Novi trend – Twit-Thés – Tvit čajevi

Kolačići sreće i kolačići sudbine odavno su zavladali svetom i tamo gde čine sastavni deo obroka taj obrok čine zanimljivijim i zabavnijim.

Da li vođena ovom idejom, ili nekom drugom, mlada francuska preduzetnica Selina Delalande stvorila je pre nekoliko meseci tvit čajeve koji sada, u vreme božićnih praznika, doživljavaju pravi bum. Želeći da ispijanje čaja učini zanimljivijim, Selina je na svakoj kesici za čaj odštampala kratku rečenicu – tvit sa hashtagom, a ideja je da ove poruke pokrenu razgovor tokom ispijanja čaja.

Foto: myminimall.blogspot.com
Foto: myminimall.blogspot.com

Pakovanja njenih čajeva mogu se za sada kupiti u pet različitih ukusa a svako pakovanje sadrži deset kesica čaja sa različitim porukama. Ona je čak pakovanja namenila raznim grupama pa se tako mogu naći čajevi sa ljubavnim tvit porukama koji su obeleženi sa @ljubav, majkama i ćerkama – @porodica, oni namenjeni ispijanju čaja sa kolegama koji sadrže hashtagove #ne uznemiravaj ili #ovo je moj pripravnik…

Cena jednog pakovanja sa deset kesica čaje je prilično visoka – 9,80 eura ali u vreme božićnih praznika retko ko razmišlja o ceni.

Food blogerke širom sveta počele su same da prave ove tvit čajeve i u originalnim kesicama šalju ih svojim vernim čitaocima.

Foto u zaglavlju: twit-thes.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *