ono što volite ili ćete ići na odmor gde ćete uživati. Sem porodičnih nesuglasica, koje traju dugo, ostali deo života i svakodnevice bi trebalo da ide po vašoj zamisli. Javnost vam i dalje neće aplaudirati ali na to bi već trebalo da ne obraćate pažnju. Ono što će obeležiti ovu nedelju i to od sredine, jeste zanimljiv susret, zaljubljivanje ili jedan viši nivo u ljubavnoj vezi. Emocije će biti prenaglašene i postoji mogućnost naglog ulaska u vezu ili naglog prekida. Kako se kome zalomi, u svakom slučaju burna emotivna nedelja je pred vama.

Bik – Dobra komunikacija će vas pratiti tokom radne nedelje i mnoga vrata će se sama otvarati., posebno sa ženskom poulacijom. Bićete iscrpljeni ali i zadovoljni. Porodične nesuglasice će početi od sredine nedelje da vam zadaju brige i probleme. Želećete sve najbolje a ispadaće najgore. Najbolje je da odustanete i pustite da se stvari same razvijaju, tako će biti najbolje za sve vas. Mogući su zdrastveni problemi koji ne bi trebalo da utiču na kvalitet života, ali budite oprezni i idite lekaru ne lečite se na svoju ruku. Emotivni život se ne pomera sem u priči a od toga nemate ništa. Ni u ovoj nedelji ne očekujte pomak.

Blizanac – Svakodnevica će vam i dalje biti puna događaja, ljudi, izlazaka, druženja i poslovanja. Privlačićete ljude kao magnet i polako će vas stizati umor od silnih događaja i želećete mir a umor se vrlo lako može odraziti na zdravlje. Smanjujte polako aktivnosti jer će vas telo izdavati, potreban vam je odmor. Ako vam je išta ostalo u novčaniku, kraći odmor bi bio spas za vašu dušu i telo. Ljubav je i dalje na vašoj strani, da li ste i vi na njenoj pokazaće vreme jer se igrate sa njim i dajete sebi slobodu.

Rak – Ovo je nedelja u kojoj će doći na novac imati važnu ulogu u vašem životu. Imaćete priliku da započnete posao ili da ga proširite i samim tim sebi obezbedite dobru materijalnu podlogu za dalje. Emocije zaledite, posebno ako se desi ponuda od nekog bivšeg partnera ili njegove bolje polovine, jer postoji takva mogućnost. Učinili biste najveću glupost ako biste dozvolili da vas emocije ili sujeta slome i bacite svoju budućnost. Sem toga emotivni život je inače u stagnaciji i na tom polju neće biti većih promena, ali sa novcem ćete se bolje osećati i krenućete napred.

Lav – Od sredine nedelje vaša zlatna vrata se otvaraju i kreće jedan lep period za vas, ova nedelja je samo početak. Problemi koje ste imali, postoje i dalje ali ćete od sada videti i nalaziti rešenja. Ne očekujte da se odmah sve sredi, ali uz stpljenje, ako znate za njega, polako će se sve dovoditi na svoje mesto. Komunikacija tokom nedelje neće biti sjajna ali ne i mnogo loša, vi se nećete osećati zadovoljnima, a to je već vaša projekcija. Ljubavni život će vam doneti jednu zanimljivu nedelju punu druženja, razgovora, planiranja, bez trzavica i problema.

Devica – Ovo je zadnja nedelja u kojoj ćete imati priliku da se izborite za sebe i svoju budućnost. Sama će se namestiti, kasnije ćete morati da jurit. Tako da iskoristite povoljnost nečega što vam dolazi na noge, ako to ne uradite na vama je odgovornost. Činjenica je da ste oduvek nesigurni i sumnjičavi, ali dozvolite sebi da vam se nešto desi a da ga niste vi isplanirali. U ovoj nedelji ćete imati takvu priliku. Prijateljstva će biti ta koja će obeležiti ovu nedelju, tako da sarađujte sa prijateljima i poslušajte ih. Na emotivnom polju ćete imati problem sa sobom i u glavi, objektivno on ne postoji.

Vaga – Vaš status u društvu se kreće ka dobroj društvenoj lestvici uz pomoć partnera ili poslovnog partnera. Uživaćete u razgovorima sa pametnim i obrazovanim ljudima i to će vam pomoći u svakom smislu. Prvenstveno na dobijanju samopouzdanja a potom i statusu. I dalje je dobra nedelja za one koji uče, polažu ispite bilo koje vrste kao i saradnju sa inostranstvom. Ljubavni život takođe ide u dobrom pravcu i sem vašeg jezika ne postoje prepreke. Dakle, ne tražite, ne namećite se, ne komandujte, sa takvim ponašanjem i stavom vi gubite.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Ni ova nedelja neće proći bez prepreka s tim što ćete sami sebe, prvenstveno, razumeti a samim tim će okolina i saradnici. Niste laki za saradnju, čak ni za običan razgovor, ali u ovoj nedelji ćete se razmeti i postići neki cilj, bar za sebe, a to je najvažnije. Lekcije koje sada dobijate, ostaće vam za ceo život. Ako ste planirali početak nekog posla u ovoj nedelji je bolje da to ne započinjete. Ljubavni život će biti u krizi, u vašoj glavi, konkretno neće biti problema, a ono što vi osećate to samo vi znate i niko drugi.

Strelac – I u ovoj nedelji će vaša budućnost biti u pitanju, po nekim pitanjima ćete odahnuti, neka načeti a neka će ostati da vise u vazduhu. Na vama je da napravite prioritet i krenete da dajete odgovore. Sebi, ljudima, prijateljima, okolini ili saradnicima, da li ćete i kojim redom ćete, odlučite sami. Što se tiče emotivnog dela života u njemu bi trebalo da je sve dovedeno u red razgovorom. Ako ga još nije bilo, razgovor je jedino što može pomoći da vaša veza bue zdrava i normalna. Ako ne budete razgovarali, mučite oboje.

Jarac – U poslovnim kontaktima će biti saplitanja, nerazumevanja i mogućnost svađa sa nadređenima ili kolegama. Niko nikoga neće razumeta a veliki deo problema će biti u svojatanju i sujeti, odnosno egu. Obzirom da ste ambiciozni i želite uspeh u ovoj nedelji ga ne očekujte, povucite se i čekajte svojih pet minuta, to savršeno umete da radite. Dakle, posmatrajte i spremite taktiku i strategiju. Na ljubavnom polju vas očekuje slična situacija. Sve što bude imalo veze sa komunikacijom, makar i oko kupovine, dovodiće do nesporazuma i svađica. Ako ste naučili da se smejete, smejte se svemu, jer će vam nakon svega i biti smešno.

Vodolija – Nastavlja se dobra poslovna nedelja kao i komunikacija sa ljudima, sklapanje ugovora, pečatiranje svega što vam je neophodno za lični ili poslovni život. Ono u šta je bolje da ne polažete nade, vreme i novac je inostranstvo, bilo saradnja ili putovanje, jednostavno će se sve izjaloviti na vašu štetu. Takođe nije dobra nedelja za polaganje ispita bilo kakve vrste. Ljubavni život će vam biti dobar, davaće vam slobodu kojoj težite i nećete imati nikakvih problema. Dobijanjem i davanjem slobode dobićete još bolji kvalitet u vezi. Ne zatežite bez potrebe, dišite obostrano.

Ribe – U ovoj nedelji vas očekuju neki stari problemi ali ćete ovoga puta imati podršku porodice u rešavanju istih, što će vas iznenaditi i pomoći vam mnogo. Dakle, dobra komunikacija sa porodicom, zajedničko rešavanje problema će doprineti vašem ponovnom zbližavanju. Što se tiče poslovanja, za vas kreće dobar period u kom ćete imati dobre poslovne prilike, novi posao i bolju zaradu. Ljubavni život će vam ići na ruku i u njemu neće postojati nikakvi problemi ako vi sami svojim sumnjama ne stvorite.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: blog.libero.it

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *