Horoskop od 26.05. do 02.06.2014.

Ovan–  Vaš emotivni status u ovoj nedelji će biti promenjen. Neke stvari će se pokrenuti i došlo je vreme da donesete odluku, da li ćete biti u slobodnoj vezi kao do sada ili ćete je konkretizovati u nešto čvršće. Odluka je na vama, neki će uploviti u ozbiljnu vezu, brak, neki će i dalje najviše voleti svoju slobodu i sebe. Što se tiče poslovnog dela nedelje očekuje vas dosta komunikacije, novih poznanastava i sklapanja ugovora. Ovo je dobra nedelja za takve stvari koje imaju pečat. Pripazite na zdravlje, ono vas neće slušati, poslušajte vi njega.

Bik – Od sredine nedelje polako će padati bedemi problema i prepreka koje ste imali u svim životnim segmentima. To ne znači da će se obaveze smanjiti, već da ćete ih lakše obavljati. Moguća su kratka putovanja kao i druženja sa raznim ljudima. Javnost, javni poslovi kao i pravni akti vam i dalje vam nisu naklonjeni. Važno je da vi svoje obaveze ispunjavate ostalo će sve doći na svoje mesto. U ljubavnoj vezi vam je važna praktičnost, zbog toga propuštate lepotu ljubavi. Neki zbog toga mogu biti ostavljeni.

Blizanac – Početkom nedelje bićete zatečeni hladnim odnosom prema vama, reč je o kolegama ili saradnicima. Ako vam bude neprijatno pitajte direktno šta nije u redu, ako vas bude baš briga, kao što je i obično, saznaćete sve kad tad. Reč je o neproverenoj infomaciji o vama, tačnije traču, a to ne treba da vas interesuje. Krajem nedelje će sve leći na svoje mesto i biće kao i pre. Dobro je da niste zlopamtila. Ljubav se ne zaustavlja, buja, širi se oko vas, ili ćete je vi širiti. U svakom slučaju predstoje vam prijatni emotivni trenuci i dani.

Rak – Pravićete gomilu planova šta treba uraditi jer vas očekuje mnogo obaveza. Kao i uvek preteraćete u razmišljanjima i nabiti sebi bespotrebni pritisak. Nu u čemu nećete biti sami i ne morate vi sve da složite u glavi i stvorite sebi zdrastveni problem. Ako sve ovo bude jače od vas očekuju vas glavobolje, bol u želucu, nesanica, jer vi i na oaveze reagujete emotivno. Očekuje vas dosta konfilktnih situacija sa ljudima oko vas. Na emotivnom polju ćete imati osećaj da se nešto otima kontroli, nećete imati dokaz, samo osećaj. Pokušajte da ga ne produbljujete, strpite se i sačekajte da vidite da li vas osećaj vara ili ne.

Lav – Komunikacija će biti dobra, kao i kontakti i poslovanja, ono što nikako neće valjati je odnos sa porodicom i porodičnim okruženjem. Odatle će ići svi vaši problemi tokom nedelje i tu će se završavati jer rešenja neće biti zbog obostrane tvrdoglavosti. Pravdu ćete deliti svako za sebe i naprosto dokazati, nadam se i uvideti da krv nije voda i da će neko popustiti. Na emotivnom polju će se dešavati lepe i nepredvidive situacije što će vas učiniti srećnima i ponosnima.

Devica – Od sredine nedelje vam stižu veće obaveze i mnogo više odgovornosti. Ne postoji nešto što vi ne možete da uraditem jer ste vredni i savesni, ali i nervozni. Budite nervozni u sebi i ne prenosite to raspoloženje na svoju okolinu, jer vam je to manir, ovoga puta okolina baš nije raspoložena prema vama i može se desiti da se loše ophodi prema vama, onda ćete patiti i biti žrtve. Na emotivnom polju ćete imati podršku u praktičnom smislu, ako vam je to dovoljno, uživajte.

Vaga – Akcije počinju da se pomeraju i kreću sa mrtve tačke, dakle, sve što je bilo u zastoju, pravilo vam probleme, kočilo realizaciju poslovanja i života uopšte, od ove nedelje počinje da se pomera naa bolje. Komunikacija će vam biti odlična kao i pregovori, sa zaključivanjem ipak sačekajte ili se konsultujte sa nekim pravnim licima. Dobra nedelja za polaganje ispita, saradnju sa inostranstvom kao i putovanje. U emotivnoj vezi se razilazite sa partnerom u mišljenju, stavovima i akcijama. Vući će svako na svoju stranu. Naravno vi ćete popustiti jer ste taktičar i diplomata i čekaćete svojih pet minuta.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Nedelja u kojoj će sva partnerstva doći do izražaja, bilo poslovna ili intimna. Mnogo toga će se preispitivati, meriti, odlučivati, pravno obrađivati, razgovori svih oblika će biti aktivni. U krizi će najviše biti emotivni odnosi i ljubavne veze. Tu će doći do emotivnih krahova usled otkrivanja nekih istina ili neistina. Rastanci su vrlo mogući ako ne pobedi ljubav i opraštanje kao čin ne bude prisutan. Porodica će takođe biti umešana u sva ova dešavanja posebno od sredine nedelje. Na vama je da budete dosledni, ne pokleknete i neka istine zažive.

Strelac – Mnogo toga će se dešavati u javnosti, kako poslovi tako i pravne situacije kao i bračna pitanja. Teško će se bilo šta moći sakriti, mada vi to obično i ne krijete. Ma šta se dešavalo komunikacija će biti dobra i nailazićete na razumevanje, potvdu svojih stavova kao i istomišljenike. Dobra nedelja za saradnju sa inostranstvom, putovanjem i polaganjem istita bilo koje vrste. Ljubav vam takođe neće nedostajati, imaćete je prvenstveno od porodice, pokazivaće je skoro svakodnevno, kao i ljubavni parnter. Uživajte u nedelji pred vama, oprez sa zdravljem je jedino potreban!

Jarac – Pred vama je aktivna radna nedelja, što vama neće teško pasti, kraća putovanja, neplanirani izlasci. Ono što će obeležiti ovu nedelju je ljubav. Kod nekih će se menjati, prelaziti iz statusa veze u prijateljski odnos, kod nekih će se voditi razgovori o budućnosti, oni koji su slobodni upoznaće nekoga ko će im se na prvi pogled dopasti. Emotivno nemirna i promenjiva nedelja po tom pitanju. Uživajte u trenucima, ovo nisu dani za planiranje sutrašnjice, budućnosti i slično. Ovo su dani u kojima treba da uživate u onome što imate ili što ćete dobiti.

Vodolija – Nećete razumeti osećajnost oko vas, jer će biti javna, dramatična i sa suzama. Bićete izloženi osudama zbog nedostatka empatije ali nemojte se uzbuđivati, taman ćete videti koliko vas ko poznaje. Dakle još jedan ispit ljudskosti oko vas će biti položen. Na vama je kome ćete dati šansu za popravni, kome ćete objasniti svoje ponašanje a kome ćete zatvoriti vrata zauvek. Na vašem ličnom emotivnom polju će biti zanimljivo i veselo. Ljubav i druženje kao vaš normalan način ljubavi. Novac i dalje će dolaziti i odlaziti neplanirano, naviknite se na to.

Ribe – Hteli ne hteli na mnoga pitanja ćete morati da odgovorite, bilo sebi, porodici, nadređenima ili partneru. Na površinu će isplivati delovi prošlosti koje samo vi možete da razjasnite. Bićete racionalni što je atipično za vas, jer će vam biti cilj da opravdate sebe i neke svoje postupke. Ono što će vas stići kasnije, a stići će vas, je ono na šta ste navikli i sa čime umete da se nosite. A to su emocije koje će vas stegnuti za vrat. Ne plašite se, to je jedan od poslednjih trzaja prošlosti koja se meša u sadašnjost. Dobićete podršku i prevazići ćete i ovaj nalet tuge i bola.

Astrolog: Radica Milovanović  astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *