Uskoro počinje godina Konja po kineskom horoskopu

Ovih dana Kinezi čiste svoje kuće, simbolično se oslobađaju loše sreće i energije koja se akulumirala tokom godine koja se završava. Istovremeno, svoje domove dekorišu detaljima u crvenoj boji koji treba, po verovanju, da privuku sreću i obično se stavljaju na vrata i prozore.

Po tradicionalnom kineskom lunisolarnom kalendaru, 31. januara počinje godina Drvenog konja.

Oni koji su rođeni u godini Konja su druželjubivi, veseli, pozitivni, krativni, imaju veoma aktivan društveni život, vole da budu u centru pažnje. Dobri su govornici, znaju da privuku pažnju i imaju puno uspeha u ljubavi i poslu.

Iako imaju ushepa u ljubavi, imaju izuzetno promnljiva „ljubavna raspoloženja“, vole uzbudljive veze ali nevoljno žrtvuju svoju slobodu. Od ljubavi umeju da pobegnu strahujući za svoju nezavistnost, ali su zato kao prijatelji uvek spremni da pomognu i na njih s emože računati.

Rođeni u godini Konja su često buntovnici, neukrotivi, tvrdoglavi i preziru bilo kakva ograničenja i nametanja. Veoma su aktivni i vole sve konce da drže u svojim rukama. Primorani na neaktivnost postaju nervozni i agresivni prema okolini, recimo kada su bolesni i vezani za postelju.

Foto: yemaya.it
Foto: yemaya.it

Kineski astrolozi ljudima rođenim u godini Konja ovu godinu predviđaju kao veoma uspešnu, pogodnu za realizaciju svih planova, kako poslovnih tako i onih vezanih za ljubav.

Najbolje odnose, rođeni u godini Konja, imaju sa osobama rođenim u godinama Jarca, Psa i Tigra a trebalo bi da izbegavaju bilo kakve odnose sa osobama rođenim u znaku Pacova ili Majmuna, kao i bilo kakvo sklapanje poslova.

Ako ste rođeni 1954., 1966.,1978., 1990., godine, ovo će biti godina vaših uspeha.

Foto u zaglavlju: FreeDigitalPhotos.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *