Horoskop od 12.05. do 19.05.2014.

Ovan – U ovoj nedelji ćete biti pred novim počecima i radnim izazovima. U svemu tome će vam prijati sagovornici i  umećete da nađete zajednički jezik, ali do dogovora ćete teško stići. To neće biti zbog vas, već će se adminstrativne i pravne začkoljice naći pred vama i oduzimaće vam vreme, novac i živce. Pokušajte da se ne nervirate, završiće se sve ali ne ove nedelje. Na emotivnom polju ćete dobijati pažnju, pozive, razgovore ali ne i bliskost. To će izostati jer će strast zaslepeti oboje. Ona će vas udaljiti a ne spojiti. Zbog toga budite svesni da takav odnos neće potrajati.

Bik – Početak nedelje će biti uobičajen dok će sredina već doneti poteškoće, probleme i blokade u poslovanju. Ili će klijent biti nepodnošljiv i tražiti od vas nemoguće, pacijent kome nema dijagnoze, kašnjenja u svemu. Spoljni uticaji će vas saplitati na skoro svakom koraku. Nije vam prvi put, strpljenje imate, imate i motiv koji je materijalan i stoga očekujte neočekivano. Ljubavni život se svodi na razmatranje praktičnih stvari o budućnosti. Gubićete dragoceno vreme i trenutke planirajući nešto što je najčešće nepredvidivo. Opustite se i uživajte u esenciji ljubavi!

Blizanac – Komunkacije, sklapanje poslova će vam ići od ruke, potpisi i pečatiranja takođe. Dakle, završavanje svih obaveza će biti onako kako ste zamislili. Problem koji se može javiti jeste zdrastvene prirode jer ćete se preforsirati, malo spavati i jesti a moguće su i alergije. Ljubav je na zavidnom nivou, a ako niste u vezi postoji mogućnost kontakta sa osobom koja je na vašem radnom mestu, novi klijent ili poznanstvo preko posla. U svakom slučaju uspešna nedelja je pred vama samo povedita računa o zdravlju!

Rak – Podsvesno ćete širiti nezadovoljstvo oko sebe kao i neraspoloženje, nemojte da se osećate loše kada vas opomenu da preterujete. Istina je da ćete se saplitati na mnogim životnim poljima tokom nedelje, ali se ništa radiklano loše neće desiti. Problemi svakodnevice sa kojima ste se susretali mnogo puta kao i ostali svet i to nije razlog za neraspoloženje. Napetost lečite pisanjem, bilo kojom umetničkom crtom koju posedujete, praznite se kroz to i osećaćete se odlično. Ljubav stoji, čeka da se oraspoložite i krenete do nje. Motiv više da poradite na sebi.

Lav – Spremite papire i slično ako imate nameru da radite ili idete u inostranstvo, od iduće nedelje se otvaraju vrata mogućnosti, u ovoj nedelji se bavite pripremama koje treba da obavite. Ovo je povoljna nedelja za polaganje svih vrsta ispita. Konfliktne situacije sa prijateljima i porodicom vas očekuju. Presudu ko će biti tvrdoglaviji ne mogu i ne umem da donesem. Ljubav je ono što će oplemeniti ovu nedelju jer će je biti u izobilju i dobiće neku višu instancu gde ćete se i duhovno spojiti.

Devica – Vaša statusna pitanja kao i pitanja budućnosti će biti zaokružena u ovoj nedelji, dobiće definiciju i znaćete na čemu ste. Ono što treba da bude oprez je promenjivost donošenja odluka, tako da ne verujte ničemu dok ne vidite papir, potpis i pečat. Materijalna situacija će se popraviti ove nedelje ali će vam to ujedno doneti i krizu jer ćete morati sve odmah da potrošite, bilo za račune, dugovanja ili kvarove po kući. Važno je da ćete imati sa čime da sve uradite, neka vam to bude olakšica. Ljubav je na promenjivom koloseku, neko od vas će doživeti određene promene. Kako će uticati na vašu vezu, ostaje na vam da procenite.

Vaga – Imaćete predlog za samostalni rad i to vam neće prijati u ovom trenutku, izborite se da kao do sada timski radite. Ako ne bude moglo, oprobajte sebe, nedelja pred vama će vam doneti dobre kontakte, možda kraće putovanje, inostranog partnera. Nećete izgubiti ništa sem svojih navika, a njih pobedite. Materijalnom situacijom nećete biti zadovoljni ali dobićete priliku da je popravite. Na emotivnom polju se razilazite sa partnerom u mišljenju, pogledima na budućnost, seks vas jedino spaja. Dok ima strasti uživajte a onda kako odlučite. Neko mora doneti odluku, verovatno to nećete biti vi.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Neraspoloženjem će vam početi nedelja. Gubićete volju i prepreke ispred vas ćete zaobilaziti, ostavljati za kasnije, vrsta predaje sa problemima će nastupiti. Bela zastavica će sredinom nedelje već dobiti podsticaj za dalje borbe uz podršku emotivnog partnera, ideje od njega, prijatelja ili nekog bliskog. Isto tako na emotivnom polju ćete biti hiroviti i dočekaće vas isto raspoloženje. Kraj nedelje donosi stabilnost u svim odnosima, ljubavnim, poslovnim kao i u svakodnevici. Većina problema ide od vas samih, menjajte se.

Strelac – Zdravlje će vam biti narušeno i zadavaće vam probleme u svakodnevici. Zanemarivaćete kao i uvek uporne bolove, vrtoglavice, gušenja, oticanja i slično, sa tenedecijom da će proći. Prolazilo je uvek, ali se i vraćalo, setite se sami toga, stoga idite lekaru da bi dobili adekvatnu terapiju. Svakodnevica će vam biti aktivna, sa mnogo kontakata, dosta poslova, poziva za druženja, to je ono što volite i u čemu uživate. Zavolite i svoje telo da bi bilo zdravo i posvetite mu se. Na ljubavnom polju će biti lepih dešavanja koja će vas učiniti srećnima.

Jarac – Sve samostalno započete akcije će se završavati tako da ćete morati da potražite pomoć ili se udružite da bih ih završili. To će vas nervirati jer ćete gubiti novac i vreme. Vaše strpljenje tokom ove nedelje će biti ugašeno. Situacije u kojima se budete nalazili dovodiće vas do gubitka živaca i praskanja. Trudite se da mislite pozitivno jer takvo stanje neće trajati večno. Ne očekujte podršku od javnosti i porodice, dobićete je od ljudi koji su vam periferne ličnosti u životu i počećete ponovo da verujete u ljude. Na emotivnom polju sva dešavanja će se svoditi na gubljenje vremena oko ubeđivanja za nebitne stvari. Preskočite to i uživajte jer imate s kim.

Vodolija – Najviše vremena ćete provoditi sa članovima porodice ili porodičnog okruženja. Neki će biti poslovnog karaktera neki kao okupljanja zbog nekih datuma. Koliko je pametno da radite sa nekim članom porodice pokazaće vreme, bolje bi bilo da se ne upuštate u takav biznis. Novac će i dalje nenadano dolaziti na vaš račun kao i poslovi od kojih možete brzo zaraditi novac. Kriza će se dešavati u partnerskim odnosima bilo koje vrste, poslovnih ili emotivnih. Zato je bolje da se odmaknete od svih i samostalno provedete ove dane, tako će biti bolje za sve.

Ribe – Nedelja u kojoj vaš umetnički dar ili hobi mogu dobiti status glavne materijalne zarade, otvaranje izložbe vaših radova, prodaja nečega što je vaših ruku delo i dobra zarada. Slučajni susreti se neće pokazati kao slučajnost već će dobiti svoju svrhu. Ne trudite se da ih upamtite, slušajte svoji intuiciju i stvari će se same od sebe rezvijati i rešavati. Emotivno ćete biti podeljeni između porodice i partnera, tražiće istu pažnju i dokaze ljubavi od vas. Rastrzanost na emotivnom polju će vas mučiti tokom cele nedelje jer prioritet ne možete da odredite ali možete da zauzmete stav i stanete iza njega. Naučite da kažete Ne!

Astrolog : Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *