Nedeljni horoskop od 29.07. do 05.08.2013.

Ovan –  Poslovi će vam ići perfektno i tačno, ali za vaš ukus sporo, kada budete videli račun, neće vam smetati! Dakle, materijalna situacija od sredine nedelje se poboljšava i uvećava! Porodične obaveze i problemi i dalje će vam oduzimati dosta vremena i energije, tu naprosto nemate izbora. U javnom životu ste dobrodošli ali ste vi sumnjičavi i izbegavaćete ga. Ljubav je na vašoj strani. Strast koja je neophodna u vašem ljubavnom životu, biće prisutna u svakom pogledu! Uživajte, dajte se i uzimajte potom.

Bik – Nedelja pred vama će vam doneti razneženost, emotivnost, razmišljanja o prošlosti, porodici, deci… Imaćete posla uobičajeno ali ćete davati maksimum sebe da biste otupeli od umora i manje razmišljali. Prepreke i poteškoće su i dalje prisutne u poslu, što vam ove nedelje neće smetati. Mogući zdrastveni problemi vezani za stomak. Ljubav i nežnost vam jedino trebaju tokom nedelje, od vas zavisi kako će se razvijati trenutna situacija, ni od koga više. Razmislite.

Blizanac – Ono što vas krasi, a to je briljantnost uma, učenje u hodu, tečan i tačan govor, ove nedelje će vam biti od koristi u svim segmentima života. Imaćete priliku da pisanom reči, a i verbalnom, zadivite ljude i ostavite ih nemima. Vama do toga nije stalo, niti će ikada, ali će se namestiti tako da ćete pokazati da niste samo neko u prolazu, neozbiljni šaljivdžija, već neko kome će se skidati kapa.  Materijalna situacija će biti dobra a ljubav, o njoj ćete, takođe, pričati i onome ko vas voli i želi.

Rak – U vama će se preplitati prošlost i budućnost, sadašnjost ne živite. Imate planove, širite vidike, želite da se odvojite od porodice, ali sve je to samo u glavi, od toga nema ništa. Vezani ste dubokim korenima za porodicu i ostaćete uvek tu, dok postojite. Od njih ste nasledili to što jeste.  Imaćete posla i novca, bilo bi lepo da budete u sadašnjosti i da uživate u tome, ne štedite za sutra. Dajte sebi oduška, biće i dalje svega! Na emotivnom planu su krize i lomovi i to se da popraviti ako priznate sebi greške i krenete dalje.

Lav – Sem sebe i svojih želja ništa drugo tokom nedelje nećete imati. Postavili ste stvari iz prošlosti naopako i sada nema ispravke. Preostaje vam da ova nedelja krize prođe i da se nadate da će iduća biti bolja. Porodični problemi će vas emotivno pritiskati i bićete razočarani u vreme jer se ništa ne menja. Sebi ništa ne priznajete, niti ćete, ali će vas pratiti osećaj samoće. Isti osećaj usamljenosti ćete imati iako ste u vezi ili slobodni.

Devica – Bićete izloženi javnosti i javnom poslu, iako se to vama neće sviđati. Imaćete priliku da kažete šta mislite i osećate prijateljima i saradnicima. Na vama  je koliko ćete to iskoristiti jer ste uvek rezervisani i čuvate ljude kao kec u rukavu za potrebe. Nedelja u kojoj možete, ako hoćete, da pobedite sopstveno licemerje, da se osetite bolje a ne siromašnije. Ljubav je došla kod vas, ne razmišljajte mnogo, prihvatite je i opustite se! Hrabrost je u vama, pobedite sumnje i dajte se osećanjima!

Vaga – U toku nedelje će vam se dešavati važne stvari vezane za vašu budućnost. Na vama je da prepoznate te situacije ili ljude koji će vam biti veoma važni. Osećanja i ponašanje treba da vam budu u skladu u svim javnim situacijama, što vama ne bi trebalo da je teško, posmatrajte, slušajte, pratite razvoj sitaucija, tu je negde vaše mesto za budućnost i karijeru. Materijalna situacija i dalje nije sjajna, ali biće malo bolje. Na emotivnom polju je mnogo toga u vašoj glavi, što nema veze sa realnošću. Osvestite se.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija –  Vi niste od onih što se hvale, ističu u prve redove, ali ove nedelje nećete moći da izbegnete upravo to. Hvaliće vas, davaće vas za primer. Neko bi na vašem mestu bio srećan, a vi ćete morati ovo da istrpite, jer to ne volite. Takođe tokom nedelje ćete se boriti sa vetrenjačama da sačuvate privatnost, sebe, svoje misli… Bićete isprovocirani da sve izložite, na provokacije uvek nasedate, pokušajte da se obuzdate, da se ne biste kasnije kajali! U ljubavi ćete kriti osećanja prema nekome jer nećete imati povratnu informaciju.

Strelac – Neka razmišljanja će se izoštriti, postati stvarnost kojom ćete delati na putu budućnosti. Kočnice od porodičnog okruženja će vas rastužiti i obeshrabriti. Ne očekujte ništa da se ne biste razočarali, ne tražite ništa, ostanite svoji. Jedino tako ćete proći neozleđeni i vi i ljudi oko vas. Papirologija će vam i dalje zadavati probleme kao i novac. Na ljubavnom polju postoji nerazumevanje, ali vam to neće smetati u krevetu. Tu se svi problemi rešavaju, tako da prionite na posao!

Jarac – Radnu nedelju ćete započeti radno, sa mnogo misli koje će biti razbacane na sto strana. Novac je jedna od glavnih misli u vašoj glavi. Do njega ćete doći ako budete vredni, vama ništa ne pada sa neba. Nekim pripadnicima ovog znaka možda i hoće neko nasledstvo. Isto tako, ono što će vam oduzimati misli je ljubav. Pokušaćete da protumačite sebe, partnera, spremajući u glavi govor koji ćete održati. Svojstveno vama, videćete samo mane i time napraviti zategnutu situaciju, ali protiv sebe nećete moći ni ovoga puta!

Vodolija – Očekuje vas dosta druženja, od kojih ćete imati i poslovne kontakte. Posao će vam se širiti spontano  i uz priču, na zadovoljstvo svih strana. Bićete zadovoljni postignutim baš zbog toga što je sve stvoreno spajanjem ljudi, širenjem prijateljstva i materijalne naknade. Svakodnevica će vam biti ispunjena ljudima, mnogima iz prošlosti i lepim pričama.  Neki pripadnici ovog znaka će imati manje zdrastvene probleme tokom nedelje.  Ljubav vam je igra i uživate u njoj, nadam se da druga strana ume da vas prati.

Ribe – Obećanja koja ste dobili u vezi posla bi trebalo da se ostvare. Nećete biti zadovoljni materijalnom nadoknadom, a na vama je odlučite da li ćete pristati na to ili ne. U javnosti ćete delovati nervozno, izražavaćete sumnjičavost, to će biti jače od vas. Time ćete odbijati ljude od sebe, jer za takvo ponašanje, pred nima, neće biti potrebe. Probajte da glumite i barem jednom sakrijete unutrašnja osećanja. Na emotivnom polju osećanja su kao ranije. Nekome će prijati povratak takvih emocija, nekome će smetati.

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *