Trikini, kupaći kostim za leto 2014.

Sezona godišnjih odmora je već počela, vreme je da se razmišlja koju torbu, sandale i dobru knjigu odabrati za plažu i sve to, naravno, ne može bez kupaćeg kostima.

Moda kupaćih kostima se ne menja kao moda ostale garderobe, više ili manje radi se o sličnim modelima, ove godine će kupaći kostimi pomalo “vući” na pin-up modu, lepršavo, retro, romantično, veselih boja.

Kada su kupaći kostimi u pitanju, možemo da odaberemo samo dva modela, dvodelni ili jednodelni. Jednodelni kostimi su često atraktivniji od dvodelnih, žene ih često stavljaju ispred dvodelnih, ali imaju manu što pokrivaju previše kože, tako da u njima sunčanje postane pomalo besmisleno, naravno, ukoliko volite što više da pocrnite.

Foto: amando.it
Foto: amando.it

Za sve one žene koje vole jednodelne kostime ali koje ne vole da budu previše zatvoreni, ovu letnju sezonu će obeležiti trikini, jednodelni kupaći kostim koji se odlikuje velikim otvorima i izrezima ikoji više podseća na bikini.

Iako se u prodavnicama mogu naći već nekoliko sezona, ovi kostimi još nisu zavladali plažama, ali kako najavljuju modni stručnjaci ovo leto je definitivno njihovo.

Foto: lajm-shqip.com
Foto: lajm-shqip.com

Ukoliko se odlučite za ovakav kupaći kostim, a volite da pocrnite, savet je da ga ipak nosite tek pošto ste dobili boju inače će vam telo biti “šareno”, odnosno dobićete efekat „zebre“,ovi kostimi su više za šetnju po plaži ili zabavu pored bazena, deluju glamurozno i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: blogandthecity.it
Foto: blogandthecity.it
Foto: blogandthecity.it
Foto: blogandthecity.it

 

Foto u zaglavlju: grafiksmania.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *