Home / Horoskop / Nedeljni horoskop od 03.06. do 10.06.2013.
Nedeljni horoskop od 03.06. do 10.06.2013.

Nedeljni horoskop od 03.06. do 10.06.2013.

Ovan –  Nedelja u kojoj ćete imati dosta obaveza i prepuna misli. Bićete jako zabrinuti i nerviraće vas, ujedno, problem u porodici.  Vašu potrebu za akcijom, slobodom kočiće emocije, koje vam ne trebaju dok ste u poslu. Borićete se sa sobom da ostanete pribrani i realni, vaše čuveno neprihvatanje slabosti! Sem ovih emotivnih ’napada’, imaćete i ljubavne koji će izranjati što u snovima, sećenjima, što na javi. U svakom slučaju borićete se i danju i noću sa emocijama i relanošću. Pobednika tu nema!

Bik – Bićete emotivniji, mekši nego inače, mada to nećete pokazivati javno. Ozbiljnost u poslovnom svetu je prepoznatljiva i očekivana od vas, ali će vas boleti pogrešan pogled, reč. Pred ukućanima i prijateljima nećete kriti svoju ranjivost. To je dobro jer da pred svima krijete i ćutite, upali biste u depresiju. Uzrok su sećanja ili susret sa nekim iz prošlosti, neko ko je jači od vašeg razuma. U vezi u kojoj ste bićete sluđeni, izgubljeni, sa gomilom pitanja u sebi.

Blizanac – Netipično za vas, ali u ovoj nedelji ćete biti u trci za materijalnim. Novčanik se ispraznio i mora da se radi da bi se zaradilo. Vama nije problem sve ono što ne traži vreme i obaveze od vas, stoga idite na oglase i tražite nešto da zaradite, a da ne bude stalni posao. Od toga umirete. U svakom slučaju, šta god radili ili našli da radite, imaćete zaradu, neće biti uzalud. Na emotivnom polju vas očekuje ljubav i hedonizam spojeni u jedno. Uživajte!

Rak – Dani u kojima će vam se menjati raspoloženja, misli, emocije kao što je i vreme. Nećete umeti da se snađete sa sobom a tek sa okolinom, odnosno oni sa vama. Od euforije, energije do apatije, tuge, suza, potom smeha i pevanja. U samoći ćete ploviti sećanjima, tražeći sebe, prošle dane, ljude u njima. Samoća će vam najviše prijati jer nećete osećati krivicu da ste nekog povredili ponašanjem koje ne možete da iskontrolišete. Emocije će biti svuda jače od vas i razuma!

Lav – Druženja, udruživanja sklapanje novih poznanstava, prilika za posao. U opciji je vaša budućnost, od vašeg racionalnog dela zavisiće ishod. Ne dozvolite egu da ide ispred vas, poštujte prilike koje će vam se nameštati. Mogu biti od ljudi koje ne želite ni da pogledate ali od njih će vam zavisiti karijera. Budite poslovni, profesionalni i sujetu ostavite kod kuće. Tamo vas ionako čeka porodica sa kojom niste završili započete probleme. Ljubavni inat i dalje tinja i vraća vas unazad u vezi. Vaš izbor.

Devica – Okolina i vi se nećete najbolje razumeti. Imaćete kočnice za situacije u kojima ste primorani da se vraćate na staro. Nećete razumeti smisao povratka na nešto što ste odradili i to dobro, ali ćete morati. Vaša nervoza će biti na vrhuncu a saradnicima ćete smetati jer oni prihvataju sve što im se kaže. Odslužićete i ovo, samo pokušajte da smirite živce. Najviše će vas nervirati unošenje emocija u poslovni svet a biće i toga. A vaš emotivni svet u vama budi strast koja je bila zakopana. Dozovolite joj da se probudi!

Vaga – Kod vas traje borba za egzistenciju u kojoj ste sa starim principima, ne prihvatajući inovacije. Idete težim putem jer je siguran ali ne i plodonosan. Pokušajte da se adapatirate na nove situacije, ljude i uslove u poslovanju. Olakšajte sebi. Pred vama je odlična nedelja da naučite nešto novo i upotrebite to u svakodnevici. Studentima je ovo nedelja u kojoj će dobro prolaziti na ispitima. U ljubavi ste maštoviti, radoznali i inspirišete suprotnu stranu. Nastavite tako i uživajte udvoje!

Radica Milovanović

Radica Milovanović

Škorpija – Imaćete dosta akcija u javnosti, kraćih putovanja, druženja i izlazaka. U svemu tome neko će vam privući pažnju i počeće da maštate i sanjarite.  Vreme koje budete provodili u samoći će biti ispunjeno traženjem smisla, ljubavi, strasti, sebe. Imaćete poriv da gledate stare fotografije i sebe nekada, tražeći to lice u prošlosti. A ono je tu u sadašnjosti, dajte toj osobi šansu, dajte budućnosti šansu. Nešto dobro iz svega toga, po vas, mora biti!

Strelac – U javnosti ćete biti razgovorljivi, brbljivi čak, gubeći fokus i smisao. Delovaćete površno, preopširno i neusaglašeno. Bićete sami sebi čudni ali nećete moći da se zaustavite, imaćete poriv da sve objašnjavate. Dobra nedelja za učenje i polaganje ispita! Zdrastveno stanje će vam biti promenjivo i problematično. Na emotivnom polju usporenje, reči će biti prisutne ali od dela malo toga. Postaćete nesigurni, povlačićete se jer ne osećate iskrenost suprotne strane.

Jarac – Opuštenija radna nedelja je pred vama ali ne i sa manje obaveza. One ostaju iste s tim, što je netipično za vas, unosićete emocije u posao.To će vas na mahove nervirati a u sledećem trenutku vam neće smetati. U javnosti će se vaše emocije videti, bilo da je sreća, tuga, bes. Nećete uspevati da kao i uvek sakrijete svoje unutrašnje ja. Imaćete porodičnih obaveza sem svakodnevnih. Na emotivnom planu vam se dešava nešto ili neko novi. Nešto zanimljivo, istražujte i uživajte.

Vodolija – U ovoj nedelji će vaša humanost doći do izražaja, ali nećete želeti da se to zna i o tome priča. To će imati veze sa vašom prošlošću i vi ćete želeti da na tome ostane. Imaćete porodične konfilikte i nesuglasice i to će vas opterećivati. Rešenja koja budete nudili neće im odgovarati, kao ni vaše neučestvovanje u tome, preostaje vam da klimate glavom na sve što kažu. U ljubavi će sve biti neopterćujuće, lepršavo i zabavno. Ljubav se širi, prepoznajte to!

Ribe – Sem redovnih radnih obaveza imaćete priliku da zaradite i van posla. To bi trebalo da bude ili neki vaš, naplativ hobi ili honorarni posao. Maštanje u ovoj nedelji će biti nemoguće, više ćete komunicirati sa ljudima, praviti planove, sve u realnom svetu. To je dobro po vas, da izađete iz svog nerealnog sveta. U svom tom haosu desiće vam se neko ko će privući vašu pažnju, prvenstveno jer je emocija deo svakog pokreta i reči kod te osobe. Osmeh bi trebalo da vas prati u narednim danima!

Autor: Radica Milovanović,  astrogrineta@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*