Nedeljni horoskop od 22.07. do 29.07.2013.

Ovan –  Obaveze tokom nedelje ćete obavljati analitično, donekla sitničavo, što će iznenaditi vaše saradnike. U prethodnom periodu ste pravili greške koje ste u brzini predvideli. Zato će u ovoj nedelji sve biti pod lupom.  Bes ponekad od vas napravi smirenu osobe, bilo bi dobro da je češće tako jer uvek brzate. Na emotivnom polju će se dešavati lepe situacije, sa nekima se ne kockajte da ne biste izgubili, prihvatajte sve tako kako je.

Bik – Imaćete priliku da izrazite svoje nezadovoljstvo, mišljenje uopšte, vezano za posao. Na vama je da li ćete to iskoristiti ili ćete to prepustiti drugima da bi vi ostali čisti. Uvek imate svoje mišljenje ali iz praktičnih razloga, pouka iz prošlosti, uglavnom prećutite. Granice postavljate sami, tako da razmilite i o ovoj prilici. Emocije su vam jasne i čiste, praktične, preostaje vam nada da će to druga strana osetiti i prihvatiti.

Blizanac – Pregovori, razgovori i ugovori o ekonomiji će biti veći deo vaše radne nedelje. Poslušajte iskustva drugih ljudi, konsultujte se sa stručnim licima, vaša sigurnost i budućnost zavise od toga. Obzirom da se retko srećete sa sujetom, verujem da ćete to uraditi. Ishod bi trebalo da bude pozitivan ako pametno odigrate. U ljubavi ste napravili korak unazad, onaj koji je trebao da ide unapred vam se oboma nije dopao. Da li vaša ljubav onda vrredi?

Rak – Nedelja u kojoj če biti red samozavaravanja, realnosti i stvarnosti. Usled vaše nesigurnosti, ma koliko se trudili da to ne bude tako, ići ćete od logičnog zaklučivanja do ilizija, zavaravanja, pa ćete se vraćati u realnost, a tamo je sve dobro i na svom mestu. Morate da zakomplikujete da biste se vratili na jednostavnost. Nepromenjivi ste. Na ljubavnom planu vas očekuju prebogati trenuci puni ljubavi, nadam se da ćete umeti da uživate u tome i da se nećete povlačiti!

Lav – Podsvest će iz vas izbacivati sve skrivene emocije. Šetaće se prošlost po vašem srcu, mislima, biće prisutna u svakom danu. Nekada će vam prijati, jer ćete shvatiti da ste bogati iskustvom, nekada će vas dovoditi do očaja, jer vi ipak volite sadašnjost i svako podsećanje, posebno ono loše, će vas boleti. Bićete ranjivi i rasejani, potrudite se da vas to ne ometa u svakodnevici. Emocijama će biti obeležena cela nedelja, bićete između juče, danas i sutra. Ostaćete tamo gde morate, a ne gde želite!

Devica – Spletom okolnosti i situacija u kojima se budete nalazili, iskazivaćete saosećajnist i nežnost. Ponekad ćete se osećati kao da služite životu a ne on vama, i taj osećaj vam neće biti neprijatan. Na poslu će vam natovariti obaveze koje ćete izneti sa mukom, ali ćete biti zadovoljni jer niko neće moći da vam prigovori. Pazite se da ne budete obmanuti u javnosti i da o vama ne krenu neke  neistine. Proverite sve više puta. U emotivnom životu se preispitujete i tražite greške. Ima li ih, ili ste ih vi izmislili?

Vaga – Bolje će biti da ništa ne planirate jer će vam se mnogo toga izjaloviti. Dešavaće se nepredviđene okolnosti zbog kojih ćete morati da menjate svakodnevnu koncepciju i ritam dana. Nervoza će biti prisutna i puna sporečkavanja sa ljudima oko vas. Nekako je uvek neko drugi kriv za iznenađenja, ma kakva bila. Ljubav je promenjiva, sami menjate svoje misli, osećanja i nade i opet je neko drugi kriv za to, niste vi. Kada se ogledate, setite se da ponekad morate da se pogledate i iznutra!

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Obaveze oko prodice će vam oduzimati slobodno vreme. Šetaćete od posla do porodice i u tome će vam proći nedelja. U svemu tome ćete biti skloni razmišljanju o sebi, jer mislite da gubite sebe dajući se drugima. Uvek upadate u takva raspoloženja kada gubite svoj ritam i svoje vreme za samoću. Pokušajte nekada pozitivno da razmišljate. Recimo, šta dobijate dajući sebe, koliko vas takvo činjenje dovodi do toga da budete bolja osoba? U ljubavi budite spremni na nenadane odluke.

Strelac – Očekuju vas krize, lomovi i prepreke na putevima kojima idete ka budućnosti. Suočićete se nafleksibilnošću ljudi, tvrdoglavošću i sujetom. Vi ste fleksibilni, imate razumevanja, široke vidike za sve i ovakve situacije vas rastužuju. U njima nećete umeti da se ponašate i prepustićete da drugi odluče umesto vas. Mir u duši je ono što vam treba. Možda bi bilo dobro da proradi vaš sportski duh i da se takmičite, imate s čim, ne prepuštajte se, bar ne bez pokušaja. Emocije su vam promenjive jer o njima razmišljate. O osećanjima se ne misli, zato ste u dilemi. Prepustite se, ako zaista volite, ili idite.

Jarac – Materijalna situacija će vam biti promenjiva i obaveze će se nagomilati. Vi  ste po tom pitanju odgovorni i zato ćete se nervirati. Potražite privremeni ili honorarni posao, imate predispozicije za dobru zaradu. Pazite sa kim sklapate dogovor, moguće su prevare, najviše preko interneta. Sigurnije je preko prijatelja ili preko neke preporuke. Moguće poznanstvo sa nekim ko će vam biti zanimljiv. Neko ko je realan, prizeman i odgovoran. Savršena za vas!

Vodolija – Očekuje vas previše obaveza, najviše onih koje su započete i ostale nedovršene. Susreti sa ljudima koje niste dugo videli, takođe. Imaćete problem sa autoritetima i nadređenima jer će zahtevati od vas da radite kako vam oni kažu. Buntovnik u vama će kuvati i besneti, nadam se da neće biti svađa jer ste svesni da morate da radite kako vam se kaže. U druženju i susretima sa nekim ljudima će vam prijati i tu se napunite pozitivnom energijom. Ljubav moguća kroz posao, ostalima bez promena.

Ribe – Ulepšavaćete stvarnost maštanjem jer će vam tako biti lakše da prođete radnu nedelju. Pokretaćete ljude da se smeju, smišljaćete svašta da bi svima bilo lakše i lepše. Imaćete snagu volje koja će moći da zadivi sve oko vas pa i vas same. Ljubav je pokretač, naravno, ona vas jedino pokreće i ove nedelje će vam zaista dati krila. Uživajte u davanju i osećanjima koja su lepa. Neko će pokušati da vam promeni mišljenje o osobi koju volite, ne nasedajte. Verujte sebi i svom srcu!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

2 comments

  1. HVALAAA Radiceee!! :*

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *