Nedeljni horoskop od 17.03.do 24.03.2014.

Ovan – Ovu nedelju će obeležiti kriza u porodičnim odnosima. Vaše potajne nade da će sve rešiti, će pasti u vodu. Vi ste samostalni, oni vezani za vas i tu je problem koji će tinjati doveka, sem novonastalih. Potreban je direktan razgovor, ali ga odložite za iduću nedelju jer u ovoj je bolje da se posavetujete sa prijateljem o tome. U javnim poslovima i kod pravnih akata će biti potrebna maksimalna angažovanost, što će vas iznervirati a ustvari tada najbolje radite.  Ljubav  će vam ove nedelje biti utočište i beg od svega i svih.

Bik – Nećete biti zadovoljni poslovanjem, iako mnogo toga neće biti do vas, krivićete sebe. Ako vam je tako lakše krivite. Pitanja statusa, karijere i budućnosti će ove nedelje biti usporena od strane drugih ljudi. Čuvajte sa lažnih obećanja, lažnih prijatelja  i tapšanja po ramenu.  Na emotivnom polju je mnogo toga u domenu mašte bez konkretnih dešavanja. Dobro ćete se osećati jer možete da planirate realizaciju.

Blizanac – Vama će posao i finasije ići ove nedelje, kao i komunikacija u svakom pogledu. Slagaće se sve bolje nego što ste se nadali i očekivali. Kada biste umeli da mislite na budućnost, uložili bi sve u nju, u suprotnom sve je kratkog veka, trenutno. Radite, zaradite, potrošite. Probajte da mislite na sutra, ono postoji i čeka da ga obezbedite. Ne polju ljubavi će vladati i dalje, dobra komunikacija, zajedničke ideje, ludosti, sve ono što će vam prijati. Uživajte.

Rak – Imaćete hrabrosti i samopuzdanja da se sa svakom nevoljom suočite i prihvatite je. Mnogo toga će biti vezano sa prošlost gde svoje emocije nećete prepoznavati, jer ih neće ni biti. Zbog toga možete bizi zbunjeni i preispitivati se, ali to je bespotrebno. Neke situacije više na vas ne mogu da utiču, emotivno, radujte se tome, ostalo rešavajte praktično kako bude i moralo. Emocije će biti zatvorene ove nedelje za sve i svakoga, kada vas i ako vas stignu, tada će biti kako mora biti.

Lav – Bićete isprovocirani i vaše misli će biti dublje, neke će vas regenerisati, neke doneti krizu u sopstvenom poimanju života i ljudi. Iako mislite da sve znate, uvek vas neprijatno iznenadi životna škola i novi časovi. Vašem egu to ne prija, u početku, kasnije ćete shvatiti da je sve to dobro za vas. Sazrevate. Dobri porodični odnosi će vam odneti olakšanje nakon visemečnih neslaganja, sada nastupa mir. Na ljubavnom polju ćete osetiti pritisak od patnera i to vam se neće dopasti. Važno je da ćete imati izbora, a odluka je samo vaša.

Devica – Bićete u suprotnosti bilo sa poslovnim ili bračnim partnerom. Nije to neki nerešiv problem, nego će jedno udarati u klin, drugo u ploču, pa kome pre dosadi. Naravno da će vam raditi živci ali ne sumnjam u vaš intelekt i pronalaženje rešenja da svima bude dobro. Kliker će vam, kao i uvek raditi besprekorno. Obaveze će vam teško padati, osećaćete se kao da vas neko gura u njih, ali poznajete dobro sebe, sve ćete to na svojim leđima odraditi da svima bude dobro. Ljubav i vi se nećete intelektualno razumeti, na ostalim poljima hoćete. Ćutite onda i biće vam lepo, ako možete.

Vaga – Imaćete pritisak iz spoljašnjeg okruženja po pitanju finansija. Sve što ima veze sa materijalni vrednostima tokom ove nedelje će vam predstavljati problem i praviti prepreke.  Isto tako, zdravlje vam može biti narušeno, ništa ozbiljno, pazite kako hodate. Ono što će vam doneti radost, a vama to mnogo znači, je ljubav. Bićete okruženi ljubavlju, flertovanjem, lepim rečima, manirima što će vam držati osmeh na licu i duši.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – U ovoj nedelji će se otvoriti vrata svesti, iako bolno, biće iskreno i kroz krizni period ćete proći uz podršku porodice i prijatelja. U nekim trenucima ćete uživati u svom bolu, jer otkrivanje uzroka je za vas spas, ma koliko bolelo. Progledaćete. Vaša emotivna potrešenost će se odraziti i na intimne odnose, neki će se produbiti, neki prekinuti, zauvek.  Pred vama je nedelja pada, dizanja i regeneracije. Srećno.

Strelac – Vama će u ovoj nedelji sve ići od ruke. Imaćete okretanje glave od strane javnosti, nerazumevanje pa i bunt, ali ništa od toga vas neće zaustaviti. Odradili ste do sada, pošteno i tačno sve što je trebalo i putevi ka budućnosti su otvoreni, bez obzira ne skretničare, kojih će biti. Verovatno ćete se osećati, na momente, loše, jer podrška svakome prija, ali ujedno budite svesni da ništa loše niste uradili i da je zato sada dobro. Ljubomornih je vazda bilo i biće, ignorišite ih. Ljubav je takođe na dobrom putu, ako sami ne zabrljate nešto, sve će biti u redu.

Jarac – Izražena emotivnost iz vaše okoline će vas dovoditi u nezgodne situacije jer vi nećete osećati ništa. Klimanje glavom i tapšanje po ramenu vam nikada nije išlo od ruke, jer ste surovo realni, ali bar ne dosoljavajte. Otćutite i pustite druge ljude neka pate, raduju se, lažu sami sebe, njihova stvar, pustite ih da se ispričaju, nekome je to terapija i nisu svi kao vi. Što se tiče vašeg emotivnog života, on je na tankom ledu. Strast postoji, ona nekada otopi led, nekada zaledi još više. Biće kako vi želite da bude.

Vodolija – Privlačićete ljude, sklapaćete poznanstva, neka mogu prerasti u nešto više, ako vi odmah ne napravite prijateljstvo od toga. Materijalna i finasijska situacija će biti zadovoljavajuća. Poslovanje će zavisiti od kontakata sa ljudima, obzirom da će njih biti, znači da će ići dobro. Ljubav je kod vas u svim oblicima, na vama je da uživate, ako hoćete i ako umete.  Bilo u starim oblicima ili novim koja će se dešavati.

Ribe – Ovo je nedelja u kojoj ćete više razumeti ljude, nećete ih samo osećati, već ćete i znati šta poručuju. Uvek vas vodi intuicija i emocije, kroz njih pružate podršku, razumevanje, ljubav. Bezglasno, bez reči. U ovim danima ćete čuti ono što vam se govori, emocije neće bitiisključene, jer je to nemoguće, ali će najzad i razum biti uključen. Neće biti bezbolno, jer će biti mnogo stvari koje ranije niste hteli da čujete, ali će svakako biti itrežnjujuće. U skladu sa tim i postupite dalje.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: FreeDigitalPhotos.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *