Nedeljni horoskop od 15.07. do 22.07.2013.

Ovan – Stagnacija u vezi budućih poslova će vas nervirati. Vi niste na godišnjem odmoru i smeta vam što mnogi jesu. Nervozu ćete prenositi i porodici i drugima oko sebe. Niko se neće prijatno osećati zbog toga, ali vi drugačije ne možete. Uz vas se ne može biti dobre volje kada vi to niste, ne pomažu pokušaji drugih da vas smire, tada ste još gori. Dakle, stresna nedelja za vas i vašu okolinu. Na emotivnom polju je vatra koja vas prži i u kojoj uživate dok vas peče. Uživajte u tome!

Bik – Mnogo obaveza koje vas očekuju tokom nedelje, neke stare, neodrađene, moraju da se završe. Ne očekujete da će vam svakodnevica biti laka, prepreka će biti svuda, valjda ste na to već navikli. Oprez sa saradnicima, neka ženska osoba je lukava i ne oslanjajte se na nju. Ideje koje imate sačuvajte za sebe, ne iznosite ih javno. Emocije su vam usmerene na lepa maštanja, ali vaš ego vam ne dozvoljava da prvi krenete u akciju. Bar dajte neki znak od čekanja ništa!

Blizanac – Planovi koje ste kovali u prošlosti će se polako realizovati. Bićete ponosni na sebe jer ste pravilno postavili stvari. Stari sistem vrednosti će proraditi u vama i daćete sve od sebe da ga održite. Materijalna podloga svega toga neće biti zanemarljuva. Sem lične, dobićete i materijalnu satisfakciju! Intelekt i promišljenost će se isplatiti! Ljubav će svakog dana biti uz vas i oko vas, ako je ne osećate i ne vidite, sami ste krivi.

Rak – Ovo je nedelja u kojoj kao da ćete se probuditi iz zimskog sna. Imaćete snage, volje i što je najvažnije motivaciju za sve što se očekuje od vas. Iznenadićete i sebe svojom odličnošću i energijom koja će vas držati! Suština je u tome da je sve uvek i oduvek u vašoj glavi. Ne postoji nešto što ne možete samo se gubite u viru mašte i emocija, onda stojite i posmatrate i ništa više. Od toliko energije pokrenuće se strast u emotivnom odnosu. Energična i pozitivna nedelja je pred vama!

Lav – Mašta i neki vaš svet  će vas održavati u normalnosti pred izazovima svakodnevice. Odgovornost nije ono od čega bežite, nego ljudi. Od njih ne dobijate ono što vam je potrebno, divljenje, zahvalnost i poštovanje, stoga vam je maštarenje jedini izlaz. Pokušajte da ne preterate u tome, ne valja ni jedno preterivanje, posebno što vi umete da mu se posvetite i posle razočarate. U ovoj nedelji je moguće razočaranje na emotivnom polju. U sebe ili partnera, to ćete videti sami.

Devica – Vaša ličnost će doći do izražaja tokom nedelje. Delićete savete o zdravlju, hrani, cenama, gde god da se nađete. Očekivaće se od vas da napravite planove poslovne i privatne. Najbolje ćete znati da raspodelite vreme i obaveze za svakoga, a ni sebe nećete štedeti. Bićete umorni ali presrećni i zadovoljni što će se vaši saveti uvažavati i planovi po vama realizovati. Na emotivnom polju nema promena, sve je podignuto na neki intelektualni nivo, bez strasti. Čim traje, dobro je oboma, jer niko ništa ne menja!

Vaga – Neočekivane i nagle promene vas očekuju u svakodnevici. Sve to će vam remetiti planove za budućnost, nerviraće vas, ali ćete biti nemoćni da nešto zaustavite. Budite spremni da odluke donosite u hodu, planiranja nema, trenuci su u pitanju. Biće vam potrebna koncetracija pri svakom koraku i ne dozvolite da se emocije mešaju. Racio je jedino što će vam trebati. Emocije ionako ni vama nisu jasne. Imate neki osećaj, vama nepoznat, na trenutak nerealan a traje već dugo. Pustite neka se samo od sebe odvija.

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – Nedelja u kojoj, čak i da hoćete, nećete moći ništa da prihvatite kako vam je servirano. Razmišljaćete duboko, analitično, pronicljivo o svakome i postupcima koje ćete činiti. Intuicija će vam biti prenaglašena i treba da je slušate, ona vam je najbolji pokazatelj. Povlačićete se u samoću da biste razmislili o svemu. Mašta na emotivnom polju će vam biti sve samo ne romantična. Imaćete razne zamisli, ako imate ko da vas isprati, uživajte! Dobra nedelja za začeća!

Strelac – Imaćete situacije u kojima nećete prepoznati sebe. Povlačićete se od ljudi, želećete samoću a život će vas gurati u centar pažnje. Nećete se snaći jer to ne želite. Od vas se očekuje optimizam, tačnost, humanost, ali ne na silu. Spontanost je ono što vas krasi, mnogi oko vas to zaboravljaju. Zato ćete biti drugačiji, jer će vam mnogo toga biti nametnuto. U emotivnoj vezi borba racia i strasti. Inat sebi, partneru, želja za spontanošću ili nešto drugo će vas učiniti nezadovoljnima na tom polju.

Jarac – Bićete u prilici u kojoj nećete moći da kažete istinu zbog nekoga, drugim rečima, prećutaćete nešto. To će vam doneti lično nezadovoljstvo, grižu savesti, jer to nije vaš način ophođenja. Osoba ste koja drži do reči, pošto se ispunili datu reč i prećutali istinu, pokušajte da se ne ljutite na sebe, tako je kako je, uvučeni ste u to iz ljubavi i poštovanja prema nekome. Svakodnevica će ići uobičajenim tokom, patićete od nesanice par noći. Na emotivnom polju održavate nešto što imate, da li to vredi ili ne, to jedino vi znate.

Vodolija – Mnogo obaveza tokom nedelje će vam dati elana da i svoje talente iskažete na pravi način. Ono što vam je hobi, moglo bi da postane vaš osnovni izvor prihoda. Pažljivo slušajte i posmatrajte ljude oko sebe, ponudite se i ne preskačite priliku! Neka stid zameni ego, postanite svesni toga da vredite, ponudite najbolje od sebe! Vi niste od onih kojima je novac motivacija, ali ćete raditi ono što volite i moći ćete da uživate u tome, to je poenta! Zvezdano nebo vam daje aspekte ljubavi, na vama je da ih iskoristite!

Ribe – Sem porodičnih obaveza, kojih ćete imati mnogo, poslovnih takođe, imaćete obaveze prema sebi. Prate vas senke prošlosti, ljudi iz prošlosti kojima ste prećutali, da ih ne bi povredili. Sav taj teret prošlosti vas pritiska i ne dozvoljava da krenete napred. Obaveza vam je da raščistite sa prošlošću, sklonite ljude koji vam ne trebaju, direktno i bez osećaja straha. Samo ćete se tako osećati dobro. Vreme je da otvoreno pričate o ljubavi, prvo pred sobom a onda pred osobom kojoj je upućena. Nemate šta da izgubite!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *