Gazdarica.rs – gazdarica koju ćete zavoleti

Ukoliko ste podstanar ili student, znate kako ume da bude teška potraga za stanom koji će vam odgovarati po lokaciji, kvadraturi, ceni. Ako ste upravo upisali fakultet van rodnog grada, pored svih lepih trenutaka koji vas čekaju tokom studiranja i koje sa radošću očekujete, za početak je potrebno pronaći i mesto za život tokom studija. U mnoštvu različitih oglasa koje možete naći u štampanim medijima i sajtova na kojima se nude stanovi za izdavanje je ponekad veoma teško snaći se, zato se svojim dizajnom, mapama, inovativnim rešenjima pretrage i prikaza oglasa, izdvaja sajt Gazdarica.rs.

Ceo projekat je nastao sa idejom da se  prvenstveno studentima, ali i ostalim posetiocima, olakša pronalaženje željenog stana, a vlasnicima stanova pružila prilika da potpuno besplatno oglase svoju nekretninu za izdavanje.

Na portalu je trenutno dostupno oglašavanje u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a uskoro će se tu naći i ponuda stanova u Kragujevcu, kao četvrtom univerzitetskom centru u Srbiji, nakon čega se planira širenje na ceo region. Stanove je moguće pretraživati po delu grada, broju soba, ceni mesečnog zakupa i vrsti grejanja. Zahvaljujući “Open street” mapama, posetiocima je ostavljena mogućnost i da direktno kliknu na marker pozicioniran na delu mape koji sadrži informacije o jednom ili više stanova u tom delu grada. Oglašivači se kontaktiraju telefonom ili privatnom porukom preko ličnog profila na kojem je moguće videti i sve njihove oglase.

mapa

Sajt Gazdarica planira i obogaćivanje mapa i pretrage kako bi posetioci (studenti) znali da li se i koji stan nalazi u blizini njihovog fakulteta, pošte, ili nekog drugog objekta ili institucije koji im je važan. U planu je i razvoj jednostavne android aplikacije koja bi omogućila pretragu stanova u neposrednoj blizini mesta ne kome se korisnik nalazi u trenutku pokretanja aplikacije, kako bi se uštedelo vreme i pogledao sledeći najbliži stan koji se izdaje.

profil

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *