Budite slobodne, sve što vam treba nosite u brushalteru

Prosto je nezamislivo da negde krenete bez tašne, bilo one male, večernje u koju mogu da stanu samo osnovne stvari, ili one dnevne, kojih ima različitih veličina i u koje može da stane svašta.

Koliko god volele tašne, one ponekad umeju da nas nerviraju, spadaju s ramena, liče na bunar bez dna u kome nikako ne možemo da pronađemo ono što želimo, mnogo puta poželimo da je istresemo nasred ulice tragajući za nekom sitnicom, pa ih se opet ne odričemo i umemo panično da proveravamo da li smo u nju stavile sve ono što nam može zatrebati u toku dana i van kuće.

Problem sa tašnama nastaje kada se nalazite na mestu na kome biste zaigrale, ili ako odete u toalet na nekom javnom mestu, neprekidno je morate držati uz sebe, budno motriti na nju ili nekoga “zaposliti” da vam je čuva.

Kako bi rešio ovaj problem, brend JoeiBra je na tržište izbacio brushalter sa džepovima ispod pazuha u koji možete staviti neophodne stvari i osećati se rasterećeno od staha da možete biti pokradene. Ideja je potekla od dve studentkinje Univerziteta u Vašingtonu i veoma je brzo realizovana.

getDynamicImage.aspx

Radi se o sasvim “normalnim” grudnjacima kojima je podpazušni deo perforiran i napravljen u obliku džepa u koji može stati telefon, ključevi, karmin, novac ili kartice a koje reklamiraju kao najsigurnije mesto na koje možete sakriti svoje stvari od lopova.

Ovaj brushalter se može kupiti po ceni od 30 dolara i kako navode proizvođači, nema nijednu manu.

Uputstvo kako zavući ruku u košulju ili ispod majice ako vam u prepunom kafiću zazvoni telefon ili kad treba da platite račun, nije navedeno.

Fotografije: joeybra.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *