Horoskop od 02.06. do 09.06.2014.

Ovan – Mnogi planovi su propali, sticaj okolnosti ili je papirologija učinila propuste. Bolje nemojte ni ove nedelje ništa planirati, jer će se mnogo toga izjaloviti i neće izaći na dobro. Poštedite sebe nerviranja, budite spremni na neočekivano i vaša snalažljivost, kao i uvek, će izvući situaciju u vašu korist. Na emotivnom polju vas očekuje uživanje i hedonizam kom vi niste skloni jer vas pokreće akcija. Pomešajte jedno i drugo i eto dobitne kombinacije!

Bik – U ovoj nedelji vas očekuju druženja, izlasci, poslovni sastanci, degustacije raznih đakonija kao i izlazak u javnost, bilo vi kao vi ili neki vaš projekat. Desiće vam se u nekim trenucima pad energije, premor, klimanje glavom od napornih ljudi, ali znate i sami da kad je posao u pitanju sve se mora izdržati. Odmarajte se kad god možete i pazite na ishranu jer može doći do preterivanja, problema sa stomakom i dobijanjem nekog kilograma viška. Ljubav je na vašoj strani, jedino može da se desi da imate dve pa ne znate za koju da se odlučite, a to je već vaša odluka.

Blizanac – Neka materijalna pitanja će biti pokrenuta tokom nedelje, u pitanju je novac. Može biti nasledstvo, neko ulaganja, vraćanje duga, kako god vama ide na ruku i u vašu korist. Sem toga sleduju vam izlasci i druženja u kojima ne morate vi baš sve da plaćate i potrošite novac. Prilikom nekog od izlazaka imaćete emotivan razgovor sa nekim što će vas jako dirnuti, jer vi često niste svesni svojih emocija pa vas treba podsetiti na njih. Nakon toga bi bilo dobro da onome koga volite pokažete te skrivene emocije, ne da kažete, nego pokažete. Kako ćete to uraditi, na vama je. Potrebna vam je ljubav, dajte je i vi da bi je imali.

Rak – Većina vaših kontakata i razgovora, a biće ih dosta, u vama će buditi emocije i sećanja. U privatnim razgovorima to je u redu, ali se morate kontrolisati u poslovnim, bar dok traju, posle dajte sebi oduška lutajte po prošlosti i tražite odgovore. Vama je inače problem biti u sadašnjosti i to vas je uvek koštalo i koštaće dok ne naučite lekciju. Ne napadajte porodicu, jer ćete imati taj poriv, za vaše greške, odrastite, odgovarajte sami za svoje postupke. Na ličnom emotivnom polju, jer ovo je bilo opšte, očekuju vas prijatni trenuci, kao i razmena nežnosti. Budite bar tada u sadašnjosti.

Lav – Preko saradnika ili prijatelja vaša borba ka budućnosti dobija pomoć, rešenje ili novi put. Materijalna satisfakcija će vam biti važna kao i ugled i status u društvu, kao i uvek, ovoga puta ćete morati nečega da se odreknete. Nije period da možete da birate a nametnuće vam se odlična situacija u kojoj ćete jedno dobiti, za drugo ćete morati da se borite. Ne morate ništa, ostanite gde jeste, odluka je na vama i budućnost je vaša. Na emotivnom polju vas očekuju tvrdoglave reakcije koje će kod vas izazvati još veći inat. U ovom kofliktu niko neće popustiti i to ide vama na štetu. Izlaz je, ako želite u kratkom putovanju udvoje, osamljivanju i razgovoru.

Devica – Neka pravna pitanja, papirlogija će biti završeni tokom nedelje, to će vam doneti olakšanje a i novčanu nadoknadu, što će vas obradovati. Predstoje vam druženja sa prijateljima, poslovnim saradnicima i članovima porodice. Komunikacija će u svim segmentima, zavisi koji budete imali, biti prijatna i konstruktivna. Dobra nedelja za polaganje ispita bilo koje vrste. Ljubav je u praktičnom smislu dobra što je pozitivno jer nedostatak praktičnog uništava ljubav. Sve u svemu pred vama je jedna prijatna nedelja.

Vaga – Vaše aktivnosti biće usmerene ka sticanju materijalnog dobra i ujedno uživanja. To je ustvari vaša celoživotna borba, kao i status u društvu, s tim što će ove nedelje biti pojačana, tačnije u takvim situacijama ćete se naći. Neke stvari će zapinjati i to će kod vas izazivati krizu, gubljenje volje, čaki i odustajanje. Nemojte biti obeshrabreni i nemojte odustajati , povoljnost je pred vama, samo se morate suočiti sa preprkama i pobediti ih. Ako to ne uradite, odgovornost je na vama. Na emotivnom polju vas očekuju ljubav i zanimljiva seksualna iskustva, ako i uživanje.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Ovo je nedelja u kojoj uz sve dosadašnje prepeke, strahove i blokade uz pomoć prijatelja ili poslovnog saradnika dospećete u javnost. Videće se vaše zasluge, mučenje, znoj i rad i dobićete adekvatnu pohvalu i materijalnu satisfakciju. Samopuzdanje će vam se vratiti kao da nikada nije ni odlazilo i bilo bi dobro da nastavite tim tempom i da učvrstite svoju poziciju. U ljubavnom odnosu ćete naići na suprotnost, mentalnu, ali to nije razlog da se od njega odustane. Strast i ljubav ostaju i za to se vredi boriti.

Strelac – U vašoj radnoj okolini će vladati nezdravi međuljudski odnosi što vam nikako neće prijati. Izbora nećete imati, morate biti tu, ali imate izbora da ne učestvujete u njima, isključite se i radite svoj posao. Neće vam biti lako i osećaćete se iscrpljeno, tako da se spemite za naporne ljude oko vas koji će vas okruživati u svakodnevici. Ne prihvatajte ništa lično i ne nalazite se u njihovim pričama, vi ste individua za sebe. Ljubavni odnosi su pred očima javnosti dobri, u suštini loši. Izabrali ste takvu igru, verovatno čekate da rešenje padne s nebe. Neće, sami zaronite u suštinu i nađite izlaz, ako ga ima.

Jarac – Vaša urođena kontrola sitaucija, porodice, prijatelja, novca, ove nedelje će biti izražena usled materijalne nesigurnosti koju ćete osetiti. Ljudi oko vas će vas izbegavati jer ćete biti oprečni u mišljenjima, stavovima i u bilo kakvom kontaktu. To će biti vaša čuvena maska napada kao odbrana od straha kada gubite sigurnost. Na sreću ovo nije dugovečno stanje, stoga pokušajte da se kotnrolišete i da ne gubite ljude oko sebe. U ljubavi će doći do početaka, svejedno da li ste u vezi ili ćete tek ući. Sve će ličiti na najlepši deo u vezi a to je početak. Uživajte!

Vodolija – Unosićete svoju ličnost i emocije u poslovanje, što vama nije svojstveno, samim tim to neće ostati neprimećeno. Neki će vas ismejavati, neki govoriti iza leđa, neki aplaudirati a neki želeti da vam se približe kao osobi. U svakom slučaju vaš način rada će biti sveprimećen. Nekima će doneti otvaranje očiju prema vama kao partneru i može doći do lepe emotivne veze kasnije. Nedelja u kojoj će se širiti kontakti sa ljudima bilo poslovno, prijateljski ili emotivno. Prijaće vam takvi dani jer ćete najzad biti ono što u suštini jeste.

Ribe – Vaša nedelja će se sastojati od radnih obaveza, šetnje do porodice i po oblacima. Ljubav je, naravno, vaš pokretač i biće je svuda i to će vam davati snagu. Imaćete poriv, što je čudno za vas, da mnogo pričate, objašnjavate pa i tražite odgovore. To je samo odraz vaše nesigurnosti da poverujete da je sve u redu, da nemate problema i potrebe za patnjom, i onda kao da je tržite da biste imali razloga za tugu i razmišljanje. Opustite se, bar pokušajte, uživajte jer zaista pred vama je dobra nedelja bez problema na svim poljima.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Foto: liquida.it

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *