FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 23.12. do 30.12.2013.

Ovan – Pred vama je jedna teška nedelja, svaki započeti posao, akcija, bilo šta, neće ići glatko. U svemu ćete se morati boriti i dati maksimum iz sebe. To će vas mnogo nervirati ali ujedno će biti i izazov, koji vi volite, tako da će u borbi vaš adrenalin raditi i sve će biti uspešno na kraju.Mnogo energije ćete uložiti u porodicu i to će vam biti bolna tačka jer i tu postoji nerazumevanje. Emotivni život će se svoditi na seksualni jer za drugo nećete imati vremena.

Bik – Predstoje vam susreti sa ljudima iz inostranstva, druženje ili saradnja za ljudima iz inostranstva ili putovanje u inostranstvo. Materijalna podloga je iza toga i to će vam otvoriti mnoge puteve ka budućnosti. Važno je da budete dosledni kao i uvek i sve će biti kako vama odgovara. Javnost vam nije naklonjena, ali od nje ionako nemate koristi i ne nervirajte se. Ljubav će ići u ozbiljne razgovore i planove za zajedničku budućnost.

Blizanac – Svi partnerski odnosi, bilo poslovni, emotivni ili međuljudski, biće dobri, harmonični i prijatni. Ljudi vam neće praviti probleme već ćete uživati sa njima. Probleme ćete praviti sami sebi, razmišljanjem, vraćanjem u prošlost i akcijama koje će vam doneti loš ishod. U poslovnom svetu će biti zastoja i nerešivih situacija. Pustite da vreme uradi svoje i sve će doći na svoje mesto. Mogući su prolazni zdrastveni problemi. U ljubavi sklad i uživanje.

Rak – Vaše samopouzdanje će biti poljuljano, ali ne i uklonjeno, porodičnim problemima, a to je ono što vas naviše boli. Na drugi poljima ćete biti uspešni. Neprijatnosti koje su mogu dešavati su vezane za brak nekoga iz vaše porodice ili porodičnog okruženja, što će vas zaboleti i potresti. Negativan osećaj ćete preneti i na vaš ljubavni život, sumnje će nadvladati razum, objektivnost neće postojati. Pokušajte da se izdignete iznad toga i ne mešajte babe i žabe!

Lav – U poslovnom svetu će dešavati vraćanje na stare poslove ili saradnja sa starijom osobom. Ozbiljnost i strpljenje će vam biti potrebni kao i preuzimanje odogovornosti. Samostalnost u poslu će biti teško izvodljiva tokom ove nedelje. Moraćete da radite kako vam drugi kažu. Moraćete da progutate ponos, ego i sujetu, budete poslušni jer je u vašem interesu. Porodične nesuglasice su i dalje prisutne. Emotivni status će bit i predvidiv i samim tim dosadan. Niko vam neće braniti da unesete nešto novo u vezu.

Devica – Emotivni odnosi će obeležiti narednu nedelju. Ljubav kao primat. Neki će se pomiriti sa bivšom ljubavi, neki zaljubiti, neki prizemiti uz nekoga. Takođe će druženja biti uvećana. Socijalni život će cvetati naredne nedelje. Obaveze koje inače imate i podređujete ih poslu, obavezama, porodici, lakše će vam padati jer ćete imati zanimljive i nove kontakte koji će vam ispunjavati misli i davati vam potizivnu energiju. Jedino će materijalna situacija biti nategnuta, ali ne dozovolite da vam to pokvari lepa dešavanja.

Vaga – Imaćete dosta prepreka u izvršavanju radnih  i porodičnih obaveza, ali isto tako i snagu da ih sve izvršite kako treba. Balansiraćete između prošlosti, porodice i javnosti, diplomatično, da biste pomirili nepomirljivo. Umećete vi to da odradite, ali se pazite nenadanih izliva agresije od strane nadređenih, to je ono što će vam poremetiti mir. Neka osmeh i lepa reč, kao i uvek, budu vaš odgovor, oružje i oruđe. U ljubavnoj vezi od vas će se tražiti dela, praktičan dokaz ljubavi a ne samo reči. Vidite kako ćete i da li ćete to uraditi, izbor je na vama.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Prepreke i blokade koje vam već duže vreme prave smetnje u životu, tokom ove nedelje ćete rešiti. Strastveno, praktično i trajno, ishod ne može biti bezbolan, ali vama će biti cilj da završite sa situacijama, ljubavima, ljudima, poslovima, koji vas mesecima usporavaju. Nedelja u kojoj počinju da se sprovode odluke koje već dugo premišljate u svojoj glavi. Materijalna situacija kreće na bolje a emotivni odnosi su nepredvidivi, jer ih vodi strast.

Strelac – I u ovoj nedelji ćete biti u svom svetu, nesnađeni u svetu novca, utrkivanja za prestiž, dobar glas i praktičnost na mnogim poljima. Bićete u neko svom svetu gde postoji dobrota, prijatelji i nematerijalni svet. Javnost vas neće prihvatiti jer ne učestvujete u njihovim materijalnim jurnjavama, gledaće vas čudno i pričaće vam iza leđa. Nedelja u kojoj ćete osetiti snagu pravog prijateljstva i ljudske zlobe. Vama je to škola koju učite čitav život, tako da, iako bolno iskustvo, doneće vam prirodnu selekciju ljudi.

Jarac – Pred vama je nedelja u kojoj će vaša taktika i doslednost doći do izražaja. Od vas će se očekivati da se osmehujete, budete ljubazni pred ljudima u javnosti koje prezirete. Od toga kao budete odreagovali, uvažili očekivanja, ukazali poštovanje prema tim ljudima, zavisiće putevi kojima idete ka budućnosti. Dakle, ako se budete ’prodali’, biće vam dobro, ako to ne budete mogli, jer vam čast ne dozvoljava, neće biti dobro. Odluka je na vama. Ljubav je na vašoj strani, ne čekajte, dajte joj se!

Vodolija – Vaše poslovne obaveze su i dalje na dobrom putu, proširuju se poslovi i saradnici, samim tim materijalna situacija će ići na bolje. Oprez je potreban kod stranih saradnika, tačnije bilo bi bolje da sa njima trenutno ne ulazite u dogovore i otpočinjete saradnju. Tu nisu čista posla! Na emotivnom polju dešavaće vam se da vam se javljaju ili pojavljuju bivše ljubavi, bilo u javi ili u snu. Progoniće vas prošlost sa kojom sami odlučite šta ćete. Ili završite zauvek sa njom ili joj dozvolite da postane sadašnjost.

Ribe – Posao koji očekujete ili sudsku presudu, tokom ove nedelje će biti okončano, povoljno po vas u oba slučaja. Dakle, svaka vrsta administracije, zaključivanje ugovora, pisane forme sa pečatima će ove nedelje biti okončane i to uspešno. Emocije je ono što vas muči, po čemu rovarite i tražite odgovore u sebi. Naučeni ste da je u vama odgovor, ali u ljubavi, uvek, postoji dvoje. Budite objektivni, olakšajte sebi, jer odgovor nikako ne može biti samo u vama!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *