Nedeljni horoskop od 12.08. do 19.08.2013.

Ovan – Tokom nedelje doći ćete u situacije u kojima ćete pokazati svoj intelekt i spretnost. Pored toga, ono što je najvažnije, snalažljivost. Gde god da vas bace, dočekaćete se na nogama!  Pitaćete se odakle svi ti ljudi, sve te situacije, zašto su se urotili protiv vas, to je samo sled okolnosti koje ste sami pripremili i iz kojih ćete izaći kao pobednik. Ljubavni i seksualni život će vam biti na zavidnom nivou, potrudite se da uživate u tome!

Bik – Bićete prisutni u javnosti više nego što vam prija. Ne volite kada vam neko posmatra ili govori o vašem intimnom životu, tokom nedelje će to biti neminovnost. Vaši trenuci slabosti biće iskorišćeni na način koji će vas povrediti. Posedujete inat koji će povrediti mnoge ljude koji vas nisu shvatili ozbiljno a dada će upoznati snagu vaših reči i postupaka. Na emotivnom planu ste sumnjičavi, nesigurni, mnogo razmišljate, razgovor, otvoren i iskren, je jedino rešenje. Vi to iz inata ne radite, na čiju štetu, zaključite sami.

Blizanac – Bićete emotivniji nego inače. Porodica, braća, sestre, bliža okolina, je ono što će vam prijati i njima ćete težiti. Potreba u vama je za istinskom ljubavlju, koja postoji sama od sebe, će biti prejaka. Znači, nedelja pred vama će biti prepuna priče sa najmilijima, gde ćete kroz neobavezne razgovore razmenjivati emocije. To će vam dati snagu za sve druge akcije koje ćete imati. U emotivnoj vezi je nastavak ovog osećaja. Voljeno biće sa kojim razmenjujete ljubavnu energiju, kroz priču, ludiranje, seks…

Rak – Sem što se možete ugojiti, zaljubiti, zatrudneti, a možda i plakati, biće para! Materijalna situacija će se popraviti, možda vam ona malo pomogne da smirite nezadovoljstvo koje redovno gajite i zalivate! Olakšajte sebi život nekim zadovoljstvom koje se može kupiti, ulepšajte ga i malo uživajte u materijalnoj strani života. Nije za bacanje! U ljubavi postoje prepreke, rešive, ali se vi povlačite jer ste nesigurni. U sebe ili partnera? Odgovorite sebi.

Lav – Problemi u komunikaciji, trgovini, papirima, sa dokumentima kao i uspostavljanje autoriteta je ono što će obeležiti narednu nedelju. Sem u poslovnom svetu, gde nećete moći da dođete do izražaja, ma koliko se trudili, sve ovo vas očekuje i u porodičnom okruženju. Bićete napeti, nervozni i preglasni. Gubićete kontrolu nad sobom često i bićete, ustvari, sebi najveći neprijatelji. Ovakvo raspoloženje ćete preneti i na emotivnu vezu. U vama će se boriti razum i osećajnost, propraćeno inatom. Budite jaki!

Devica – Nećete najbolje razumeti ljude oko sebe, a samim tim ni sebe. Često ćete se pitati ko je u nekim situacijama lud! Intelekt vam neće pomoći u razumevanju situacija koje imaju emotivnu podlogu. Za vas će to biti vređanje inteligenecije. Povredićete nekog prijatelja ili člana porodice. Ne osećajte se loše zbog toga, ne možete se menjati zbog drugih i onoga što ne razumete. To ste vi, i takvi ćete ostati. Na emotivnom polju će vam takođe racio biti jači od emocija. Da li će izaći na dobro ili loše, vreme će pokazati.

Vaga – Mislićete pozitivno iako ćete imati probleme i borbu za status u društvu i karijeru. Sigurni ste u sebe, što je dobro, ali se čuvajte javnih neprijatelja. Neko ko vam je „do juče“ bio prijatelj, naprasno može postati neko ko će vas spoticati, olajavati i postati vam neprijatelj. Podsvesno ste to slutili i nadali se da grešite, ali nije tako, verujte svom „šestom čulu“, kada vam nešto govori.  Željni ste ljubav i pažnje, ne dobijate jer ste fokusirani na pogrešnu osobu. Dajte sebi šansu i dobićete nekog novog!

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija –  Moraćete da se predstavite u javnosti u punom sjaju i glamuru, što vi ne podnosite. U vama će se boriti inat da uradite suprotno tome, ali nećete imati izbora. Ako imate novčane transkacije, potpisivanje dokumenata,  pripazite i „otvorite četvoro očiji“. Možete biti prevareni ili ćete imati problem sa državnim službama. Na emotivnom polju ćete imati problem u komunikaciji sa partnerom. Niti će on vas razumeti, niti vi njega. Zategnuti odnosi i nesporazumi, ali rešenje je uvek u krevetu.

Strelac – Do sredine nedelje osećaćete se „ugašeno“. Snaga, volja i energija će vam biti na minimumu, a optimizam kao da je isisan iz vas. Imaćete želju da se predstavite kao džangrizalo, neko ko svemu i svakome nalazi manu. Iako širokog duha,  svesni da je to ružno, ovo će biti jače od vas. Potom dolazi period u kome ćete biti emotivni, razdražljivi i spremni na suze. Krajem nedelje, neki član porodice će uspeti da vas povrati i popravi raspoloženje. Do ljubavi vam neće biti, smetaće vam dobro i loše.

Jarac – Nedelja u kojoj ćete biti pohvaljeni na mnogim javnim mestima. Vaša skromna priroda neće umeti da se snađe u „lovorikama“, ali će vam prijati jer postajete cenjeni. Tačnije, vaš rad i trud će biti primer drugima, kao i zalaganje i ambicioznost za budućnost. To vas neće pogoditi ali će vam dati krila da napredujete. Ne emotivnom polju vodićete ozbiljne razgovore o budućnosti, vama je do ozbiljnosti. Imate li osećaj da je i drugoj strani do toga ili samo vi to forsirate? Pazite da ne izgubite to što imate.

Vodolija – Očekuje vas rad na prošlim i nezavršenim poslovima. Buntovnik u vama će inatiti naređenjima, nadređenima, svakome ko ga tera da radi ono što je već bilo odrađeno. Problemi u komunikaciji, nerazumevanje sa okolinom vas očekuje. To se ne odnosi samo na radno okruženje. Upadate u period, vaš čuveni, „kada vas niko ne razume“. Bićete naporni sebi i okolini iako svesno da se morate povinovati. To vas ustvari i nervira! Na emotivnom polju sve će se svoditi na priču, akcije nigde.

Ribe – Bićete u situaciji gde ćete morati da odbranite svoje stavove i mišljenje. Začudićete sebe, sagovornike i nadređene, čvrstim i odlučnim stavom. To se od vas, uglavnom, ne očekuje,  smatrate se osobama lakim za manipulaciju. Takvu „reputaciju“, imate zbog emotivnosti koju unosite gde treba i ne treba. Što se nje tiče, biće prenaglašena tokom nedelje, ali preusmerena tamo gde treba uvek da bude. Ljubav je i dalje na vašoj strani, uzmite je i uživajte! Ne dozvolite sumnjama da je pobedi kao i ranije!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *