Madona i Stiven Spilberg najplaćenije slavne ličnosti na svetu

Po Forbsovoj listi najplaćenijih slavnih ličnosti na svetu, Madona je još uvek svetski muzički super star, ona je samo u prošloj godini zaradilo nešto manje od 125 miliona dolara.

Uprkos tome što ima 55 godina i što je iza nje 30 godina karijere što, naravno, pokreće zlobne priče da je u godinama kada neminovno mora da ustupi mesto nekom mlađem, nesporna je činjenica da je u vreme globalne krize, za razliku od mnogih svojih mlađih kolega, uspela da napuni stadione širom sveta, tako da je samo na osnovu svetske turneje rangirana kao najviše plaćena ličnost.

Lady GaGa koju vide kao ozbiljnu konkurenciju Madoni i predviđaju da će joj preuzeti tron najveće i najplaćenije muzičke zvezde, nalazi se tek na sedmom mestu.

Odmah iza Madone, na drugom mestu, nalazi se Stiven Spilberg, sa 100 miliona koje je inkasirao filmom “Linkoln”, ne računajući prihode koji mu godinama redovno stižu od filmova kao što su “E.T.” i “Park iz doba Jure”.

Na trećem mestu nalazi se troje ljudi, autorka knjige “5o nijansi sive” , Sajmon Kauel producent i tvorac “X faktora i radio i TV voditelj Hauard Sten sa inkasiranih po 95 miliona dolara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *