100.000 fanova Fejsbuk stranice Svako dobro – Hemofarm

Više od sto hiljada korisnika Fejsbuka postali su do danas fanovi Fejsbuk stranice “Svako dobro – Hemofarm” i time iskazali privrženost “Svako dobro“ konceptu koji na ovoj društvenoj mreži razvija kompanija Hemofarm vodeći se idejom da smo svi različiti ali nam je briga o zdravlju svima ista. Oni su prepoznali snažnu motivacionu poruku našeg tradicionalnog pozdrava „Svako dobro“ koji je i univerzalni način za izražavanje brižnosti prema bližnjima ali i slučajnim sagovornicima u vremenu u kome smo izloženi mnogim lošim vestima koje dominiraju u medijima.

Anita Stanojević-Matić iz Kaluđerice je 100.000-ti fan Fejsbuk stranice “Svako dobro – Hemofarm”! Ona je mlada mama blizanaca Nađe i Nemanje koji za nju predstavljaju centar sveta i daju smisao životu. Anita je posetila kompaniju Hemofarmu i otkrila šta je za nju Svako dobro: „Svako dobro za mene je moja porodica, lepe misli koje čine život lepšim, lepo vreme i sve ono pozitivno što me okružuje. Bila sam iznenađena što sam baš ja postala sto hiljaditi fan i ovom prilikom želim da vam se zahvalim na poklonima koje sam dobila.“ – kaže Anita i dodaje da, kada god je neraspoložena, ode na Hemofarmovu Fejsbuk stranu, pročita nekoliko motivacionih postera i lepih misli i odmah se oraspoloži.

20130717_123906

Hemofarm je društveno odgovorna kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja lekova i farmaceutskih proizvoda. Pored toga, Hemofarm nastoji da kroz sve svoje aktivnosti utiče na razvoj svesti o značaju prevencije i adekvatne brige za zdravlje. Tako putem svoje Fejsbuk stranice, deli osmehe, lepe misli i motivacione postere, u želji da ukaže na značaj ravnomernog razvoja telesnog, duhovnog, emotivnog i socijalnog aspekta zdravlja.

Svaki dan, svako dobro!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *