Violeta by Mango, nova linija za žene sa oblinama

Mango, španski brend jeftine, odnosno odeće po pristupačnijim cenama, pre par dana je svoje fanove na Fejsbuku obavestio da pokreću novu liniju posvećenu ženama sa oblinama. Ova nova linija zvaće se Violeta by Mango i zvanično će biti pokrenuta 15. januara kada će krenuti onlajn prodaja u Evropi, a već 17. januara, modeli će se naći u odabranim prodavnicama.

U prvoj polovini 2014. godine, Mango planira da otvori čak 50 novih prodavnica širom Evrope, počevši od Barselone i Francuske, ali i ulazak u Tursku i Rusiju.

Nova linija koju već nazivaju ultra ženstvenom, biće posvećena ženama sa oblinama a veličie će se kretati od 40 do 52, kolekcija će u samom početku sadržati više od 400 modela koji će se svakog meseca obnavljati.

995587_10152062799270395_1102662314_n

Ovim potezom, Mango nije uveo ništa novo u žensku modu, radi se o sve većoj kampanji protiv modela i veličina namenjenim ultra vitkim ženama. Ovakvu liniju već je pokrenuo bend H&M, koji je ovog leta ponudio i kupaće kostime za malo punije žene, odnosno žene sa oblinama.

Odluka Manga je u ženskom svetu dočekana sa odobravanjem a očekuje se da i drugi brendovi počnu sa proizvodnjom modela u većim veličinama.

Foto. Mango Fejsbuk

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *