FreeDigitalPhotos.net

Nedeljni horoskop od 08.07. do 15.07.2013.

Ovan – Poslovanja će ići sporijim tempom, što će vas nervirati, ali sigurnijim i čvršćim, to treba da znate. Ne smete da dozvolite kockanje sa vremenom i rizik upuštanja  u razgovore sa ljudima na funkcijama. Budite poslušni koliko možete, vama je u interesu. Muče vas ranija, loša iskustva u svim segmentima i života i to prenosite i na sadašnjost. Ništa nije zaboravljeno, kao što ste mislili. Možda zato što ne umete da praštate. Na emotivnom polju ista situacija, plutate po prošlosti i ujedno se borite sa njom.

Bik – Dugovanja koja ste imali će se završiti tokom nedelje, samim tim ćete moži da pravite planove sa novcem. Kredit vam ne bih preporučila. U poslu se vraćate na staro radno mesto ili stari posao, možda vam se vrati stari kolega. U svakom slučaju dobijate iskustvo da konačnost ne postoji u poslovnom svetu. Sve je moguće do kraja. Na emotivnom polju imate maštu i želju da ostvarite neke neobične želje. Sve što budete uradili sa stilom imaće uspeha, nagovaranjem nećete ništa uspeti.

Blizanci – Ako ne živite u porodičnom domu ovo je nedelja koju ćete provesti u svom domu rođenja, ostali će ili obići rodno mesto a većina će provoditi vreme u prodočnom okruženju. Ovo nije tipično za vas, jer je ulica vaše utočište, kao i ljudi, ali ovo je ili vaša želja ili potreba za toplinom. Na poslovnom polju su prepreke i poteškoće za koje morate da se potrudite da ih prevaziđete. Koren je u prošlim, nedovršenim poslovima. Na polju emocija ste razneženi, ranjivi i povredljivi. Pokažite to, nije sramota.

Rak – Sa ulaskom Jupitera u vaš znak trebalo bi da krene sreća, prosperitet, širenje ljubavi, porodica, dece. Na ovome radite ako želite da vam se desi, ništa neće samo od sebe. Imate povoljne aspekte i krenite iz prošlosti u koju vas trenutno gura Retrogradni Merkur, završite sa njom, pravite planove i koračajte ka njima. Vaše vreme je počelo, na vama je da ga iskoristite što bolje možete u svim oblastima života! Srećno!

Lav – Imaćete često „déjà vu“ osećaje, što će vas zbunjivati i nećete umeti da se snađete u tome. Ne bojte da su to neki znakovi koji vam koče planove, budućnost, ljubav i slično. To su samo odjeci prošlosti, koji će vas podsećati na događaje i ljude koje ste zaboravili ili preskočili žureći da nahranite sujetu. Oni su uvek bili uz vas ali ih niste hteli. Imate priliku da nešto uradite po tom pitanju. Popravite poslovne, emotivne i porodične odnose ako želite i možete. Ovo je nedelja za to!

Devica – Kao i uvek, pod velom sumnji bićete nesvesni snage koju posedujete. Intelekt koji vam je briljantan potpada pod sumnje koje vi stvarate, množite ih i prestravljujete sebe i okolinu. To jeste jedini način na koji umete da živite, ali pokušajte bar ove nedelje da svoje slabosti i sumnje odagnate od sebe, jer ne postoji potreba za tim. Imaćete snage za sve obaveze koje su pred vama, za sve ljude i sve izazove. Zadivite i sebe!

Vaga – Kroz isticanje sebe, svoje ličnosti, pokušavaćete na filozofski način da dokažete istinu koja se očekuje od vas. Drugačije ne umete, uvek ste diplomatični, šarmantni i na taj način izbegavate neprijatne odgovore. Pokušajte i sada, ali bolje bi bilo da budete iskreni i direktni, jer od vas zavisi vaša karijera i budućnost za koju se borite. Zadržite osmeh, činjenice neka budu vaše oružje. Ljubav vas gura u samoću, vaš trud da zadržite nešto je izgleda uzaludan. Vreme je za nove početke!

Radica Milovanović
Radica Milovanović

Škorpija – U svim situacijama u kojim se nađete, razumećete ih, razumećete sebe i umećete da govorite ono što je potrebno. Intelekt i emocije će sarađivati i to će vam olakšati da mnoge prepreke, ljude, puteve, situacije koje budu pred vama, uspešno i sa lakoćom prevaziđete. Ne mislite o računu i naplati, to uvek dođe, sada utirete puteve kako bi ceh bio što manji. Emotivno ste spremni za vezivanje, davanje, uzimanje, sve ono što se daje i uzima kroz ljubav i strast!

Strelac – Sve što ste planirali da ozvaničite, pečatirate u ovoj nedelji i privodite kraju. Obaveze koje ste dugo odlagali jer ne volite birokratiju, morate završavati jer postoji mogućnost zakonskih konskvenci ako to ne uradite. Dugovi vam ne trebaju u tom smislu, dovoljna su vam već materijalna. Neka pitanja vezana za budućnost će biti pokrenuta tokom nedelje, budite spremni i pažljivi. Emocije postoje, strast se gasi. Uradite nešto, ako želite.

Jarac – Nametaće vam se situacije u kojima će vaši stavovi i mišljenja biti dovedeni u pitanje. Atipično je i ne očekuje se od vas da menjate zaključke, ali je i dobro. Time ćete pokazati i dokazati da učite i menjate se, niste tvrdoglavi , osećaj će biti dobar po vas. Moguće je da ćete nekoga razočarati svojom promenom, ali samo na sebe možete uticati, ostalima dajte vremena. Na emotivnom polju igrate na više mesta, sve je dobro dok ne izgubite sebe u tome!

Vodolija – Vaše nedeljne obaveze su uobičajene s tim što ćete imati dodatne obaveze u smislu činjenja usluga ljudima. Vi ste srećni kada možete nekome da pomognete, često ne razmišljajući ponudite se sami. To vas je više puta koštalo obraza. Budite umereni i u tome. Lepo je pomagati i činiti usluge, biti ortak i prijatelj, ali razmislite uvek pre nego nekome nešto učinite. Postaćete i ovde nedelje, nažalost, svesni da ste pogrešili. Ljubavni život je u ekspanziji, šire se interesovanja za vas a i vaša zainteresovanost za druge. Uživajte u tome i odaberite nekoga!

Ribe – Sve iluzije ovog sveta, mašta, bolećivost ka drugim, posebno, nemoćnim ljudima je vaša i ove nedelje. Porodica čeka na vas da i tu pokažete ljubav i humanost, a vi ih, kao i obično, zaobilazite.. Da li je to zato što vas boli njihova želja za vama ili ne želite da vide vašu nemoć? Pomozite i njima, bar budite uz njih, biće im dovoljno. Obaveze su vam nebitne i odrađujete ih jer morate, zaokupljeni ste vašim snovima o ljubavi i stvaranjem svoje porodice. Vreme je da snovi postanu stvarnost, krenite u realizaciju, započnite vi!

Autor: Radica Milovanović, astrogrineta@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *