Home / Horoskop / Nedeljni horoskop od 02.09. do 09.09.2013.
Nedeljni horoskop od 02.09. do 09.09.2013.

Nedeljni horoskop od 02.09. do 09.09.2013.

Ovan – Vrlo aktivna nedelja je pred vama. Svakodnevica prepuna. Biće razgovora, poslovnih, privatnih i porodičnih, izlazaka, druženja… Društveno i socijalno aktivni su kao i uvek. Smetaće vam spori ljudi, cepidlačenje, sitničaranje. Vaše reakcije umeju da budu burne i neprijatne po okolinu, pokušajte da se suzdržite. Vama će biti bolje zbog toga, mada ako ne odreagujete tu, negde morate. Tako da, sleduje vam i to. Na emotivnom polju ćete uživati u pažnji koju ćete imati. Šta mislite da uzvratite isto?

Bik – Teško ćete podnositi autoritete, posebno u poslovnom svetu. Imaćete sukobe sa nadređenima, roditeljima, starijim ljudima. Bilo koje uputstvo za rad, savet, prigovor će vas nervirati i u vama stvarati otpor. Samosvesni ste, jaki na jeziku i nećete dozvoliti prigovoranja. Niko se tu neće osećati dobro, s tim što vi ostajete sa sobom, a oni odoše. Ako vam je tako dobro, uživajte! Ljubav je na vašoj strani, pomerite se, vidite je i uzmite da bude samo vaša!

Blizanac – Nedelja u kojoj ćete biti jaki za svaki posao, ljubav, prijatelje. Tolika snaga u vama  i vas će iznenaditi. Ljudima a i vama, se čini da sve informacije skupljate usput, da je to beznačajno i ničemu ne služi. Neretko zaboravljate da je intelekt vaše najjače oružje. Ovo je nedelja u kojoj ćete to iskazati i podoći sebi samopouzdanje i dobiti poštovanje od ljudi. U ljubavi ćete se igrati svakoga dana, to može dovesti do nerazumevanja i svađe. Nisu svi deca u duši kao vi, oslušnite ponekad suprotnu stranu, vidite je onakvom kakva jeste a ne kakva vama odgovara.

Rak – Porodica i vi se nećete nikako razumeti tokom ove nedelje. Biće vam potrebna podrška od njih, a dobićete sumnje, veće nego što ih sami imate. Bićete razočarani, po ko zna koji put, lavina samoprekora će vam biti na duši. Krivićete sebe. I treba, odrastite, osamostalite se. Budite vi njima podrška i pomoć a ne oni vama. Emotivna ranjivost će se preneti na sve sfere vašeg života. Videćete svuda prošlost, bićete nerealni u vezi ili braku. Najbolje je da se bacite na posao i time zaradite novac ili izbacite nesigurnost iz sebe.

Lav – Imaćete snage i volje za sve akcije koje su pred vama. Dominiraćete u uspešno završenim poslovima, zadacima, svakodnevicom uopšte. Niko vam neće biti potreban, sem ako ne želite, jer ćete moći sve sami. Materijalna nadoknada kao rezultat svega toga, nažalost, neće biti očekivana, ali će je biti.  Samopuzdanje će vam biti na zavidnom nivou i usled toga će vam se rojiti ideje za budućnost. Jedina kočnica je iz porodičnog okruženja. To morate sami rešiti. Ne emotivnom polju je zastoj, postoje prepreke koje morate zajedno da rešite.

Devica – Sve vaše vrline i mane će biti pojačane tokom nedelje. Naizmenično, po potrebi. Mnogo toga će se, kao i uvek, odvijati u vašoj glavi. Imaćete ideje a onda sumnje u iste, imaćete snage a onda ćete se osetiti nesigurno, imaćete ljubav, a onda ćete je ostaviti, da bi je sutradan zvali i izvinjavali se. Materijalna situacije će takođe biti nestabilna. U svom tom haosu vi ćete se snaći, problem je kako će vas ljudi oko vas doživeti i istrpeti.  Prijatelji neka vam budu luka u kojoj ćete pristati, sa njima ćete se jedino osećati dobro.

Vaga – Vaše podsvesne sumnje i strahovi imaju šansu da se ostvare tokom nedelje. Neko u čije ste poverenje sumnjali će dokazati suprotno, dok će vas oni kojima ste verovali razočarati. Sve je posledica vašeg dugog vaganja, želje da ostavite dobar utisak, i nepoverenje u sebe. Njavažnija lekcija koju dobijate iz ovog razočaranja je da verujete u sebe i sebi, bez obzira na okruženje. Ljubav je na vašoj strani, bićete privlačni suprotnom polu, uživajte u tome!

Radica Milovanović

Radica Milovanović

Škorpija – Otvoriće se mnoga pitanja u vezi budućnosti. Od vas će se očekivati strpljenje, doslednost i jasan stav. Ono što će vam nedostajati u svemu tome je vreme. Moraćete da se angažujete na više strana i to će vas odvlačiti od onoga što je najbitnije. Bićete nervozni i činiće vas se da vam stalno nešto izmiče. Organizacija je pola posla, potrudite se ili će vam i ova šansa ispasti iz ruku. Za razliku od toga na emotivnom polju sve će se dašavati naglo, neplanirano i odjednom. Nekima će to doneti dobro, nekima loše.

Strelac – Imaćete utisak da vi niste vi. Misli i ponašanje će biti u neskladu sa dosadašnjim, kao da postajete neko drugi. Taj utisak stičete jer ste nesigurni u sebe, zbog toga oprezni, a spontanost je ono što ste vi. Možda je dobro što se usporili i mislite o svemu, dobijate na vremenu koje ste uvek gubili.  Sem što dobijate na vremenu, dobićete i jedan deo sebe koji će biti jači za ubuduće. Emocije su u sklopu ovog raspoloženja koje će vas pratiti tokom nedelje, a najvećim delom su i uzrok svemu ovome.

Jarac – Dobićete želju za ulepšavanjem sebe, životnog prostora, radnog okruženja. Na taj način ćete prevazilaziti prepreke u svojoj glavi koje vas koče u mnogo čemu. Odvlačićete sebi pažnju spoljašnjošću da ne biste opet bili u sebi, sami. Oblačićete misli u lepo u nadi da će takve postati. To je dobro za vas, nada i pozitivan stav vas mogu iščupati iz depresivnih epizoda u životu. Dozvolite sebi avanturu i kraći put, prijaće vam. Ne emotivnom polju radite skoro isto. Ubeđujete sebe da vam je dobro i lepo. Strah od samoće je jači od vas.

Vodolija – Oprez u poslovanjima, putovanjima i svim izgovorenim rečenicama, je ono što vam je potrebno ove nedelje. Često umete da budete odsutni i robotski odrađujete mnoge stvari, jer vas ne zanimaju, ove nedelje, vaša glavu u oblacima bi mogla da vas dovede do vrlo neprijatnih situacija. Budite prisutni u svakom trenutku da ne biste imali probleme. Na emotivnom polju  postoji mogućnost da se iz poslovne saradnje stvori veza, ili da vam kolega postane više od toga.

Ribe – Vaša svakodnevica će vam pomoći da ne uranjate previše u sebe, tražite mulj da bi sedeli u njemu. Biće vrlo aktivna nedelja, imaćete mnogo obaveza, novih poslova ili poslovnih ponuda. Budite spremni da se u javnosti pokažete i prikažete u najboljem izdanju. Sa svakim uspehom i vaše samopuzdanje će biti veće a to vam je neophodno. Na emotivno polju se usporavate iz straha, a ljubav vam je na dohvat ruke. Bilo bi šteta da pobedi strah!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*