Keks torta sa jagodama

Dok još uvek ima jagoda, napravite ovu brzu tortu.

Potrebno je:

400 gr pti ber keksa

3 kesice pudinga od vanile

1 l mleka

1 čaša kisele pavlake

700-800 g jagoda

12 kašika šećera

2  kesice šlaga u prahu

 

Skuvati sva tri pudinga  sa mlekom i šećerom i kada sklonite sa vatre, umešajte kiselu pavlaku. Keks izlomite na komadiće i umešajte u puding. Pola smese izliti u manju pravougaonu tepsiju.Odozgo poređati  polovine jagoda i prekriti ih drugom polovinom smese. Odozgo preliti šlag i ostaviti u frižder nekoliko sati da se dobro ohladi. Seći na kocke ili šnite po želji.

keksjagode1

Prijatno!

Gordana Radojković

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *