INSHAPE – vaš lični trener uživo, preko Interneta

InShape je online servis koji omogućava treniranje uživo sa ličnim trenerom, putem dvosmernog video prenosa. Radni dani koji su sve duži i iziskuju dosta sedenja ispred računara i druge obaveze često ne dozvoljavaju da odvojite vreme za aktivnije fizičke i sportske aktivnosti. Ili, da li je vam je poznata situacija kada niste u mogućnosti ili ne želite da napustite vaš dom, a osećate potrebu za vežbanjem?

Upravo u tim situacijama online servis InShape omogućava da fizičke vežbe postanu deo vašeg svakodnevnog rituala, bez potrebe da se odmaknete od računara ili napustite lokaciju na kojoj se nalazite. Možda zvuči čudno, ali na taj način možete itekako da utičete na očuvanje vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja. Dostupno je nekoliko različitih tipova vežbanja, među kojima su pilates, borilačke veštine, joga, vežbe za trudnice, povećanje snage i drugi.

Trener je tamo gde ste Vi

Glavna odlika InShape servisa u odnosu na postojeće načine treniranja u fitnes centrima, teretanama ili putem (online) video tutorijala, je u tome što lični trener vodi uživo trening u vreme koje vama odgovara, bez obzira na vašu lokaciju. Jedino što vam je potrebno je računar sa web kamerom i internet konekcijom.

10000092_10203202695248799_1764496711_n

Interaktivne treninge vode profesionalni i sertifikovani treneri koji osmišljavaju treninge individualno u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem, ciljem vežbanja i mogućnostima. Treneri su potpuno posvećeni pojedincu tako da se stvara osećaj kao da se trener nalazi u vašoj blizini, iako se trening odvija „preko žice“.

Možete trenirati od kuće, iz hotelske sobe, iz parka, sa bilo koje lokacije na svetu gde postoji Internet konekcija. Trenerima nije važno da li vam je prostorija uredna ili kako izgledate, već su maksimalno fokusirani da budete zadovoljni treningom koji je ispunjen kvalitetnim vežbama.

Besplatno trenirajte

Sajt je trenutno u fazi testiranja i poziva vas da budete među prvima koji će isprobati ovaj globalni inovativni servis. Trening je moguće zakazati brzom i jednostavnom registracijom do dve nedelje unapred, svakog radnog dana od 08 do 14 časova i od 16 do 22 časa.

Svi tipovi treninga su besplatni do 1. aprila ove godine, zakažite odmah u tri klika „iz fotelje“ na www.inshape.rs i napravite bitan korak ka očuvanju zdravlja.

Iskustvo vaše Tetke sa prvim oline treningom možete pročitati ovde – U radiju žive mali ljudi a na Internetu treneri – ili zašto sam Internet trening dočekala ko ozebo sunce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *