Sajam primenjene kozmetike “SVET LEPOTE”

Sajam primenjene kozmetike “SVET LEPOTE” održaće se prvi put  15. i 16. marta 2014. godine u KOMBANK Areni. Zamišljen je kao događaj koji će napraviti renesansu u svetu kozmetike u Srbiji i postaviti nove standarde identične onim koji važe na vodećim evropskim i svetskim manifestacijama.

Cilj Sajma je da na jednom mestu okupi najpoznatije svetske i domaće brendove, kao i eminentne stručnjake iz sveta kozmetike.

Iza ovog najvećeg događaja u svetu kozmetike na Balkanu, stala je agencija Pozitiv, pod pokroviteljstvom Asocijacija za unapređenje i razvoj kozmetike. Osnovana početkom 2013. godine, nastala je sa ciljem da kroz podizanje standarda u oblasti kozmetike na nivo evropskih i svetskih, omogući bolje uslove za rad i napredovanje, kako proizvođačima i distributerima kozmetičkih prozvoda, tako i kozmetičarima i svima kojima je kozmetička industrija sfera interesovanja.

Na  3500 m2 domaćoj publici će se predstaviti brojni izlagači iz zemlje i regiona, najpoznatiji svetski i domaći brendovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *