Žene nisu lepe samo spolja – o kampanji My Beautiful Woman

Poslednja dva dana korisnici društvenih mreža su delili kratak film pod nazivom My Beautiful Woman i retki su oni koji nisu prokomentarisali da su nakon odgledanog videa zaplakali.

My Beautiful Woman je dvadesetominutni video koji sadrži tri priče, o tri različite žene, sve tri zasnovane na pravim ličnostima i događajima, a iza ovog videa stoji Wacoal, tajlandski proizvođač ženskog rublja. Ova kompanija potencira da su sve žene lepe, da lepota nije samo spoljna, već da je ona unutrašnja lepota mnogo veća i da je svako poseduje. Svoje kampanje i marketing uglavnom zasniva na emocijama pa je tako i ovaj put izašla sa tri emotivno jake priče, inspirativne i sa jakim porukama, a sve tri žene ono što rade rade iz čiste ljubavi, ne tražeći za to priznanje.

Ako još niste odgledali video, prva priča govori o ženi koja se suočava sa teškom dijagnozom dok je u drugom stanju i kojoj lekari savetuju da uradi abortus kako bi mogla da bude podvrgnuta hemmoterapiji jer ne znaju da li će ova terapija ostaviti posledice na bebi, međutim, ona bira da rodi, trpi bolne terapije i na kraju rađa zdravu ćerku. I danas je živa iako je prošla transplataciju koštane srži, zračenja i pobačaje kada je ponovo pokušavala da postane majka.

Druga priča je pričao devojci koja nestaje i budi sumnju, ali  nikome ne želi da kaže čime se bavi van radnog vremena. Ovo je priča o tome kako se dobra dela uvek šire, dobri ljudi inspirišu druge da čine dobra dela.

Treća priča je o devojci koja nikome ne želi da otkrije svoju tajnu iako je meta ogovaranja i podsmeha.

Wacoal, kompanija koja stoji iza ovog videa, pozvala je korisnike društvenih mreža da na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, sa hashtagom #MyBeautifulWoman šire poruku da je svaka žena lepa na svoj način, tako što će postavljati fotografije žena koje su za njih najlepše, ne po spoljnoj lepoti nego po onome što nose u sebi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *