Horoskop od 05.5. do 12.05.2014.

Ovan – Ne mnoge situacije ćete reagovati emotivno što vam nije svojstveno. Mnogi vas neće razmeti, samo će vas čuti jer će biti preglasno i prebrzo, što već jeste u vašem maniru.Stroga poslovnost će vas napustiti jer ćete sarađivati sa ljudima sa kojima ste ne neki način emotivno vezani. U svemu tome će biti dobro odrađen posao a sa emocijama vam ostaje da se upoznate i izborite sa njima. U ljubavnoj vezi ćete takođe emotivnije reagovari nego inače što će partneru smetati jer neće umeti da se ponaša. Nedelja emotivnih iznenađenja je pred vama.

Bik – Očekuje vas dosta pokreta, bilo verbalnih ili motornih, mirovanja će biti najmanje. Sticajem okolnosti imaćete više kontakata, upoznavanja, kraćih putovanja, dosta razgovora. Praktičnost je u prvom planu i od svega toga može biti koristi. Ne odbijajte pozive prijatelja, saradnika, emotivnog partnera da odete bilo gde, pod izgovorom da vas mrzi, kao što umete. Idite, krećite se, upoznajte druge ljude, prilike za sve se samo tako šire. U emotivnoj vezi vam sledi ubrzanje posle mirnog i učaurenog perioda, sve će početi da se kreće i to ubrzano! Budite spremni da ispratite ljubav!

Blizanac – Prijateljstvo koje gajite iz mlađih dana tokom ove nedelje može prerasti u nenadanu ljubav. U vama će kovitlati razna osećanja, preispitivanja i razmišljanja. Na vama je da odlučite da li ostanete prijatelji ili da se upustite u emotivnu vezu. Radoznalost će pobediti to se unapred zna, okolina, prijatelji će biti ti koji će vas zbunjivati, a vi donesite odluku. Poslovanje i materijalne vrednosti su na dobrom putu da se prošire i dobiju još više na vrednosti, važno je da ostanete usresređeni na to, naravno ako želite, putevi su vam otvoreni.

Rak – U vama će se otvarati vrata koja su davno zatvorena, neće biti prijatno ali će biti osvešćivanje problema i strahova koji vas progone. Imaćete nagon da pobegnete od toga, imaćete i načina, ali isto tako imaćete i hrabrosti, koje niste svesni, ako se odlučite da ostanete i suočite se sa demonima emotivne prošlosti.  Svakodnevica će vam biti nepredvidiva i haotična što će vas iscrpljivati ali vam bar neće ostaviti prostora za razmišljanje što je dobro. Imate više opcija za pražnjenje, sport, pisanje, kuvanje, jedenje naravno i razgovore sa sobom i svojim najmilijima. Izbor postoji, odaberite neki, ne povlačite se pred sobom.

Lav – Vaša karijera i status dobijaju pozitivne orbise, tačnije stalne od dosadašnjih nestalnih i nesigurnih. Imaćete problem sa sopstvenim egom i klimanjem glavom pred nekim za koga smatrate da toga nije dostojanan, ali kod njega je ključ uspeha. Na vama je progutate dostojanstvo uradite to i dobijete šta vam treba, ako dozvolite da vas ponos nadvlada, ostaćete tu gde jeste, napretka nema. Odluka je na vama, poštovati sebe ili svoje sutra. Na emotivnom polju vas očekuju vatreni trenuci, puni strasti i uzbudljivih trenutaka. Uživajte!

Devica – Vaše krize i lomovi tokom ove nedelje biće od partnera, bilo bračnog ili poslovnog. Udvoje će vam sve ići traljavo. Nije vama problem da služite bilo kome, ali da puste vas da sve isplanirate. U ovoj nedelji ćete teško to moći da izvedete i to će biti uzrok vašeg nezadovoljstva, nesnalaženja i nervoze. Pustite neka urade kako misle da je najbolje, ako ne bude dobro, ispravićete posle, ne pravite tenziju sebi i njima. Ovo je takođe dobra nedelja za početak rada sa inistranstvom ili inostranim partnerom kao i za polaganje ispita. Pokušajte da se opustite i živite nedelju koju će neko drugi organizovati, nije to smak sveta!

Vaga – U poslovnom svetu ćete imati više kontakata nego inače, mogućnost saradnje sa inostranstvom, putovanjem ili sa visokoobrazovanom osobom. Godiće vam svaki momenat, počev od statusa pa do materijalne satisfakcije. U svom okruženju nećete naići na odobravanje i povoljnosti jer znaju da se borite samo za sebe i da oni od toga nemaju ništa. Pitanja budućnosti koja su pokrenuta biće u zastoju tokom ove nedelje, dok na emotivnom polju vas očekuju varnice, raskidi, pomirenja i sve u krug.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Očekuje vas emotivno aktivna i napeta nedelja. Reagovaćete na porodicu, partnera, porodično okruženje, dešavaće se napete situacije koje vas neće ostavljati ravnodušnima. Nekima u pozitivnom, nekima u negativnom smislu. Ređaće se dešavanja koja će u vama rađati pitanja i samopreispitivanja. Ostatak nedelje će biti uobičajen i svakodnevica, što se tiče poslovanog dela ići će kao i do sada. Nedostajaće vam san jer ćete biti previše emotivno napeti pitajući se kada će kraj tome. U ovoj nedelji kraja neće biti, budite spremni na to.

Strelac – Očekuje vas mnogo više obaveza nego obično, mnogo kontakata i odgovornosti koje ćete morati da odradite. Biće važen reči, pokreti i moraju biti precizni, to vama neće biti problem ako budete slušali sebe a ne druge. U slučaju da prihvatite tuđi savet, odgovornost je opet vaša ako pogrešite jer ste imali izbora. Ljubav će vam biti potrebna i možete uraditi neke nesmotrene stvari zbog kojih ćete se kasnije osćati loše, možete da i ne uradite, opet ćete se osećati loše. Jedino će biti dobro da se usaglasite sa sobom, svojim željama i nađete mir, ljubav ne beži, doći će ako je stvarno želite.

Jarac – Od javnosti i dalje ne očekujte podršku kao i od porodice, ako vam je uopšte potrebna jer ste vi dovoljno samostalni da vam niko ne treba. Tako ste i navikli ljude oko sebe. Ali eto, ako vam bude zatrebala u ovoj nedelji, nećete je imati. Nemojte brzati u rečima, delovanjem jer ćete imati taj nagon, pokušajte da se obuzdate u mnogim situacijama u kojima ćete se naći. Reči vas ove nedelje najviše mogu koštati. Na emotivnom polju ćete doći u situaciju da birate između dve ljubavi. Odabir je na vama i neće vam biti lako.

Vodolija – Priliv novca će se povećati, bilo neplaniranim honorarnim poslom, vraćanjem duga na koji ste zaboravili ili ćete ga jednostavno naći na ulici.  U svakom slučaju u ovoj nedelji ćete ga na neki način dobiti. Iskoristite ga pametno iako ćete biti u iskušenju da ga potrošite kako ste ga i dobili. Obaveze čekaju i one imaju prioritet. Imaćete prijatne trenutke sa porodicom i neprijatne sa prijateljima, verovatno i svađu. Na emotivnom polju dešavaće se spontane i neprevidive stvari koje će vam prijati.

Ribe – Na emotivnom polju će doći do ubrzavanja i razvoja događaja koji su dugo stagnirali. Neke situacije ćete vi nesvesno pogurati, neke će se same izdešavati, u oba slučaja kod vas će doći do ushićenja i straha ujedno. Vaš strah od nesupeha, od kraja na početku ubija i vas partnera. Neka se ubrzava, ide ka pozitivnom pravcu, budite hrabri, ne mislite, samo osećajte jer je ljubav na vašo strani. Postoji mogućnost kraćeg putovanja kao i dobijanja poslovne ponude. Jedino loše u narednoj nedelji bićete vi sa svojim mislima. Ne radite to sebi!

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *