Nedeljni horoskop od 03.02. do 10.02.2014.

Ovan – Bićete u situaciji i sa ljudima gde ćete morati da odćutite šta mislite i osećate. Vi niste takvi, ali ipak najviše volite sebe i ovo će biti zbog vaše koristi. Savest, ako vam proradi, malo vam neće dati da spavate. Javnost i društvene aktivnosti od vas zahtevaju da se borite za svoje mesto pod suncem i ćutanje je vid borbe kad treba. Na emotivnom polju će biti aktivno, suprostavljanje, mirenje, strast kao uzrok i posledica vašeg odnosa.

Bik – Poslovne obaveze će biti uobičajene i bez oscilacija. Ovo je nedelje u kojoj ćete biti popustljivi, vaše kočnice, inat, tvrdoglavost će se povlačiti pred nekim ljudima. Praštanje ide pod ruku sa popuštanjem. Vreme je učinilo svoje i kroz razgovor, ako ga budete dozvolili, a trebalo bi, shvatićete da ste mnogo vremena izgubili, mnogo ljudi, prijatelja, ljubavi, zbog vašeg karaktera. Verovatno nećete dozvoliti svima da vam priđu, oni koji uspeju, obostrano će vam doneti olakšanje i kraj ružnim stvarima iz prošlosti.

Blizanac – Finansije neće biti onakve kakve ste očekivali, dok će poslovnih ponuda biti. Na vama je da odlučite da li vam se isplati da prihvatite još poslovnih obaveza, naravno ako ste u mogućnosti da birate. Iako će materijalna satisfkacija biti nedovoljna, putevi ka budućnosti, statusu i karijeri su otvoreni za vas. Odlučite idete li ka njima ili ćete posustati zbog trenutne lošije materijalne nadoknade. U ljubavi ćete reagovati na sve jako emotivno i razum će ove nedelje biti potisnut. Emocije pobeđuju.

Rak – Nedelja pred vama je dobra za druženje, putovanja i saradnju sa inostranstvom, inostranim partnerom ili firmom. Samopuzdanje vam nije baš najjače, ali kada je posao u pitanju, umećete da nađete meru i odradite profesionalno sve što je potrebno. Emocije će biti naglašene, bićete saosećajni, dozvolićete da vas reči opiju, uživaćete u njima, maštaćete jer reči koje budete svesno slušali, lepiće vam se za dušu i prijaće vam. Uživajte dok ima ko da vam priča, ne mislite na sutra!

Lav- Što se tiče vaših planova, mnogi će biti podložni promenama, zbog nenadanih situacija i neplaniranih okolnosti. To će biti jedan od uzroka vaših kriza i lomova, samo pokušajte da osvestite u sebi da se to dešava, da vam nije prvi put i da se ništa loše, drastično, neće desiti, samo neće ići onako kako ste zamislili. Porodični odnosi i dalje ne idu na bolje i to je još jedan segment vaše zabrinutosti. Emotivno ćete biti na starom mestu, sa istom metom, na istom rastojanju. Ništa novo, sve po starom.

Devica – Situacije, društvene okolnosti od vas će zahtevati strpljenje i čekanje. Takav scenario će se kositi sa vašom logikom, unutar sebe ćete vriti, ali obzirom na urođenu poslušnost, odigraćete ulogu koja vam je dodeljena. Na drugim poljima, pa i emotivnom, bićete u situaciji da se saosećate sa nekim, boleće vas nečija nemoć, stradanja, suze. Pomoćićete kao i uvek ali i sa razumom, jer takve situacije su povoljne za sklapanje novih veza i kontakata, čega ste uvek svesni, zar ne? To nije loše, jedno ne potire drugo.

Vaga – Vaša borba za status u društvu i porodici neće ići lako niti onako kako ste želeli. Obzirom na vašu urođenu potrebu za diplomatijom nećete biti ozbiljno shvaćeni. Umete vi da budete dirketni kada je potrebno. U ovoj nedelji bi to bilo neophodno. Sklad i harmoniju zaboravite, suprostavite se svima koji su vam na putu ka uspehu, a porodici recite konkretno šta vam smeta. Ovo je jedini način, ako možete, uradite tako. U partnerskoj vezi je slična situacija. Ako znate šta hoćete, uradite to ili glasno i jasno to recite.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Lakše ćete razumeti sebe, ljude, prepreke koje vam se nađu na putu. Ako još poslušate svoju intuiciju, prevazilaženje svih problema, nedoumica, svakodnevice, će biti lakše i uspešno. Vaše krize i lomovi se mogu desiti sa nečim u vezi prošlosti ili vaše porodice. Iako ćete i to razumeti, osetiti, nećete kroz to proći lako, ali ćete ipak proći. Materijalna situacija kao i emotivni odnosi u vezi će tokom ove nedelje biti dobri.

Strelac – Svi odnosi, bilo poslovni ili privatni biće toplo hladni. Gubićete obostrano toplotu, koja će lagano prelaziti u hladnoću, potom na ćutanje i tako u krug. Partnerski i bračni odnosi će takođe biti ovakvi. Umete često da budete naivni, a i površni pa mnogo toga prihvatate olako i  ostavljate za neke druge dane da mislite o tome. U ovoj nedelji to ne radite, u pitanju je vaša budućnost. Neka vaša realnost u ovoj nedelji bude prisutna i ne stavljajte ništa pod tepih!

Jarac – U ovoj nedelji će se preplitati vaši emotivni odnosi i finansije. I jedno i drugo će vam praviti probleme. U trenucima će vam nedostajati vaša doza praktičnosti i realnosti u nekima će je biti previše. Vi ne umete da balansirate i neki putevi ka budućnosti će se vam se zatvarati pred očima. Ne trudite se da uradite bilo šta, to vam je sudbina. Prihvatite je, odigrali ste tako i to je to. Povratka nema, čekajte novi početak.

Vodolija – Ovo je idealna nedelja da vaše ideje materijalizujete sa tendecijom da se to naplati. Dakle, plasirajte svoje ideje gde god možete, najviše u medijima ili preko društvenih mreža, nekome će zapeti za oko. Ne čekajte kao do sada, ništa neće samo od sebe da se desi. Na emotivnom polju ovo je nedelja stvorena za ostvarivanje zajedničkih snova. Emotivna ispiracija će vam biti naglašena, uživajte u tome!

Ribe – Ako ste imali planove, koji su vezani za materijalno i praktično, odložite. Nepovoljan period je za tako nešto. Ovo je period za umetničko stvaranje, pretvaranje mašte u stvarnost. Idealna nedelja za bliske kontakte, intimu i intimne veze. Ljubav je na vašoj strani, sada ćete je bolje razumeti, osećati i umećete da odreagujete onako kako treba. Slušajte svoj unutrašnji glas, pratite ga i nećete pogrešiti!

Autorka: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ilustracija: FreeDigitalPhotos.net

One comment

  1. kako volim kad procitam , da mi ukazujes da ce biti uzbudljiva ljubavna nedelja , pozz

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *