Postanite glavne zvezde – napravite film od vaše ljubavne priče

Kako ste se vas dvoje upoznali? Koliko puta ste čuli ili i sami rekli: „Hoćemo li na kafu.“ Kafa je postala univerzalni globalni jezik prvog koraka upoznavanja, kako u prijateljstvu, tako i u ljubavi. Na najrazličitijim delovima planete, milioni današnjih parova započeli su uz kafu svoju ljubavnu priču.

Sigurno ste je mnogo puta pričali, ali da li ste svoju priču imali prilike da vidite u pravom malom filmu čije ste glavne zvezde – upravo vi? Dan zaljubljenih je kao stvoren da priču ispričate još jednom, na jedan drugačiji način – kroz Facebook klik koji će vas uvesti u kreiranje samo vašeg ljubavnog filma. Putovanje započinjete od odabira kako je sve počelo, kada, gde, preko koga, koliko ste šoljica kafe popili da bi zaista upoznali vašu ljubav?

dk1

Specijalno za Dan zaljubljenih, Ljubitelji kafe želeli su da svojim ljubiteljima omoguće da u duhu najlepšeg praznika ljubavi, postanu zvezde svog filma, koji mogu da poklone svom partneru, ali i da prijateljima kroz film prikažu najluđe, najzanimljivije, najoriginalnije načine na koje je počela ljubavna priča.

Dovoljno je da kliknete jednom i pristupite aplikaciji Doncafé Bajka na Facebook stranici Ljubitelja kafe.

Sada možete da učinite da se vaša voljena osoba oseća kao prava zvezda, postane glavni akter vaše ljubavne priče u kratkom filmu – voleće te, svakim danom sve više i podeliti sa tobom još mnogo priča i šoljica kafe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *