FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 09.12. do 16.12.2013.

Ovan – Rastrećenija nedelja je pred vama, u smislu komunikacije i kontakata. Nećete imati toliko konflikakata, kao inače, sve će teći lakše, opuštenije i optimističnije. Usled toga će vam se popraviti raspoloženje i dobićete želju da budete pravedniji nego inače, čak ćete biti diplomatični, što će vam doneti korist. Problemi tokom nedelje će biti vezani za porodicu, obostrana nerazumevanje i netrpeljivost će vas dovoditi do ivice živaca. Na emotivnom polju slična situacija. Obostrano nerazumevanje.

Bik – Mislićete o svemu dublje i prostudiraćete svaki razgovor koji budete vodili. To neće biti odraz vaše sumnje već će vas sagovornici na to primoravati. Oni će sa vama voditi razgovore sa pitanjima o kojima ćete morati da promislite. Materijalni momenat će biti u igri, tako da se nadam da ćete pametno i korisno umeti da vodite pregovore i konverzaciju uopšte. Emotivna situacija će biti stabilna bez oscilacija u bilo kom smeru.

Blizanac – Pred vama je sjajna nedelja. Ljubav kao sklonište, kao vazduh, kao svakodnevica. Novac koji će pristizati od svih izvršenih poslova. Vreme je za hedonizam, putovanja, ljubljenje, stvaranja, bilo umetnička, novog bića, muzike, poezije, plesa… Bilo bi dobro da, ipak, malo prištedite novac, rasipanje nije pametno, jer neće uvek biti ovakvi dani pred vama. Ne dozvolite da ljudi koji vam budu dolazili kvare raspoloženje, jer će biti takvih.

Rak – Nedelja će početi sa optimizmom, verom u sebe i bolje sutra. Imaćete dosta poslovnih kontakata, neki mogu biti inostrani. Pomisao na materijalnu dobit i maštanje o trošenju će vam dodati još energije. Zdravlje je ono što će vam pokvariti dobro raspoloženje. Moguće su glavobolje, zubobolja i stomačni problemi uz povišenu temperaturu. Ljubav i vi se ne prepoznajete, reagovaćete samo ako se desi neka situacija pokrenuta od partnera. Ako je ne bude, nema ni vas.

Lav – U poslovnom svetu će se pojavljivati prepreke. Mogu biti od ljudi, saradnika, nadređenih, nagomilanih i nerešivih problema sa administracijom ili tajnih neprijatelja. Potrebna vam je smirenost, koncetracija i argumenti da bi ste rešili probleme, ako ih nemate, bolje je da se strpite i ćutite. Znam da niste razumeli zadnju rečenicu, pokušala sam.  Ljubav je na vašoj strani, ali ih ima više, odlučite se, ako želite, i postanite nekome nešto više nego ljubavnika ili ljubavnice.

Devica – Porodične obaveze će vas okupirati, iako uživate u njima, ove nedelje će ih biti previše i bićete nervozni. Sami ste zaslužni za to, svesni ste toga i bićete najviše besni na sebe. Džabe vam je, promeniti se nećete, jer ne umete. Novac ćete morati da delite jer će obaveze biti velike. Prištedeti nećete moći ni dinar. Emotivnost je vaša oaza mira i spokoja. Uživajte sa partnerom, ne unosite u vaš odnos nervozu od drugih obaveza, kao što umete.

Vaga – Razmišljaćete pozitivnije jer će vam novčanik biti puniji. Bilo bi lepo da nekoga obradujete  poklonom, posebno nekoga iz porodice sa kim niste u najboljim odnosima već duže vreme. I to je način pokazivanja ljubavi, delima. Isto tako bi bilo dobro da završite davno započete obaveze, koje stoje nedovršene. Bežite od administacije dugo, stići će vas tokom nedelje, neizbežne obaveze. Ljubav će u vama buditi maštu, stvaraće iluzije, realnost će biti daleko od toga. Ipak, uživajte u tome jer će vas oplemeniti.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Odluka, u koju niste bili sigurni, i niste je sprovodili u delo, tokom nedelje će sazreti i saopštićete je kome treba. Biće vam ujedno i teško i osetićete olakšanje zbog toga. Naprosto ćete biti načisto i moći ćete da idete dalje, sa dve leve noge, ali koraci idu napred. Emotivna i psihička iscrpljenost će se ogledati u svim segmenitma vašeg života. Materijalna situacija će se uvećati tokom nedelje. Priuštite sebi neku dobru knjigu, koncert, pozorišnu predstavu, nešto što će vas odvući iz svakodnevice i misli koje će vas boleti.

Strelac – Imaćete susrete sa ljudima iz prošlosti, prijateljima koje nisto dugo videli. Neki susreti će biti prijatni, neki bolni i neprijatni. Vi ste uvek spremni za svaku vrstu razgovora i bez problema ćete uživati i smejati se, gde situacija nalaže, biti ozbiljni i direktni, takođe, gde je potrebno. Emotivni izlivi idu uz vas, bilo pozitivni ili negativni, oni su deo vas. Šarena nedelja je pred vama. Biće smeha, razgovora, druženja, šetanja po prošlosti, sadašnjosti i naravno budućnosti. Sve ovo, jedino kod vas i može!

Jarac – Kroz nedelju će vas voditi emocije, prijatelji i podsvest. Dešavaće vam se neke situacije u kojima ćete reagovati nesvojstveno sebi, začudićete ljude oko sebe. Nesvesni deo vas će odraditi ono što smatra da treba da uradi. Putevi kojima ćete ići, uz prepreke, pomoć prijatelja će vam biti od velikog značaja. Dozvolite im da vam pomognu. Ljubavi niste svesni, čini vam se kao podrazumevan osećaj. U ovoj nedelji će se desiti nešto i postaćete svesni šta ustvari osećate!

Vodolija – Imaćete dosta obaveza, sem toga, vratiće se neke koje niste dobro uradili ili moraju ponovo da se urade. Na gomilu sadašnjih, stiže i gomila prošlih obaveza. Naravno da će to kod vas izazvati bunt, on se javlja i kad nema potrebe a tek sada će biti izražen. Vi ste odgovorni, bez obzira na bunt, i ove obaveze će biti odrađene i oduzeće vam mnogo vremena. Ono vremena, što preostane davaćete u krevetu, sami ili sa nekim!

Ribe – U ovoj nedelji će vaša kreativnost doći do izražaja. Kroz razne vrste umetnosti ćete živeti svakodnevicu. Umetnost snalaženja, izbegavanja obaveza i hvatanja krivina biće na nivou da se  od vas krade zanat! Zanesenost ljubavlju, želja da se što pre sprovede u delo će biti jedino što će okupirati vaše misli, srce i dušu. Sve ostalo je nevažno. Uživajte u svom svetu u svojoj irealnoj nedelji, lep je osećaj koji ćete imati!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *