Home / Horoskop / Horoskop od 30.6. do 07.07.2014.
Horoskop od 30.6. do 07.07.2014.

Horoskop od 30.6. do 07.07.2014.

Ovan – Nedelja u kojoj ćete biti u maksimalnom pokretu i kontaktima s ljudima. Većina će ih biti pozitivna i doneće vam materijalnu satisfakciju. Javnost vas neće dočekati aplauzom već će se truditi da omalovaže vaš rad i trud. Apsolutno vam ništa neće moći sem da vas iznerviraju, što će vama biti dodatni motiv da budete bolji jer je bes vaš najjači pogon. Porodični odnosi i dalje ne idu u dobrom pravcu i stvaraće se nepodnošljive situacije, obostrane. Na emotivnom polju ćete biti u prilici da birate između više partnera. Želeće vas a vi odaberite, ako želite, nekoga. Od toga,uglavnom, ništa dugotrajno neće biti jer nećete imati vremena da se posvetite ličnom životu.

Bik – Promenjiva materijalna situacija će vas izluđivati, stalno će izletati neplanirani troškovi i ništa nećete moći da isplanirate. Dobro u svemu tome je što će novac isto tako nenadano dolaziti. Ili ćete naći, dobiti na igri za sreću, kladionici, ili će vam neko vratiti zaboravljeni dug. Kako god bolje je da ne planirate ništa jer vam neće vredeti. Prijatna porodična druženja vam predstoje kao i osećaj sigurnosti uz njih. Što se tiče ljubavnog života u njemu nema strasti, trenutno ćete biti okupirani planiranjem budućnosti, putovanjem i drugim stvarima koje su neemotivne već praktične.

Blizanac – Ako tokom nedelje sretnete sebe javite se sebi da se pozdravite. Znači, trčaćete na sve strane, bićete traženi u društvu, privlačićete ljude u svakom smislu. Biće flertovanja, sklapanja poslova u automobilu, kafani na ulici. Aposlutno je sve moguće i imaćete snage za sve a i volje. Poneće vas pozitivna enrgija i letećete. Budite pažljivi, ako uspete, u ljubavnim pričama, vezama, flertovanjima, mnoge mogu izgledati sjajno a ustvari biti laž, iluzija što vas može razočarati. Nisu svi dobri kao što vi naivni često mislite. U svakom slučaju pred vama je sjajna nedelja i uživajte u njoj!

Rak – Podsvest će vas često opominjati, javljati se u snovima, ljudima, rečima, nešto će hteti od vas a iskristalisaće se samo od sebe. Onda kada se najmanje nadate. Hrabrost i samopuzdanje su prisutni, koristite ih i ne dozvolite da upadnete u virove emocija i time izgubite na praktičnom nivou, koji ide u dobrom smeru po vas. Imaćete poslovne ponude, pozive za putovanja, izlaske, izađite iz kuće iz sebe i dozvolite drugim ljudima da postanu deo vas i vašeg sveta. Podsvest će vremenom dobiti suparnika u stvarnosti i ostati neprimećena. Dajte sebi i drugim ljudima šansu a ne samo emocijama.

Lav – Dobra nedelja za one koji rade u privatnom sektoru, biće inovacija i dobrih kontakata, ostali ma će se radna nedelja svesti na papirologiju koju će morati da popunjavaju svuda. Za one koji se bave pisanjem, ovo je takođe dobra nedelja za izdavaštvo i promociju. Porodični odnosi i dalje nisu dobri i to vam je već prešlo u naviku, niko ništa ne menja. Što se tiče ljubavnog života u njemu je sve moguće. Najviše će biti razgovora, izlazaka a verovatno i izazova, na vama je da li će te im odoleti ili ne. Konci su u vašim rukama.

Devica – Borićete se za pitanja vaše budućnosti sa ljudima koji su površni, ne kalkulišu i bezbrižni su. U vama će to izazvati bes i berazumevanje dok će oni terati po svome. Ne dozvolite da vam neko vređa intelgineciju i ne pokazujte svoje nezadovoljstvo, isto tako to ne radite u kući kako inače umete. Budite taktični kako umete, kad hoćete i čekajte svoje vreme, ove nedelje ionako ništa nećete rešiti. Što se tiče emotivnog života i tu vas očekuje nerazumevanje jer neki planovi neće biti ispoštovani, tačnije biće zaboravljeni a po vama je to nedopustivo. Samo pokušajte da shvatite da nisu svi kao vi, praštajte i sreća je tu, ništa nije nepopravljivo.

Vaga – Sve vaše akcije će biti uspešne, posebna povoljnost je za one koji imaju kontakte i saradnju sa inostranstvom, oni koji uče i treba da polažu ispite kao i putovanj u inostranstvo. Mnogim pripadnicima ovog znaka će od sredine nedelje sve krenuti u pozitivnom pravcu. Vaša budućnost će zavisiti od ove nedelje zato budite pametni, diplomatični, imajte rezervu i budite oštorumni. Što bi naš narod rekao ’tri puta merite jednom secite’. Ljubavni život takođe dobija neku višu notu i prelazi na viši nivo. U ovoj nedelji ne bi trebalo ništa loše da se desi ni na jednom životnom polju ako sami to ne uradite.

Radica Milovanović

Radica Milovanović

Škorpija – Koliko god vas podsvest bude dovodila u bezizlazne situacije, one koje vam stežu grudi, donose strahove toliko ćete snage imati da se izborite. Neće vam biti lako ali ćete se nakon pobeda osećati dobro jer se niste povukli kao ranije. Dakle predstoji vam suočavanje sa sobom, svojim strahovima, nadama i gubicima. Izaći ćete iz toga kao novi a iskustvo koje ćete dobiti je neprocenjivo. Glad za spajanjem sa drugim bićem biće utoljena na seksualni način, da li će vam to biti dovoljno videćete sami nakon toga. Izbora imate, nahranite se ili gladujte i dalje dok ne naiđe neko pravi.

Strelac – Pitanja budućnosti, karijere i neki sudbinski događaji će se odigrati tokom ove nedelje. Ne odustajte ako naiđete ne prepreke jer će sve na kraju biti dobro. Čuvajte i jedino verujte starim prijateljima, sva nova poznanstva se ne mogu nazvati tim imenom i njih prihvatajte s rezervom. Imate tu naivnu crtu u sebi da verujete ljudima a to, posebno u ovoj nedelji neće biti dobro. Ljubavni život će se svoditi na razgovore, izlaske i druženje sa drugim ljudima. Opušteni trenuci bez trzavica. Uživajte.

Jarac – Svi nesporazumi, svađe, nerazumevanja biće rešeni tokom nedelje i dovedeni na razumni nivo. To ne znači da treba da se opuštate prema nekim ljudima, već da ste im pružili još jednu šansu. Imaćete dosta obaveza, što vama neće pasti teško ali vašem organizmu može zasmetati i može se pobuniti. Dakle odmarajte kad god možete, pazite kako se hranite i spavajte redovno da se ne biste razboleli. U ljubavnom životu doći će do varnica, svađanja i mirenja. Svega će biti čiji rezultat će biti strast što vam ne može škoditi. Ljubavne igre koje podstiču jer kreću od nervne baze a završavaju se zagrljajem, poljupcem…

Vodolija – Uz obaveze kojih će biti dosta imaćete priliku da radite ono što volite i u čemu uživate. Vremena i sna ćete imati najmanje ali vam to neće umanjiti dobro raspoloženje koje će vas pratiti tokom nedelje. Neki pripadnici ovog znaka moći će da počnu da zarađuju od hobija i da prošire poslovanje. Porodični odnosi će takođe biti dobri kao i emotivni, lični život. Jedina prepreka koja se može desiti jeste sa inosranstvom ili problemi onih koji idu u više škole ili fakultete, takvima taj deo neće ići glatko. Ostali neka uživaju u sjanoj nedelji koja ih očekuje!

Ribe – Porodični odnosi će biti konfliktni i puni nerazumevanja. Izlazak iz kuće će vas vesliti jer ćete očekivati razumevanje van porodice. Kod prijatelja ćete ga naći ali ne svih, neki će vam zamerati što ste neodgovorni prema njima. Ljubav je ono što će vas okupirati i naredne nedelje i tom segmentu nećete imati nikakvih problema, čak suprotno od toga, uživaćete u svemu. Samim tim, jer ste takvi zapostavljate ljude oko sebe, počev od porodice pa do prijatelja, zato će se buniti oni koji vas ne razumeju. Da li preterujete zaključite sami.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: FreeDigitalPhotos.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*