Pomozite diskretnim herojima – deci na Dečijem odeljenju onkologije u Tiršovoj

Dragana Ćulibrka je pre šest meseci, u osamnaestoj godini, kancer odveo na neko drugo mesto i prekinuo ga na putu tokom kojeg je mogao mnogo da postigne. Njegov mlađi brat Uroš Ćulibrk, znajući za njegovu ljubav prema  grupi Beogradski Sindikat, čija je pesma bila svirana na njegovom ispraćaju u večnu kuću, rešio je da dovede grupu u Apatin, u spomen svog preminulog brata ali i kao podršku svoj deci mladim ljudima koji se ovog trenutka bore sa ovom opakom bolešću. Članovi Beogradskog sindikata prepoznali su iskrenost i odazvali se pozivu. 

Koncert grupe Beogradski sindikat će biti održan u subotu, 19. oktobra, u 21h, na gradskom trgu u Apatinu. Ulaz je besplatan a sve donacije koje se sakupe te večeri biće prosleđene na Dečije odeljenje onkologije u Tiršovoj ulici u Beogradu, na kojoj se Dragan lečio i gde je preminuo.

bs

Svi koji ne mogu da odu na koncert, slanjem SMS poruke pomoći će deci koja se bore s ovom opakom bolešću. Broj koji važi za sve mobilne operatere biće otvoren od 14. do 23. oktobra. Slanjem poruke u kojoj će pisati BS, na broj 2511, doniraćete 50 dinara nekome kome je pomoć neophodna.

Beogradski Sindikat i njihova (i Draganova) pesma „Nema povlačenja, nema predaje“, neka bude motiv svima nama ali i deci koja se bore – ne povlači se! To je najmanje što svako od nas može da uradi a naše malo nekome će značiti mnogo.

Pomozite diskretnim herojima!

Foto u zaglavlju: apafun.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *