DA LI PSI I MAČKE „LAJKUJU“?

Šta se dobije kada se ukrste kreativci agencije Executive Group, društvene mreže,  jedna video kamera i puno ljubavi prema kućnim ljubimcima? Dobije se vrlo zabavni video o šarmantnim psima i mačkama koji lajkuju, tvituju i šeruju, isto kao i njihovi vlasnici!

Zaposleni agencije Executive Group odlučili su da daju sebi malo oduška, pa su pripremili vrlo zabavni video u slavu svojih voljenih kućnih ljubimaca. Budući da više od trećine ljudi u kompaniji ima kućne ljubimce, ne čudi da su došli baš na ovakvu ideju. Inače, ovo nije njihov prvi omaž životinjama na društvenim mrežama – već su ranije otvorili Twitter nalog Paku (@PakoEG), kovrdžavom bišonu koji svakodnevno dolazi „na posao“ sa njima, prisustvuje sastancima i ulepšava im vreme provedeno u kancelariji.

Međutim, kao i svi kreativci, ovaj put su otišli korak dalje. Pitali su se kako bi to izgledalo kad bi psi i mačke koristili Facebook, Twitter, Foursquare i druge društvene mreže. I otkrili su neverovatnu činjenicu – psi i mačke to već rade, oni svakodnevno lakuju, šeruju, organizuju događaje i umrežavaju se na razne druge načine.

Na kraju klipa, stiže i duhovito upozorenje: PRIPAZITE, vaš ljubimac vam možda upravo sada krade Wi-Fi ili hakuje profil!

U nastavku pogledajte video.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *