Panetone by Armani

Već smo pisali o tradicionalnom italijanskom božićnom kolaču koji ima veoma dugu tradiciju i neizostavan je na svakom stolu u Italiji tokom božićnih praznika.

Kako Italijani neguju svoj brend, Armani je i ove godine izbacio kolekciju božićnih kolača, panetone, pandoro i čokoladnih bonbona.

Ovi božićni kolači upakovani su u elegantne kutije pastelnih boja , bež i roze, istih boja koje dominiraju kolekcijom Emporio Armani Kajal za sledeću sezonu jesen-zima. Kutije su zatvorene trekom na koju je zakačen veliki privezak u obliku dijamanta.

Ove tradicionalne božićne poslastice obogaćene su novim sastojcima i ukusima, jabukama, suvim grožđem, pinjolama, nanom, koji su dodati već tradicionalnim kajsijama, borovnicama, smokvama i citrusima. Božićna kolekcija sadrži i džemove novih kombinacija kao što su, recimo jabuka i nana. Čokoladne bonbone od crne i bele čokolade napravljene su bez dodatka šećera, zaslađene su maltitolom.

confezione-regalo-natale-2013-48-praline-media

Cena ovih brendiranih božićnih poslastica kreće se do čak 68 eura, ali oni su i namenjeni kupcima sa malo dubljim džepom. Panetone drugih proizvođača mogu se naći po ceni od 3 do 12 eura, zavisno od proizvođača i gramaže ovog kolača.

Fotografije: Armani dolci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *