Nedeljni horoskop od 10.03. do 17.03.2014.

Ovan – Osetićete pad energije, volje da se borite sa svakodnevicom i ljudima u njoj. Nesuglasice u porodici će vam kidati dušu i živce. Ovo je nedelja kriza i lomova u privatnom i intimnom životu. Sledi vam dosta razgovora koji će vas iscrpeti jer će vam oduzimati vreme i energiju. Sloboda je vaš imperativ i nju ćete tokom ove nedelje, jedino, osetiti u krugu prijatelja, jer razumevanje će vam oni  pružiti. Potrudite se da obuzdate svoju narav i povredite ljude koje volite jer je ovo prolazno.

Bik – Vreme će vam svuda faliti jer će vam ga svi oduzimati. Poslovi će se duplo obavljati, kasniće klijenti, nadređeni će vas požurivati, kominikacija će biti neodređena, a vas to kao tačne, sve ima da izluđuje. Nema situacije koju vi ne možete da izdržite bez osmeha na licu, tako i će i sada biti. Ozbiljno, tačno i nervozno ćete sve, ipak, završiti. Na emotivnom polju će vam takođe nedostajati vreme jer je posao za vas primarna stvar, verovatno vam neće ni padati na pamet.

Blizanac – U ovoj nedelji neće biti problema za koji vi nećete naći rešenje. Sve što se desi ili ne desi, u vama će izazivati pozitivnu reakciju, šalu, smeh, optimizam i teranje po svome. Dakle, bićete svoji i nećete dozvoliti nikome da vam pokvari raspoloženje. Sa tim pozitivnim stavom ćete nekoga povrediti jer nisu svi kao vi. Možete to da izbegnete, ako želite. Ljubavno ćete biti ludi, puni ideja i pred vama je pozitivna nedelja i na ovom polju.

Rak – Sačekaće vas neke situacije iz prošlosti koje ste zaboravili, zaboleće vas, ali posle, ne odmah, jer ćete se u njima snaći. Samopouzdanje vam se vraća a samim tim i racionalnost. Kasnije kada vas stigne, boleće, ali će se u vama više javiti bes a ne tuga. Neka pitanja budućnosti će biti pokrenuta tokom ove nedelje, trebalo bi da idu u dobrom smeru. Ljubav će biti previše slobodna, što vama neće odgovarati. Uzmite ili ostavite, treće ne postoji.

Lav – Svaka vaša rečenica će biti pogrešno shvaćena, u nekim trenucima ćete se pitati da li ste poludeli. Poenta je da se obraćate pogrešnim ljudima, javnom mnjenju. Uvek pucate na najviše a tamo su ljudi koji čuju samo sebe. Krenite od repa, i stihijski ćete stići do vrha. Menjajte taktiku, obratite se manje važnim ljudima, jer će vas oni razumeti, početi da pričaju o tome, to će se širiti i ići polako ka vrhu. Strpljenje vam je oduvek falilo, to je već vaš problem. Nađite ga i polako krenite drugim putevima ka uspehu.

Devica – Svakodnevica će biti aktivna iako vas mnogo toga neće zanimati i nećete znati zbog čega to radite. Slušaćete nadređene i na trenutke ćete se osećati kao robot, ali se nećete buniti, bar ne javno. Vaše nezadovoljstvo će trpeti vaši namiliji koji tek nemaju veze sa tim. Vaše strpljenje, čekanje i analiziranje će vas uvek dovoditi u ovakve situacije. Ili ćutite ili nešto menjajte, pamet imate, logiku takođe kao i nesigurnost, na kojoj treba da radite i pobedite je da bi se bolje osećali.

Vaga – Pitanja budućnosti i vaše časti se kreću na bolje, ali uz teži i trnovitiji put. Borićete se prvenstveno sa sobom i napadima lenjosti i želje za hedinizmom, potom sa porodicom i na kraju sa svakodnevicom u kojoj ćete se osećati usamljeno. Materijalni status se može stabilizovati tokom nedelje a ljubav je ono što će ići dobro i ispunjavaće najveći deo vašeg bića.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Imaćete dosta mogućnosti i situacija za planiranje, ostvarivanje ideja, umetničkih projekata, ali će vam nedostajati vreme i razumevanje okoline.Neka vas to ne obeshrabruje, strpljenje neka bude vaš saveznik. Ne odbacujte nikakv plan, ideju, samo je odložite , dobićete još neku i vreme koje je sada vaš neprijatelj, ustvari će biti saveznik. U ljubavi je sve moguće, najviše ono nad čime nećete imati kontrolu. Možda će vam baš to prijati!

Strelac – Nedelja u kojoj će vaša kreativnost i talenti isplivati na površinu. Samim tim ćete dobiti ideju da to proširite i unovčite. Bavite se svijim talentima, razvijajte ih i rradite na njima, isplatiće vam se, ako ne batalite sve kao i mnogo puta ranije. Isto tako radite na svom fizičkom izgledu, ne zapuštajte ga, osećaćete se bolje i privlačićete ljude, što vama druželjubivima će prijati. Privlačićete i ljubav, odlučite se želite li je.

Jarac – Materijalna situacija će se poboljšati iako ćete i dalje imati poriv za trošenjem i kupovinom događaja kroz to. Imaćete prilike da razgovarate sa raznim ljudima, nudiće vam se nova radna mesta, što će vas uplašiti jer se vezujete za ljude i mesta. To može biti dobro po pitanju vaše budućnosti kojom sada niste ispunjeni.Odluku donesite sami. Ljubav ide ispred vas, pretvara se u prijateljstvo, vi ga u to pretvarate. Stara greška iz koje ništa niste naučili.

Vodolija – Privlačićete ljude, želeće sa vama da komuniciraju, druže se, flertuju. Iz svega toga, koliko vi dopustite, mogu se razviti razne opcije. Od poslovnog angažmana, putovanja do emotivnih i intimnih odnosa. Ako vas ne uhvati vaš čuveni bunt protiv svega, svačega i ničega, pred vama je sjajna nedelja. Ljubav će se izjednačavati sa intelektualnim nadmudrivanjem, što je za vas najbolji afrodizijak.

Ribe – Nedostajaće vam reči da iskažete sve što mislite i osećate. Osećaćete se previše napeto da bi reči dobile smisao. Iz vas može progovoriti cinizam i nesvesna želja da nekoga povredite. Zahlađenje odnosa sa onima koji vam predstavljaju teret ili stvaraju prepreke u životu. Zasmetaće vam i to, jer ustvari ni vi tačno ne znate šta hoćete. Najbolje je da se ove nedelje povučete i bavite stvarima koje volite, budete kreativni i iskažete svoje emocije kroz neki vid umetnosti. Jedino tako ćete uspeti.

Astrolog: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: FreeDigitalPhotos.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *